"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 225

• 66 718
  • 737
  •   1
Отговори
# 75

Мерием я няма, но папараците не изоставят Can Ateş! На море със сина си.

http://www.magazinkafe.com/can-ateten-meryem-uzerlisiz-hrrem-tatil.html

# 76
# 77
Като се съди по облеклото клипа,който Бабчи  bouquet публикува явно е заснет отдавна,но за какво иде реч не се знае.Варничка може да ни осветли с едно изречение. Praynig

# 78
# 79
Халит, Берг и Кенан са били снощи в заведението Paparazzi в Чешме. Имало е и други известни актьори.

Туитър

Преди малко ХЕ придаде ново измерение на песента  My way

Великолепна интерепретация на My way от великолепния Сюлейман ХЕ

ХЕ освен прекрасно сърце има и прекрасен глас

ХЕ е страхотен, душицата ми той, и песен изпял моят Сюлюман

Халит, Бергюзар, Кенан /изброява и другите актьори, които са там/. Сега разбираме защо заведението се казва Paparazzi. Почувствах се много известна.

Кратко видео, натиснете върху стрелката

http://instagram.com/p/be329Vxeam/#

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 07:37 от varna72

# 80

Варна!!! love001 newsm51  love001

Защо не са там професионалните папараци да направят снимки? ooooh! ooooh! ooooh!

# 81

Защо не са там професионалните папараци да направят снимки? ooooh! ooooh! ooooh!

Сигурно ще се появят по-късно през деня.

Ако не ме лъже паметта и миналата година бяха в същото заведение и Халит пя същата песен. Явно тя е запазена за гост-изпълнителите.  Laughing

# 82

Сигурно ще се появят по-късно през деня.

Ако не ме лъже паметта и миналата година бяха в същото заведение и Халит пя същата песен. Явно тя е запазена за гост-изпълнителите.  Laughing

И аз помня, че бяха там и Халит пя, но не помня коя песен. ooooh! Като няма професионални папараци ето една непрофесионална папарашка снимка. Явно много телефони са били насочени към Султана, защото е уловена светкавицата на някой от тези телефони, но все пак има и малко от Халит!!! Grinning

# 83
  • София
Варна, Hug Hug
Марман, Hug Hug

Успешна седмица!!! Heart Eyes   sport027 help  grinning039  car003  Nature Sunny smile3509

# 84

В гръцката фейсбук страница има превод на интервю, дадено наскоро от Халит за арабска телевизия. За съжаление то е минало през доста обработки- първо казаното от Халит на турски, после превод на арабски, след това на английски, и то не много добър, и не може да се усети напълно смисълът на оригиналните думи на Халит, но все пак преводох частите за Берг. По-късно ще пусна и за Али

Халит

Аз и съпругата ми се познавахме много преди началото на ББГ и имахме добри взаимоотношения. Когато започна сериалът всеки от нас си имаше свой живот. Минаха две години, работихме заедно по проекта. Беше странно, но през този период Бергюзар си имаше своя личен живот, аз моя, по това време бях женен. По един или друг начин нещата между нас се случиха. По онова време дори и през ум не ни е минавало, че един ден ще бъдем женени един за друг. Тя си имаше свой живот, аз си имах своите проблеми в брака, животът ми си течеше в съвсем различна посока. След това в процеса на работа почувствах, че се сближаваме. Това, което хората наричат химия. За нас това беше голям шанс. Погледнахме се в очите и почувствахме, че това е нашата съдба.   Аз си казах: Тя е жената!“ Наистина имахме късмет, защото съвместната работа ни позволи да се опознаем и да се открием взаимно. Ако не беше се случило, това щеше да е много труден период за нас. Като се връщам назад това беше време изпълнено с много болка и тъга, защото не е лесно да сложиш край на една връзка. Това носи само нещастие. Но за щастие, благодарение на Бог ,преминах през тези дни и в крайна сметка срещнах своята съпруга и успях да започна нов живот с нея. Това е ценното за мен. Най-ценното от всичко е, че успях да намеря своята половинка, както казват хората. Това искам и това е, което търся. Обичам семейния живот, обичам стабилността. Станах по-отдаден на дома, на семейството си. Това ме прави по-добър, хубаво ми се отразява и в работата, защото имам семейния уют. Не всички актьори успяват да постигнат това- баланса между семейството и професията.

-------

Бергюзар е много чувствителна. Тя е в много отношения като дете и прелива от енергия. Човек много лесно може да разбие сърцето й. Много лесно се ядосва на всичко. Нямам предвид, че обича караниците и скандалите. Тя е много деликатна, човек, изпълнен с любов. Чувствам, че черпя своята енергия от огромната енергия, която тя носи в себе си. Не знам, просто така го чувствам.

Не Ви ли се иска понякога като Сюлейман и Хюрем да бъде за Вас, и целият харем.

Халит: /смее се/ В това отношение не си приличаме със Сюлейман, по отношение на харема имам предвид. И причината за това е жената, която ме обича. Моята любима, която аз съм избрал и ще обичам винаги.

Не мога да открия частта за Али, защото тя беше публикувана преди около три седмици. По спомени казваше, че Али е радостта в техния дом, както всяко дете за родителите си. Прилича на Берг. Много енергично и палаво дете е. Имал си приятелчета от къщите наоколо и си играел с тях. Той бил най-големият почитател на брадата на Халит. Веднъж Халит му казал, че може да се наложи един ден да я махне и Али му отговорил: „Недей. Аз те харесвам с брада.“ Когато дойдело времето щели да му обяснят, че само брадата ще се промени, татко ще си остане същия. Казваше също, че каквото и решение Али да вземе за живота си, те с Берг ще го подкрепят. Може изобщо да не иска да се занимава с изкуство, те няма да се намесват в неговите решения.

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 10:04 от varna72

# 85
Варна безкрайно ти благодаря!Отново страхотни думи на Халит за любовта и семейството!С нетърпение очаквам думите му и за Али!

# 86
Здравейте,момичета Hug
varna72, и аз искам да ти благодаря за хубавото начало на деня!  bouquet
Успешна седмица на всички Heart Eyes!

# 87

Наде, видях поста ти, но не съм гледала много внимателно документалния филм. Само отгоре –отгоре. Не ми се стори особено интересен. Берг и Халит говорят как са се готвили за проектите, но нищо по-различно от това, което знаем. Халит чакал година и половина, докато тече подготовката на сериала. Изчел много книги. Берг също чела литература за периода, в който се развива действието. Присъствала и на истински съдебни заседания. Берг каза, че тайната на успеха на турските сериали е, че езикът на чувствата е универсален, той вълнува по един и същи начин хората, независимо къде живеят. Тя беше от малкото, които казаха, че екипите, които са ангажирани със сериалите работят много всеотдайно и професионално, но все пак според нея правенето на сериали не е изкуство. Халит каза, че получават много писма, в които зрителите демонстрират любовта си към тях. Някой тук да не му е писал?   Laughing

# 88

Варна  Hug Hug Hug

Цитат
........Обичам семейния живот, обичам стабилността. Станах по-отдаден на дома, на семейството си. Това ме прави по-добър, хубаво ми се отразява и в работата, защото имам семейния уют. Не всички актьори успяват да постигнат това- баланса между семейството и професията.

Само за тези думи Халит заслужава уважение!!! Heart Eyes А не са само тези!!! Laughing Laughing Laughing

# 89
  • София
ВАРНА, newsm51 smile3525  love001

Общи условия

Активация на акаунт