София МЛАДОСТ (21)

• 86 611
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
За нищо, дано да е полезно  Hug

# 571
Циркът е хм...сносен-толкова.Даваха безплатни билети на децата в детската градина,забележете-за ложите,за да отидете, купувате си по-скъп билет,както и да е,детето е впечатлено и радостно,мама също Laughing
Я сподели за цирка, че и на нас ни дадоха такова талонче..какви са цените за възрастни? И колко продължава самото представление, че смятам да отиде със сестра си.

Цените за възрастни са 10лв обикновен и 12 лв ложа,смисъл,по отпред,представлението е около час и половина,плюс минус 10-тина мин.

# 572
ех този цирк. Бая го загледахме вчера като се прибирахме, ама няма ли да е бая хладничко в тази палатка вътре дори и да пуснат някакъв конвектор с топъл въздух? newsm78 Някой да сподели за температурата , има ли? Час и половина не е малко а както сме от зиморничавите... Blush

# 573
  • София
Дали в този петък ще има намаление в комсед?

# 574
  • Ланкър, планините Овнерог

Миналата събота и неделя имаха -20%. Възползвахме се

# 575
  • София-Младост
ех този цирк. Бая го загледахме вчера като се прибирахме, ама няма ли да е бая хладничко в тази палатка вътре дори и да пуснат някакъв конвектор с топъл въздух? newsm78 Някой да сподели за температурата , има ли? Час и половина не е малко а както сме от зиморничавите... Blush
Изрично пише, че  е много добре отопляем по брошурите.

# 576
  • София

Казвайте ги по-рано тези неща! И ние искаме да се възползваме.... Wink

# 577
Някой ползвал ли е вече услугите на новия детски клуб в Младост 4? Днес минах от там, много ми хареса обстановката, но малко скъпичко ми се стори. Питах конкретно за рожден ден - за 10 деца 315 лв с отстъпка 15 %.  Thinking

# 578
Минавала съм от там. Много гъзарско изглежда... В палавници не са ли по нормални цените.
http://palavnici-bg.com/birthdays/birthdays.html

# 579
  • Ланкър, планините Овнерог

Казвайте ги по-рано тези неща! И ние искаме да се възползваме.... Wink

То не бяха реклами по телевизии, то не бяха банери по сайтове за това намаление

# 580
  • София
Здравейте, да ви попитам знаете ли в Младост някъде бижутер, който да поправя сребро?
Благодаря

# 581
  • София Младост 3
Изрично пише, че  е много добре отопляем по брошурите.
Ходихме на цирка в събота и направо завряхме от жега Simple Smile. За децата цирка беше превъзходен и бяха много щастливи! Направиха си снимки със скункс за 5 лв, а имаше и пони за снимки, като в цената включваше и обиколка на манежа с понито, но мойте не искаха. На мен също ми хареса, но не е като Балкански Sad.

# 582
Да похваля Островът на съкровищата 4 - в Младост 1 /доскоро беше Барбарони/. Беше страхотен рожден ден, всички деца и възрастни останаха очаровани от мястото и персонала. Единственият недостатък беше студената храна, но да кажем, че това не ни е приоритет. Тортата беше хубава, анимацията - супер. Peace

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 11:19 от Barbabelle

# 583
  • София
Още едно положително мнение за цирка! Peace В сряда мъжът ми заведе двете момичета и са останали много доволни. Имайте предвид, че представленията са  само до 15 декември!

# 584
  • с/у ОколоМръсТното
Дори на 15ти в цирка ще има проява и на децата от 144то.

Общи условия

Активация на акаунт