У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 27 428
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • В Космоса
Акаша, ако не си гледала двата, които Кали е посочила - веднага поправи тази грешка - уникално добри са. Ама се съмнявам да не си де Simple Smile

Гладала съм ги и са ми в топа и на мен, без да отчитам фактора Кинг. Peace Иначе съм гледала още Мизъри, Мъглата, Сиянието, Червената роза и още малко, сега не се сещам. Искам много да гледам Сейлъмс Лот и Гробище за домашни любимци.

# 616
Мъглата много го обичам също. Heart Eyes

# 617
  • Ямбол
Гледала съм почти всички екранизации по Кинг.Фаворитът ми е "Изкуплението Шоушенк",но и другите ми харесват.  Heart Eyes

Като малка ги гледах по няколко пъти,като по-особено ми харесваха на тези години-"То" и "Сомнамбули".  Laughing

# 618
  • В Космоса
Ooo, да - "То"! Много му се кефех! Crazy

Изгледах "Проклятието Блеър" 2. Изобщо не може да се сравнява с 1-цата, нито като атмосфера, нито като настроение, но все пак сякаш ми хареса долу-горе. Сигурно щото очаквах съвсем боза...

# 619
Изгледах "Деветата порта" и останах доволна. Интересен беше,но не разбрах какво точно стана на края. Crossing Arms  А уж гледам внимателно филми..който го е гледал ако може да сподели впечатленията си.

# 620
  • Ænima/Albuquerque
Баси как ме дразни тоя Кинг!  Crossing Arms

Ууу, Деветата порта съм го забравила! Ето идея за предговор.

# 621
Някой гледл ли е "Къща край гробищата"? http://www.imdb.com/title/tt0082966/?ref_=fn_al_tt_1  newsm78

# 622
Такаам.Сега да попитам въпреки,че не е конкретната тема,но съм сигурна,че ще намеря отговор  Flutter

Издирвам първия филм на ужасите,който съм гледала през живота си/някъде през началото на 90-те./Щях да пукна буквално от страх.Никога не бях гледала по-ужасен филм.

Казваше се "Вратата".Единственото,което помня е,че имаше някаква странно малко пихтиесто същество-човече  newsm78 ,което тичаше под едно легло.И другото е въпросната врата,която се отваряше като дупка в земята.На края на филма имаше някакво огромно черно чудовише излизащо от тази врата/или влизащо/  Thinking

Намерих този филм,но не съм сигурна дали е той:
http://www.imdb.com/title/tt0093075/?ref_=sr_3

# 623
  • Ænima/Albuquerque
Този е Елфи, този е. Със сладък, малък Стивън Дорф.  Heart Eyes

# 624
Този е Елфи, този е. Със сладък, малък Стивън Дорф.  Heart Eyes

Ех...златна си!Знаех си аз,че мога да разчитам  Hug

# 625
  • London
И аз бих искала да намеря един ужас от моя почти несъзнателен живот , когато бях на 4-5  Joy.По онова време баща ми продаваше касетки с филми и музика и у нас имаше студио в което правеше записите. От онова време съм се нагледала на всякакви ужаси и филми. Няма да забравя един ужас за едни сиамски близнаци , единия близнак беше като някаква парче гнусно месо , пак подобно на пихтия.Доста ми беше харесал, но помня общо взето само гнусния брат пихтия. newsm78

# 626
  • Ænima/Albuquerque
Ех...златна си!Знаех си аз,че мога да разчитам  Hug

Помня го добре, беше ми "любимия филм", и бях влюбена в Дорф. Което ме подсеща, че днес ще се подмотава в "Блейд". Heart Eyes

Катрала, ти пък ме заби!  hahaha

# 627
  • London
Е не може да има милиони филми за сиамски близнаци. Rolling Eyes Tired Joy

# 628
  • Ænima/Albuquerque
Е, не може, верно. Ама трябваше и да съм го гледала, че да ти помогна.  hahaha

# 629
  • Ænima/Albuquerque
Я виж това - "Basket Case". Това плюе Гугъл...

Общи условия

Активация на акаунт