"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 225

• 66 696
  • 737
  •   1
Отговори
# 525

Ами аз наистина започнах да се чудя как точно Ay Yapim  определя приоритети и политиката си. Тази година такава реклама, такова чудо за някои от сериалите , зад които стои. Сайтовете са заляти със снимки. А от профила им в ИГ човек остава с впечатление, че са пиар агенти на Къванч, пускат му даже снимките с някакви случайни фенове. КД –нищо, нито подгряващи информации, да не говорим за трейлъри.

# 526
Според мен е точно политика на продуцентите. Изчакват малко да поутихнат нещата около арестите. Все още е много прясно. Друга причина -нека пуснат новите дизита - промо и т.н. Да се успокоят малко духовете и тогава идва ред на тежката артилерия, хахахаха  rotfImbo

# 527
     Дали наистина конопената драма няма значение? newsm78  Не знам кои са им другите дизита, но КД определено беше успешно! А и знам ли какви са възгледите на собствениците на  Ay Yapim!? Ох, ох, ох! КД носи пари, но някой фанатизиран шеф на студиото може и да гледа с очите на бащицата!!! Wink

# 528

Тежка тя  Laughing, правят се на тежкари, разчитат на старите лаври, ама тази година имат поне два силни конкурента в понеделник. Така че септември да не се чудят откъде им дошло. Ама е вярно, че им е по-важно да не се провалят новите проекти, то за КД е ясно, че ще избутат още един сезон.

# 529

Нееее шефът на Ay Yapim е много готин младеж. Жена му пускаше снимки от протеста, така че няма да е от ердогановите фенове.

Историята около наркотиците не вярвам да повлияе, не ми изглеждат много притеснени участниците в тази история. И в Турция е всяко чудо за три дни. Ето вчера наркотици, днес нова бомба. Всичко си тече ...

# 530
Берг не я мисля. Не, че и го пожелавам, ама примерно почва втори сезон. Ами да кажем не върви...Към ноември казват сериалът пада от ефир. Хоп за Новата година  - хубава новина. Хамиле. не звучи ли достатъчно хубаво. Дори много. За кога ще го отлагат.  Grinning Тъкмо към четвъртия месец и Халит се присъединява.

# 531
  • София
 wavey wavey waveyМного ми е приятно да ви "слушам как си говорите"....и да си мечтая за Берг EFP stork-girl  ylinfant Laughingи да видя отношението на батко Али Laughing Wink

да ви е сладко Hug Hug Hug

# 532
и да видя отношението на батко Али

Алито има да чака най-малко една-две години, той вече ще започне да заглежда момичетата, не знам дали ще му е до бебе  Joy

# 533

Джейда в рекламата на здравното предаване, на което ще бъде съводещ.

">#t=50[/video]

# 534

Туитър

Пред мен седят Халит Ергенч и Бергюзар Корел. Единият брадат, другата красива- не мога да се концентрирам върху филма.

# 535
Сериозен проблем. Joy

# 536

А кой е филма??? newsm78 Laughing

# 537
  • София

ЛЕКА  НОЩ  smile3524 newsm46 smile3524

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 00:30 от krasminikif

# 538
  • В центъра на България
Halit Ergenç: Konobario sam i plesao na ulici da bih preživio
Junak “Sulejmana Veličanstvenog” Halit Ergenç otkriva zašto majku od malih nogu zove sultanija, kako je preživljavao bez novca u Americi i zašto se vratio u Tursku

http://www.24sata.hr/strane-zvijezde/halit-ergenc-plesao-sam-na- … a-prezivim-328802

Srijeda, 21. 8. 2013. u 18:00

# 539
с нетърпение очаквам сабънджъ и халит да направят отново нещо заедно. само да се освободят от другите си ангажименти и да започнат нов проект.но, халит има още година работа по великолепния.

Общи условия

Активация на акаунт