"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 225

• 66 831
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Варна,Марман ,благодаря!
Варна,партньора на Гизем не е ли актьора ,който игра с Берги
във филма преди 4 год./Май се казваше Толга/
Явно Енгин и Джейда не са на едно мнение ,че не трябва да се
разпространяват компроментиращи неща за семейния им живот.
Ако е имало изневяра от нейна страна той си отмъщава.
Нищо ново под слънцето.

# 466
# 467

Трябва да са в Истанбул. Мисля, че снимките на ВВ са започнали. Хулиганите от КД се моткат, пълно затишие около тях.

# 468

[Варна,партньора на Гизем не е ли актьора ,който игра с Берги
във филма преди 4 год./Май се казваше Толга/

Да, той е, но главната женска роля се изпълнява от друга актриса. Не мога да й запомня името. Играеше във ВВ, опита се да убие султана, май в първи сезон. Гизем вероятно има някакви сцени с Толга.

# 469
ВВ нямат търпение да приключат...Четвърти сезон е това, не е ден, не е два Joy
Хулиганите са на лятна практика по арестите  Simple Smile

# 470

Ох, и аз нямам търпение на приключи ВВ. Искам най-сетне Халит в друга роля, че да мога и него да гледам. Но не знам дали няма да си даде по-дълга почивка. Все пак четири години, народът започна да го нарича Сюлейман, може би влизането в друга роля няма да е лесно. Макар че като си махне брадата поне визуално ще има освежаване и промяна, не знам доколко това ще им е достатъчно на зрителите, за да се отърсят от образа на султана. Аз искам да го гледам с Нургюл Йешилчай. Ей така съм си го наумила от известно време.  Laughing

# 471
Е,Варна,страхотна двойка ще са.И аз точно това искам.
Много харесвам,по-точно най-харесвам от турските
актриси Йешилчай.Прекрасна игра във всичките си проекти.

# 472

Халит и Берг отслабвали под ръководството на диетолог. Берг за две седмици свалила 3 кг, а Халит 4. Плували и се занимавали с пилатес.

Joy Особено Халит си го представям с пилатес

Joy Joy Joy Joy Joy

Ето пилатес за мъже!!! Laughing Наде, ако спретнеш едно колажче със султана в тази поза, нямаш равна!!! Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 21:36 от marman

# 473
Ще има да почакаме за нова роля.Казала съм,че ще правят бебе.
И нали знаете те го носят и двамата.Така,че нова роля след година
и то в някой филм.

# 474

Ох, и аз отдавна чакам друга роля на Халит!!! Омръзна ми този султан! Искам, обаче, филмова роля. А, нали знаете, че каквото си пожелаем става! Колко време мечтаехме за партньор на Берг Кенан - стана, Варна беше писала, че иска да види Берг като адвокат - ето я съдия!!! Grinning Grinning Grinning  Да се надяваме, че март-април ще свърши ВВ, за да почнем по-реалистично да мислим за нов проект! Laughing Laughing Laughing

# 475
Включвам се по повод идеята Халит да направи филм с Нургюл след приключването на ВВ.
И аз ги харесвам като евентуална филмова двойка още от началото на "1001 нощ"  при едно негово участие в предаването "Стъклената стая". Peace Но...  тогава Халит беше толкова щастлив от партньорството с Берги, че като гледах сияещото му лице и искрящите очи, това мое хрумване тутакси отпадна. Naughty

# 476

И още едно видео от същото предаване.

# 477

Ох, и аз отдавна чакам друга роля на Халит!!! Омръзна ми този султан! Искам, обаче, филмова роля.

Ами то в сериалите е голяма криза. Ще бъде голям късмет веднага да попадне на продукция от калибъра на тези, в които се снима през последните години. Миналия сезон от всички нови сериали, проби само един- за късмет беше този на Берг. Много ми е интересно тази година какво ще се случи. Един куп сериали тръгват с голямата кошница, да видим ще успее ли някой.

# 478
Здравейте smile3525 ,
И аз много бих се радвала да видя в игрален филм гения на Халит и перфекционизма на Нургюл- би ми било много интересно.
Скрит текст:
Между другото ако имате малко свободно време и ви се гледа нов и хубав игрален филм -
 ви препоръчвам Ask kirmizi .Гарантирам че ще останете без думи
newsm53
Преди време ,ако не греша, мисля че имаше превод на това им тяхно интервю в това предаване (и онази страхотната песен,която Халит пя).
Случайно някой да знае дали мога да го намеря накъде,ако наистина има превод .
Предварително ви благодаря ![/i][/b][/i][/i][/color]

# 479

Преди време ,ако не греша, мисля че имаше превод на това им тяхно интервю в това предаване (и онази страхотната песен,която Халит пя).
Случайно някой да знае дали мога да го намеря накъде,ако наистина има превод .
Предварително ви благодаря ![/i][/b][/i][/i][/color]

Admirer, всички преведени интервюта на Халит са сложени на първа страница на темата! Може да провериш там. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт