У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 261
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
И мен не ме впечатли. Grinning Просто е глупав и безмислен.

# 526
  • Ænima/Albuquerque
Мхм, на копче го изгледах даже.

# 527
Аз изгледах "Торба с кости" и въпреки,че също не съм фенка на Пиърс Броснан филмът не беше зле. Но Броснан не е за тази роля,не ми хареса как я изигра.

Гледах и този:
http://www.imdb.com/title/tt0118636/  добър филм,но краят ме разочарова.

# 528
"Плюя на гроба ти" не е кой знае какво, но на мен ми стана гадно от тази гавра. Stop И аз за римейка говоря, но едва ли оригиналът се различава много. Peace

# 529
  • Ænima/Albuquerque
Леле, аз ква тъпня започнах да гледам... "Gallowwalkers". На 11-та минута съм и искам да вия от тъпотия. Май ще го спирам. Язък за Уесли Снайпс!  ooooh!

P.S. Спирам и трия! Туу мъч.

Пускам Популацията, поне по Фреди око да заплакна.

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 21:50 от Sarcasm™

# 530

Гледах и този:
http://www.imdb.com/title/tt0118636/  добър филм,но краят ме разочарова.

Аууу нацисти.  Party
Тая популация... хич не ми хареса на мен.

# 531
  • София
"Мизъри" мноооого повече ми хареса от Долорес ... държи в напрежение. Силно препоръчвам!

# 532
  • Ænima/Albuquerque
Хареса ми Популацията. Имаше кво да се види, а един определен момент успя да извади изненада от мен.

# 533
а един определен момент успя да извади изненада от мен.

И кой?  Thinking

# 534
  • Ямбол

Гледала съм Stolen и ми се върти спомен, че и там имаше нещо за базиран на действителен случай. Добър е филма. Peace

Stolen и аз съм го гледала,интересен ми беше много.По действителен случай е,доколкото помня.  Thinking

Фенче,кво не ти хареса в Популацията?  Rolling Eyes

# 535
Не е лош, лИбовта ми дойде малко в много...

# 536

Фенче,кво не ти хареса в Популацията?  Rolling Eyes

Aко не съм се объркАл и говорим за тази популация http://www.imdb.com/title/tt0462482/?ref_=sr_1 Общо взето нищо не ми хареса. Като започнем от идеята и самото развитие на историята. Доколкото си спомням soundtrack, който да създаде подходящата атмосфера нямаше (или поне при мен не се получи). Абе нищо не ми хареса.  Grinning Даже не знам и как го изгледах докрай.

# 537
  • Ænima/Albuquerque
а един определен момент успя да извади изненада от мен.

И кой?  Thinking

Скрит текст:
Ами "фестивала", като откриха бесилото. За мен беше шокиращо как теглиха жребий кой да се жертва, защото бил дошъл 437-ми човек в града, и как през целия филм я поздравяваха. А накрая жената рече, с усмивка и радост, колко се гордее, че ще се жертва и полетя надолу от бесилото. Безумие просто!

# 538
  • В Космоса
На мен доста ми хареса Популацията. Точно подобни са ми от любимите ми.

Снощи си изтеглих Проклятието Блеър 2. Знам, че ще ме разочарова, а първата част ми е в топа, но все пак искам да се пренеса в онази история пак...

# 539

Снощи си изтеглих Проклятието Блеър 2. Знам, че ще ме разочарова, а първата част ми е в топа, но все пак искам да се пренеса в онази история пак...

От къде го изтегли? В Замунда е с много малко памет.

Общи условия

Активация на акаунт