"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 225

• 66 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 90

Варна  Hug Hug Hug

Цитат
........Обичам семейния живот, обичам стабилността. Станах по-отдаден на дома, на семейството си. Това ме прави по-добър, хубаво ми се отразява и в работата, защото имам семейния уют. Не всички актьори успяват да постигнат това- баланса между семейството и професията.

Само за тези думи Халит заслужава уважение!!! Heart Eyes А не са само тези!!! Laughing Laughing Laughing

И Берг. Няма как Халит да не чувства всичко това, ако Берг не беше това, което е. В днешно време, да намериш жена, разполагаща с пари, слава, известността на родителите си, естествена красота, която в същото време е толкова земна, искрена, отдадена на семейството си е цяло богатство. Да не говорим за енергията, която споменава Халит. Какви ли не занимания изпълваха ежедневието и, когато беше без проект! Тя не забрави приятели, близки, книгите са винаги на масата и, кухнята, за разлика от други звезди, е друга нейна страст, музиката, да не говорим за съпричастността и към социалния живот, към животните, за дисциплината към себе си, по отношение на фигура, режим на работа и умението и да разпределя времето си. По снимките се вижда и как Берг  може да се забавлява. Да, в днешно време, изпълнено с безразличие, депресии, недоверие, суета на богатите, е цяло щастие да имаш не само мъж като Халит до себе си, но и жена като Берг в живота си. Да чувстваш любовта и, да срещаш разбиране, да получаваш непрекъснато "енергия", която те кара да се чувстваш щастлив и добър. Да те мотивира да се отдадеш на дома си. Това да бъде номер едно за теб. Дано винаги се усещат така, поотделно и заедно!

Варна, благодаря ти за превода!    bouquet

# 91

Mydream!!! Hug Hug Hug

Напълно съм съгласна!!! Heart Eyes Толкова много се допълват и си даряват енергия един на друг!!! Laughing

# 92
Цитат
....даряват енергия един на друг

това е другият момент... Grinning

# 93
# 94
# 95
Варна,съкровище ,  bouquetблагодаря за превода,за краткото клипче ,в което се
насладих на прекрасния глас на Халит.А за интервюто нямам думи,както
винаги.До сега обаче винаги е бил много кратък ,когато говори за семейството .
Сега обаче е по обстоен и думите му са много силни.Очарована съм!
Затова си го обичаме!
Майдрим,прекрасен пост!За това си ни нужна! Hug

# 96

Халит е бил на сцената с известния певец Emre Altuğ, който се е забавлявал в същото заведение със съпругата си манекенката Çağla Şikel. Изпълнението им е спечелило много аплодисменти.

# 97

От профила на Дарито

# 98
  • София
Warna, благодаря за превода,
Майдрийм, прекрасен коментар Hug.
А да познавате  друго  такова семейство
в света на звездите?
Нашето любимо семейство е звездно, но
е толкова земно, че очарова обикновените
хора като нас със своя начин на живот,
отношение към семейството, професионализъм
и какво ли още не.
За мен те са еталон за добро семейство.

# 99

http://www.youtube.com/watch?v=EK2JEwnmHlQ

Ето интервюто, от което Варна направи днес превод! Laughing

# 100

# 101
  • София
  food010 kaffeetrmker_2  food010 kaffeetrmker_2

# 102
Добро утро!
Краси, искам да съм на мястото от твоята снимка, но за съжаление съм на работа Grinning.

# 103
  • София
ВГ,  wavey Hug Hug Laughing atwork smile3525 smile3525 smile3525

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 104

Добро утро!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт