"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 225

• 66 839
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София

ЛЕКА  НОЩ   smile3524 smile3524 smile3524

# 451
  • София
                   wavey wavey Hug Hug

# 452

Джейда е предприела стъпки по съдебен път да попречи на бившия си съпруг да споделя с пресата компрометиращи я информации. Съдът обаче е отхвърлил искането й решението по делото да е тайно и да се забрани разпространението на всякакви новини, свързани с нея.  Джейда е посочила пред съда, че бившият й съпруг упражнява психологически тормоз върху нея, отправя заплахи и споделя компрометиращи я неща с приятелското си обкръжение. Съдът е постановил в продължение на два месеца Енгин да не я притеснява по телефона, да не разговаря с приятелите си и да не проявява лошо отношение към Джейда.

Май няма такова животно като цивилизован развод.

http://www.gecce.com/foto-galeri/unluler/ceyda-duvencinin-yayin- … lebine-red-cevabi

# 453

За тези, които се интересуват- Гизем на снимачната площадка на игралния филм, който снима в момента.

Скрит текст:

# 454
  • София
ВАРНА,  bouquet  bouquet Радвам се за Гизем,а за Джейда имам особено мнение...,но това не е важно.

# 455

Пост 448

От 2 септември Джейда ще е водеща на предаването "Аз съм доктор" заедно с професионален лекар.

Аз отдавна си мечтая за телевизионна кариера и на Берг, ама да видим дали ще ми се сбъдне мечтата.  Laughing

# 456

Oyuncularımız Tardu Flordun ve İlker Kaleli, yepyeni bir sinema filmi projesinde bir araya geldi.
Cem Akaş’ın öyküsünden yola çıkılarak senaryosu yazılan ve İstanbul’da “Bir Kral Arthur” hikayesi olarak adlandırılan “Silsile”’nin yapımcılığını PTT Film’s üstlendi. Yönetmen Özer Açıktan filmi; “21. yüzyıl İstanbul’unda geçen, krallı, kraliçeli, şövalyeli, büyücülü bir Kral Arthur hikâyesi” olarak tanımlıyor.
Uzun zamandır görüşmeyen iki eski sevgilinin karşılaşmasıyla başlayan olayları anlatan fantastik sinema türündeki filmin başrollerinde, Tardu Flordun, İlker Kaleli, Nehir Erdoğan ve Serkan Keskin yer alıyor. Çekimleri tamamlanan “Silsile”nin Şubat 2014′te vizyona girmesi bekleniyor.
Tweet

Нов филмов проект на Тарду.
Скрит текст:
  Дано филмовите му проекти са по-успешни от телевизионните!  Grinning След "1001 нощ", мисля, че не успя да участва в друг толкова добър телевизионен сериал!  

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 21:04 от marman

# 457

Нещо любопитно!  Simple Smile Може и да е писано в темата, но аз поне съм го пропуснала! Тарду е наше момче!!! Laughing Laughing Laughing Баща му е роден във Видин!!!!!

http://tr.wikipedia.org/wiki/Macit_Flordun

# 458

Джейда е предприела стъпки по съдебен път да попречи на бившия си съпруг да споделя с пресата компрометиращи я информации. Съдът обаче е отхвърлил искането й решението по делото да е тайно и да се забрани разпространението на всякакви новини, свързани с нея.  Джейда е посочила пред съда, че бившият й съпруг упражнява психологически тормоз върху нея, отправя заплахи и споделя компрометиращи я неща с приятелското си обкръжение. Съдът е постановил в продължение на два месеца Енгин да не я притеснява по телефона, да не разговаря с приятелите си и да не проявява лошо отношение към Джейда.

Май няма такова животно като цивилизован развод.

http://www.gecce.com/foto-galeri/unluler/ceyda-duvencinin-yayin- … lebine-red-cevabi

В такъв случай коя новина е вярна? Не, че е толкова важно, но нали след оплюването на Джейда за изневяра с известен журналист, тя и съпругът и направиха изявление, че няма нищо вярно и това, което разпространяват журналистите вреди на детето им и на приятелските им отношения с други хора. Т.е. - няма нищо компрометиращо и журналистите си измислят. Сега пък излиза, че съпругът и разпространява такива неща и тя иска забрана,  т.нат. Както и да е...Да се оправят.

# 459
  • София

# 460
  • София

">#at=17[/video]

# 461

Всъщност в изявлението на Джейда и мъжа й нямаше опровержение на информациите, а само молба да не ги разнасят по вестниците, явно, защото са знаели, че такова дело наистина се води. Но няма как съдът да забрани публикациите за Джейда, то тогава всяка известна личност би поискала такъв съдебен имунитет. Да мине малко време, да се поуталожат страстите и може би ще намерят начин всеки да си върви по своя път без да си пречат. А имат и детенце все пак.

# 462
Предимството да имаш сестра ...  Joy

# 463

Халит и Берг отслабвали под ръководството на диетолог. Берг за две седмици свалила 3 кг, а Халит 4. Плували и се занимавали с пилатес.

Joy Особено Халит си го представям с пилатес

# 464
Предимството да имаш сестра ...  Joy

Съжалявам, но на нашето момиче роклята му стои по-добре.  Joy
Всъщност те в Истанбул ли са вече?

Общи условия

Активация на акаунт