"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 225

• 66 713
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
моля,не хвърляйте домати. лично мнение. не приемам поведението на мерием,въпреки всичките и проблеми. желая и късмет и лично щастие. но как ще се извини на колегите си. това е съвместна работа. и хиляди почитатели.не знам на коя нейна версия за вярвам

# 541
Добро утро,
днес кафето е от мене, Краси нещо закъсня newsm78 Grinning?

# 542
  • София
 wavey wavey wavey Hug Hug Hug
  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny 

# 543
  • София
ВГ, Hug Hug избрала си чудесно място за разсънване с вкусно кафе каймаклия..... Heart Eyes
аз пък ще поднеса  чайче..... smile3525

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ !!!!

# 544
Първа част на интервюто с Мерием

Не знаех, че турският народ ме обича толкова много

Събота сутринта по тъмно излетяхме за Берлин.

Джем Талу и аз. Вълнувам се, защото отново ще срещна Мерием. Последно правихме интервюто в хамама /обществената баня/, ще бъде първата ни среща оттогава насам. Със сериала ВВ Мерием Узерли стана всеобща любимка. По великолепен начин пресъздаде образа на Хюрем. А тя е пълна противоположност на жената-интригантка, чиято роля играеше в сериала. Една неподправена Мерием, лишена от всякакво лицемерие. Да бъде естествена й е в кръвта.

Не знам за вас, но аз...

Мисля, че още с пристигането си Мерием стана една от най-обичаните „чужденки“. Паскал Нума, Алекс де Суз и Мерием. Ще кажете тя не е чужденка. И едното е вярно, и другото. Колкото и да има нещо турско в кръвта си, тя е германка. През целия си живот е била в Германия, там е завършила образованието, там е възпитавана. Смятате, че е наше момиче, една от нас, но на практика не е така. Майчиният й език е немски, тя е европейка. И нека никой не се обижда, включително и аз, но не е толкова  потайна и подмолна, колкото сме  ние.

Много по-чист човек е, много по-откровена, много по-спонтанна, без да си прави сметки как ще бъде прието едно или друго нейно действие. Наистина е такава. С часове ми разказва, разказва и след това  каза нещо, което хем ме разсмя, хем извика сълзи в очите ми: „Аз съм смахната, но имам добро сърце. Ще сложиш ли тези думи за заглавие на интервюто?“ Отговорих й: „Не, няма, но си много сладка.“ Разбрахте, нали? Колкото и да казва, че като чуе призива за сутрешна молитва се чувства свързана с Турция, Берлин е нейният дом. Там се чувства себе си. Както и, когато говори на майчиния си език... Без да мисли сега как ли ще извъртят това, което казах, какво значи това, мога ли да изразя като хората това, което мисля. И когато няма папараци наоколо.

Ето я отново срещу мен- с разваления си турски, със своята сърдечност и неподправеност.
Облечена е в рокля с презрамки, равни сандали, без грим, само с туш на миглите, без бижута, съвършено семпла. Като самата себе си. Развълнувана, весела, изпълнена с надежда, малко плаха, като някое птиче. Преживяла е много неща. Изпаднала в депресия, потънала в нея, изплувала отново. Аз всъщност бях отишла да си поговорим за приключението Турция и синдрома на изтощението. Изведнъж тя ми каза: „Бременна съм.“ Не повярвах на ушите си. Направо изпаднах в шок. Ако имате търпение до неделя, бих искала тази част от историята да я напиша в неделния брой на вестника. Приемете днешната част от интервюто като опит да провокирам любопитството ви.

Подсригала е косите си, потъмнила ги е. Станала е по-невзрачна, обрана, без помпозност и излишен блясък. Даже това ми се струва различно. Един куп актриси, известни личности умират да подчертаят женствеността си. Аз съм журналист от дълги години. Не знам дали някоя друга звезда би дошла на интервю без да се нагласи, без да се гримира. Мерием за това е специална. Затова принадлежи на друга култура. Обиколихме Берлин този ден, заведе ни на всичките си любими места. И в дома си. Там дълго разказва. Когато й показах снимките на Хюрем, се разплака. Стана ми ясно, че срещу мен изобщо не стои жена, която е превъзмогнала вече всичко. Все още живее с един куп трудности. Все още е много наранена, чувствителна. Хайде, нека сега се заслушаме в нея.

ВВ промени живота ми

Този сериал промени живота ми. Винаги ще бъда благодарна на Тимур Савджъ и Мерал Окай за това, че повярваха в мен. След смъртта на Мерал, тя  идваше в сънищата ми и винаги си казвах „ Да можеше да си сред нас“

Един приятел ми каза , че търсят човек за някакъв сериал. Подготвих едно кратко видео, изпратих го, повикаха ме, срещнах се с Тимур и Мерал. Вярваха, че мога да се справя с тази роля. Гласуваха ми доверие и така започна всичко. Но всичко се разви много бързо. Идвах преди от време на време в Турция, но да живея непрекъснато там. Уффффф... Страхувах се. Но дойдох. Като машина пристигнах на снимачната площадка. Хотел-работа, хотел-работа, нямах приятели. Условията бяха много добри. Бях на хотела, вземаха ме и ме връщаха с кола, имах асистент, учител по турски, преводач. Но ми беше трудно да играя на турски. Още по- трудно ми беше да запомня наизуст някои остарели думи. И с други трудности се сблъсквах, ще ти разкажа. Три години успях да удържа. Нямах и представа, че съм толкова обичана, че толкова ще им липсвам на хората. Непрекъснато имах трудности, но те никога не са били свързани нито с екипа, нито с работата, нито с парите. Аз работех на една от най-спокойните снимачни площадки в Турция. Всичките ми познати това казваха и според мен беше така. В интерес на истината аз нямах дълъг опит в тази област. Не знаех, че ще ми е толкова трудно да живея далеч от дома, от приятелите ми, от хората, на които имам доверие. Накрая, като се прибавят и един куп други неща, провокирани от различни причини, за които ще ти разкажа, дойде моментът, в който не издържах повече и избягах. Беше особено време, сега много по-добре мога да видя къде, как се случи грешката. Ще разкажа и за това. Има грешки, които и аз допуснах. Не казвам, че съм невинна. Но тогава бях във вихъра на събитията и нямах око за тези неща. Сега, когато погледна на ситуацията от птичи поглед, мога да го направя.

Сега бих искала да се извиня на всички, най-напред на Тимур Савджъ, на всички актьори от ВВ, на целия еки, поднасям на всеки един извиненията си и им изпращам любовта си . Разбира се и на всички зрители на ВВ. На всички благодаря за възможността, която ми беше дадена. Опитвах се да не чета новините след бягството ми. Лекарят ми забрани. Знаех, че никой от хората около мен не е правил никакви изявления, не е говорил, всички  ме пазеха.  Всички новини, свързани с мен от онзи период са фалшиви. Включително и тези, които уж излизаха от мое име. Не съм видяла нищо лошо от Тимур Савджъ и екипа на сериала. Нищо нередно. Колкото и напрегнато да работехме, бяхме като едно семейство. И направихме един хубав сериал. Много обичам Вахиде /актрисата, която сега я замества/. Още в самото начало Мерал ми беше казала, че аз няма да мога да играя възрастната Хюрем. През новия сезон щях да бъда в ролята на Хюрем за много кратък период. Но ето, не успях да издържа и избягах. Не можех ей така  да зарежа ВВ, но всичко изведнъж се стовари отгоре ми. Трябваше да спасявам себе си. Бях се търкулнала в ужасно дълбока пропаст. Бях принудена да избягам, за да спася собствения си живот.

В неделя ще излезе другата част на интервюто

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 10:33 от varna72

# 545
  • София
ВАРНА  newsm44 smile3501 Hug

# 546
varna72, едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!
Аз се радвам, че Мерием е бремена, защото след новините, че е на лечение в психиатрия ми беше много мъчно за нея. Сигурно преминава през много трудни дни, но все пак когато чакаш един нов живот, това ти дава сили да превъзмогнеш нещата. Тя е живяла и възпитавана в държава, в която това, че си самотна майка не те прави различна. Жалкото е, че не намери истинският човек до себе си, а тя сигурно е обичала този човек. А Джан с всичките си пари и имоти да прелита като пеперуда от цвете на цвете и да съжалява за тове, че е загубил Мерием.
Дано тя да намери душевно спокойствие и да бъде щастлива заедно с детенцето си.

# 547
      Варна  Hug Hug Hug

Бабчи, благодаря!!! Това ново интервю на Халит ли е или компилация от стари? newsm78

Краси, тази снимка не съм я виждала!!! Hug И честито ново аватарче! Heart Eyes

За преведената част от интервюто - "Непрекъснато имах трудности, но те никога не са били свързани нито с екипа, нито с работата, нито с парите.". Много показателно изказване! Вече съвсем ясно става - за съжаление наистина Джан е причината за всичко това!!! ooooh! ooooh! ooooh!

# 548

Това ново интервю на Халит ли е или компилация от стари? newsm78

Не е ново иначе щеше да има актуални снимки. Преразказани са неща от интервюта на Халит, но има и негови думи, които никога казвал, съчинени са от авторката, предполагам.

# 549

Това ново интервю на Халит ли е или компилация от стари? newsm78

Не е ново иначе щеше да има актуални снимки. Преразказани са неща от интервюта на Халит, но има и негови думи, които никога казвал, съчинени са от авторката, предполагам.

Благодаря! И на мен така ми изглеждаше. Много обичат журналистите да си съчиняват, все трябва да пишат нещо, де!!! ooooh!  Ето доказателство http://www.ensonhaber.com/berguzar-korelden-1-milyonluk-anlasma- … tm_medium=twitter  Сигуно са присъствали на подписването на договора? Joy

# 550

# 551
Предполагам, че сега като погледне на всимко със задна дата и Мерием си дава сметка, че е можело да направи някои неща по друг начин. Но за конкретния момент това е било най-правилното решение. Каквото и да коства това на сериала. И ако са хора, както зрителите, така и екипа, не биха я упрекнали нито за секунда. Няма нищо по-лошо от психическия срив. И за да се спаси от него, един сериал е най-малкото, което може да жертва. Колкото до Джан, единственият безспорен извод е, че трябва да се обръща малко повече внимание на противозачатъчните средства.   Laughing  Всичко друго е въпрос на разбирания и гледна точка. Хубаво е да бъде с нея в този момент, но от друга страна, ако не са правили планове за дете, семейство и т.н и той не може да бъде заставян да променя живота си в посока, в която не желае. Каква полза за Мерием и детето, ако се ожени за нея само и само, за да си спести някой и друг упрек и след половин година да се разведат. Аз мисля, че Мерием няма да съжалява за решението да задържи детето и ще бъде отново щастлива. Впрочем понеже Турция е страна, в която на мъжете всичко им е разрешено, изобщо няма някаква да кажеш вълна на възмущение от поведението на Джан в тази ситуация. Така беше и при историята с Халит, Берг и Гизем. Берг плати сметка. И сега сигурно, ако новата приятелка на Джан беше по-известна, тя щеше да опере пешкира.

# 552

Сигурно са присъствали на подписването на договора?

Абсолютно. Спомням си, че като бяхме на снимачната площадка на КД, тогава обсъждаха бягството на Мерием и се спекулираше за причините. Говореше се, че искала да взема колкото Халит и тогава Берг подхвърли, че Халит изобщо не взема толкова, колкото се пише по медиите. И с другите актьори е така, пишат си цифрите, както им харесва журналистите.

# 553
  • София
МАРМАН Hug Heart Eyes "ЧЕБУРАШКА" е прекрасен...   love001 Joy

Днес е прекрасен ден... newsm44

ВАРНА, Hug

# 554
Цитат
Обиколихме Берлин този ден, заведе ни на всичките си любими места. И в дома си. Там дълго разказва. Когато й показах снимките на Хюрем, се разплака. Стана ми ясно, че срещу мен изобщо не стои жена, която е превъзмогнала вече всичко. Все още живее с един куп трудности. Все още е много наранена, чувствителна. Хайде, нека сега се заслушаме в нея.

Цитат
Има грешки, които и аз допуснах. Не казвам, че съм невинна. Но тогава бях във вихъра на събитията и нямах око за тези неща. Сега, когато погледна на ситуацията от птичи поглед, мога да го направя.

Цитат
Сега бих искала да се извиня на всички, най-напред на Тимур Савджъ, на всички актьори от ВВ, на целия еки, поднасям на всеки един извиненията си и им изпращам любовта си . Разбира се и на всички зрители на ВВ. На всички благодаря за възможността, която ми беше дадена.

Господ да и е на помощ на Мерием. Разбира се, че нищо не е превъзмогнала. Няма и да го превъзмогне. Да го забрави. Никога. Може да го изтика някъде в съзнанието си. Може да се залиса в работа, която и носи радост, пари, удовлетворение. Да си намери човек, който да я цени и обича, но това, което е преживяла в Турция няма да го забрави. Първото.... и най-важното е, че има спомен за цял живот от там - нека е живо и здраво детето. /Ако е бременна наистина!!!/ Второто е вината, която ще усеща за своите лични грешки, които говори. Че е можело да не бъде така. Т.е. това, което ние сами си причиняваме и избора, който правим в личния си живот. Защото всичко друго е преходно, поне може да бъде такова, работа, пари, пътуване, колеги, но животът ни е само един, кратък е, хората заплащат  жестоко за някои заблуди и грешки. Както казват сами си го правим, защото сме във "вихъра на събитията"... Чувството за вина към екипа, ако са предадени думите точно, също е много силно. Веднъж изпадайки в подобна депресия, като сила и дълбочина, няма гаранция, че пак няма да и се случи, дори при много по-леки ситуации.
Пожелавам и да бъде силна, да не се връща назад във времето, доколкото е възможно и в мислите си,  и в действията си дълго време. Да има повод, шанс, късмет, да започне нов живот. Да не мисли за Хюрем, да не я сънува.
...............................................

По повод думите на Мерием за екипа....Каквато и да е причината и да ги напусне, те нямат вина в крайна сметка. Не им е било лесно. Мерием понесе критики, но много незаслужени отнесе и Тимур С. За Халит също не е било лесно. Който и от актьорите друг да беше напуснал по подобна причина - винаги ще се скалъпи нещо, но  актрисата/главна героиня да пропадне изведнъж. Хубавото е, че Мерием съобщава това, че в четвърти сезон се е предвиждало кратко нейно участие. Зрителите узнават, че така или иначе някой друг ще продължи ролята и. Мисля, че това е някакво успокоение. Все пак. Другото си е нейна лична работа. Животът продължава. Работата на сета също.

Варна,   bouquet  bouquet  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт