Звездни компромати - 176 част

• 63 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Еее,то на Кейт никак не й останало. Беше много хубава бременна

# 46
  • София
Кейт Мидълтън кога ражда? Скоро не съм разглеждала нейни снимки.  Rolling Eyes

До седмица- две се очаква да роди. Много вълнуващо! Grinning
"Целият свят(чак пък целият...) очаква бъдещия наследник на трона да се появи на бял свят на 13 юли, но Кейт следва примера на принцеса Даяна и пази в тайна истинската дата, на която се очаква да роди първото си дете.
Запознати източници разкриха, че терминът на Кейт е насрочен за 10 дни по-рано - 3 юли."

Да, четох всички теории по въпроса, включително и за дата- 4 юли. Laughing
Мен повече ме вълнува пола, отколкото деня. Искам момиченце! Mr. Green

# 47
# 48
# 49
# 50
Гадна джука има..

Мисля че беше дъщеря на бизнесмена Ветко Арабаджиев, сестра на автомобилния състезател Владимир Арабаджиев..и бивше гадже на Никито Михайлов.

П.С. Сега погледнах в Гугъл за Владо Арабаджиев и в Уикипедия излиза,че бащиното му име е Вълчев..т.е. бащата май се казва Вълчо Арабаджиев. newsm78

# 51
Отвратителна и е устата.

# 52
  • София
И аз нямам търпение за Кейт.Все ми се иска да е момиче  Heart Eyes Но пък и момче..дано е красавец.
Наистина е много отвратителна устата на това момиче  Rolling Eyes

# 53
# 54
Грозно е да дава интервюта Камен, но постъпките на Рут са в пъти по-грозни.

Калоян;)

Преди интервюто Карбовски каза, че са се свързали с Рут за право на отговор и тя е казала, че Калоян я изнудвал за пари.Заплашил я че ще излезе в медиите ако не му плати.

Иначе и аз бях фенка на Рут до преди да влезе в Къртицата.Сега толкова ми опротивя, че не мога да слушам дори музиката и която толкова харесвах.

# 55
Ъ, cvetina_2001, няма място за такива простотии тук.

Аз Рут никога не съм я харесвала, ама сега какво е направила, не съм чула?  newsm78

# 56
  • срещу двата комина :)))
запис с

Хю Джакман
Нина Добрев

# 57
# 58
# 59
  • София
Много е сладка Нина Добрев  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт