"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 225

• 66 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
  food010 kaffeetrmker_2 Hug  food010 kaffeetrmker_2 Hug

# 436
Привет, мили дами!
Пожелавам ви приятни почивни дни ,придружени с вълнуващи емоции!
Онзи ден когато сложих снимките по бански на Джейда гугалчо ми преведе,
че бивша съпруга я съди,но като знам как превежда гугалчо/може пък тя да съди
бившата hahaha/не го написах,а не исках да товаря излишно Варничка.
Много са сладки снимките с Али.Над една от публикациите пишеше ето това:
Ali'nin inadi
.

В последното си интервю Халит спомена,че Али се опитва понякога да се налага.Съвсем естествено за детенце, което се радва на много любов и внимание.Много е сладък!Нали не се налага на на мен,радвам му се.

# 437
От време на време отново си припомням нещо от нашата голяма и неувяхваща любов

.

# 438

Нали не се налага на на мен,радвам му се.

Joy Joy Joy

Поне десет различни заглавия към тази новина срещнах по сайтовете вчера. "Инатът на Али", Протестът на Али" , "С Али не се излиза на глава", "Али не разбира от дума" , "И  султан да си, когато става дума за дете, не помага" и т.н. Това са разкази по картинки , както аз ги наричам. Медиите изобщо нямат представа каква точно е ситуацията, понякога получават снимките   от случайни минувачи , пускат ги и си измислят по тях някакъв текст, колкото да има там нещо. Нищо изключително не бих търсила в тези снимки , нито инат, нито характер, нито протест- обикновени детски изпълнения. Същото беше и когато се появиха снимките с Али, на които изглеждаше, че Берг му се кара. Пак бяха съчинили някаква история и в профила на Берг в ИГ веднага започнаха да й пишат, че е лоша  майка, на което тя реагира много гневно. Беше писала, че не разбира каква е тази добра майка, която няма да предупреди детето си, че ще имат разговор за поведението му, щом се приберат, когато счита, че  то постъпва неправилно.

# 439
Привет на всички!

Точно това си мислих вчера, че виждаме  само снимки, за които можем да си въобразяваме всякакви неща. И поне един такъв спомен има всеки от своето детство или от това на децата си. Няма универсално средство за помощ на родителите в такава ситуация. Както е писала марман не е лесно
да си на три.  Joy Понякога ние възрастните също бихме могли да постъпим така, ако не са  съгласни с нас, но....няма как.  Grinning Не ни е позволено. Възрастните правят много по-неприятни неща. Но това е друга тема.

По повод думите на Надето за неувяхващата любов. Търся я, Наде, във всеки друг филм/сериал/, но точно такава не успявам да открия. Липсва ми поезията от ББГ. Пипсва ми финеса на режисурата, харизмата на Онур, мекотата на жестовете му, дори строгостта му, липсват ми всички влюбени погледи, пътят към щастието и любовта, тъгата на Шех, горчивината на Бенну, тази на Керем, липсва ми живота, който показаха във всичките му полутонове. Героите- млади и стари, влюбени и разлюбени, чисти и покварени, бедни и богати, успехи  и  фалити. В този сериал сякаш нямаше второстепенни герои. От всеки имаше какво да се научи. Всяка история докосваше и провокираше за размисъл. Филмът беше много истински и в същото време като приказка. Може би затова е толкова завладяващ. Хубавото е, че имаме възможност да виждаме актьорите и в други роли. Но мисля, че за много от тях - ББГ е бил този, от който са тръгнали решително нагоре.

# 440
  • София

wavey wavey wavey Хайде да се почерпим,току що набрани..... Heart Eyes Hug Laughing

# 441
Краси, предлагаш неустоими неща.  Heart Eyes Grinning

# 442

И аз да се включа в разговора за неувяхващата любов с един нов среднощен BBG гиф.  Hug Hug Hug[/color=navy]

# 443
Здравейте, момичета!
И аз като Вас мисля, че сладурчето Али  като всички други  деца и ще се полигави и ще капризничи и бели ще прави  Grinning Берг е права, трябва да се възпитава докато е малък иначе ще стане късно.
А носталгията по 1001 нощи и за мене няма да отмине.
Ето една прекрасна музика, която също ме връща към него.
Желая Ви хубави почивни дни!

">#![/video]

# 444
  • София
                          txtloves txtloves

# 445
Щом стане въпрос за нашата неувяхваща любов всички сме
готови да се включим ,разбира се само с хубави думи.
Да ,Майдрим !Няма по изпипан във всяко отношение друг турски
сериал.Не мога до си представя,че мога да гледам повторно дори и
един епизод от друг сериял,а 1001 нощ го научих на изуст.
Не случайно този голям сериал ,роди една голяма любов, на която се радваме.

.

# 446
В снимките на Али ние просто се радваме.Едва ли има
родител,на който понякога детето на улицата да не е проявявало
характер.Али му е хубаво да се увисва на ръката на тати.
Че на тази султанска ръка кой не би поискал да се увисне?
Мари как ще се накичуриме newsm20 и въобще няма да искаме да стъпим
на земята Joy hahaha hahahaЖу,Краси ,нали така?

# 447
 wavey wavey wavey smile3534 smile3534 smile3534  love001  love001  love001

Мари как ще се накичуриме newsm20 и въобще няма да искаме да стъпим
на земята Joy hahaha hahahaЖу,Краси ,нали така?

Напълно си права ,Наде Hug...Препълнен е клона Онуров bowuu Joy Joy Joy

smile3508 newsm47

А...за Алиджим...той е просто едно сладко и своенраво дете,като всички останали... bowuu

# 448
  • София
Sunuculuğunu Ceyda Düvenci 'nin yaptığı 'Doktorum' 2 Eylül Pazartesi Kanal D'de başlıyor! ** Hayırlısı olsun Ceyda! **

# 449

Общи условия

Активация на акаунт