София МЛАДОСТ (21)

• 86 205
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
благодаря!  #Cussing out

# 76
  • с/у ОколоМръсТното
Няма край  Twisted Evil

http://novinite.bg/articles/44003/Mitko-Pajnera-stroi-blok-varhu … shtadka-v-Mladost

Няма и да има докато всичко в тази държава се продава и купува и няма закон и ред!
Както се казва :
- Честито на печелившите и живущите наблизо!!!
Вероятно е да се сдобият със известни съседи  Tired Twisted Evil #2gunfire

нямам думи, това е пред нас... Sick
За 2 дни всичко съсипаха... И като знам, че никакви жалби няма да помогнат, освен да оставим децата си там, на пътя на багерите... Crazy

Ееееееееееех  #2gunfire #Cussing out

# 77
  • с/у ОколоМръсТното
http://www.blitz.bg/news/article/210574

В събота ще идват и от някоя ТВ.

Ех, в чалгаджиницата наречена БГ, всичко е възможно... Tired

# 78
Баскетболният кош го сложи един от съседите - до колкото знам е купен с негови средства. Преди това беше до самия блок, но мястото беше тясно и топката често удряше паркираните коли. После го премести на площадката и децата са почти денонощно там.  Tired

# 79
Здравейте, момичета! Търся отзиви за др. Лиляна Григорова в Младост Мед (мед. център до метроспирката в Младост). Интересувам се най-вече дали дава направления за специалисти и изследвания или се опитва да лекува всичко както тя си знае. Освен това - спазва ли си работното време и много ли се чака пред кабинета й?

Благодаря ви!

# 80
Мамо здравейте,
Току що видях таз тема... Някя мама от младост 4 за разходки на малки слънца... Търся компания, а пък и за обмяна на опит

# 81
  • с/у ОколоМръсТното
Питам agal и всеки справил се с подобна простотия.
Както знаете имаме "честта" с бубанка да живеем с/у започващия строеж на огромен комплекс на Митко Пайнера.  #2gunfire
Днес изляха бетон пред тротоара пред нас с цел това да е вход за бъдещите самосвали и бетоновози.
Уличката е крайно неподходяща за такива съоръжения и подобен трафик.
Много моля, насочете ме как да процедирам за да спра този хаос. Това ще е нечовешко за нас в  бъдещите 25месеца.
Благодаря ви   bouquet

# 82
здравейте младостки мами  Simple Smile

предстои ми подаване на документи за парите за раждане.
може ли някой да ми каже къде точно се намира Агенцията за соц. подпомагане в Младост 2? Дали са адрес "бившата 39-та ОДЗ", а пък аз и нея не я знам къде е била. дали са и тел., на който никой не отговаря.

# 83
  • София Младост 3
На сайта на район Младост има съобщение за информация на "засегнатите": http://www.so-mladost.com/data/text_files/397/ML4_jil_sgrada0001.pdf, но трябва някой адвокат да Ви посъветва какво може да се предприеме. Аз също съм от засегнатите около бл. 303, където строят автомивка и пункт за ГТП, които вече са до 3-я етаж. НАГЛОСТ и БЕЗОБРАЗИЕ! Писах жалба до архитекта по ел. поща, но той само ми отговори, че са върнати тези земи на собственика и те нищо не могли да напряват. Всеки ден издават разрешения за безумни строежи в претъпкания ни квартал. ДАЛИ ИМА КОРУПЦИЯ? Като че, ли на Митко Пайнера дядо му е живял някога в Младост 4, дали???....

# 84
  • София-Младост

може ли някой да ми каже къде точно се намира Агенцията за соц. подпомагане в Младост 2? Дали са адрес "бившата 39-та ОДЗ", а пък аз и нея не я знам къде е била. дали са и тел., на който никой не отговаря.
Отдавна не е там, намира се в Младост-1, бивше 29-то ОДЗ
тел.: 02/973-62-30

# 85

Според мен напиши писмена жалба към общината, опиши всички нередности, добре би било да се подпишат и други съседи. От общината са длъжни да направят проверка и да ти дадат писмен отговор. Успех!  Peace

# 86
благодаря момичета  Hug

ала-бала, и това ОДЗ не го знам къде е, но дано поне по тел. да успея да се свържа, за да ми обяснят къде точно се намират.

# 87
и това ОДЗ не го знам къде е, но дано поне по тел. да успея да се свържа, за да ми обяснят къде точно се намират.
http://www.bgmaps.com
Тук напиши "София, Дирекция Социално подпомагане - Младост" и ще видиш къде е. Peace

# 88
Barbabelle, мерси  Hug

# 89
аз вчера най-накрая видях новия светофар зад макдоналдс: според мен е идеален... там беше толкова рисково пресичането, че нямам думи..... може би 3г минавах там вс сутрин и вечер и главата ти става на втропоказател още на локалното, а сега и там намалят скоростите.

Общи условия

Активация на акаунт