У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 385
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ще споделя един трейлър, дет' ще му чакам филма определено  Flutter .
ЦЪК!

# 226
  • Ænima/Albuquerque
Въх, Киану! Въх, тази как стана дракон! Shocked
A тоз железния към 1:10 мин. маза на Йошимитсу от Теккен.  hahaha
ХА! И най-татуирания пич на света играе!  Joy
Баси якото, ще гледам!

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 19:55 от Sarcasm™

# 227
Ефектите са жестоки! Crazy

# 228
  • В Космоса
Въх, Киану! Въх, тази как стана дракон! Shocked

ХА! И най-татуирания пич на света играе!  Joy
Баси якото, ще гледам!

+ 1

# 229
Изгледах "The Tall Man". Нищо особено,както и предполагах. Не знам защо очаквах някакъв свръхестествен елемент. Явно защото ми се гледа нещо подобно.

Гледах и този:  http://www.imdb.com/title/tt2078552/  добър трилър! Препоръчвам го! Peace Много силна роля на Пол Бетани.

# 230
  • В Космоса
Изгледах "The Tall Man". Нищо особено,както и предполагах. Не знам защо очаквах някакъв свръхестествен елемент. Явно защото ми се гледа нещо подобно.

Гледах и този:  http://www.imdb.com/title/tt2078552/  добър трилър! Препоръчвам го! Peace Много силна роля на Пол Бетани.

Че няма свръхестествен елемент- няма, но аз бях втрещена от филма и всеки път зачеквам, пък никой не се закача да изкоментира. Всички ли сте толкова ОК с това... Thinking? Laughing

Оуу, Пол Бетани! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Непременно ще го дръпна. Peace

# 231
  • Ænima/Albuquerque
И аз съм го гледала, ама нещо...
С кое да сме, Акаша? С финала ли? Ми... мисля, че ако реално има смисъл в подобна постъпка, защо не?

# 232
  • В Космоса
Ми да, финалът ми влезе малко остро на мен. Трябва пак да го видя, може да съм била в такъв момент просто...

# 233
Финалът не ме шокира. Thinking Не че съм ОК с такива неща,но си мисля,че нещата се наредиха добре за момичето. Колкото и крайно да звучи.

Тези дни смятам да си припомня "Бурята на века". Отдавна не съм го гледала,но помня,че ми беше направил добро впечатление. Ще го гледам на почивки обаче,че е доста дълъг.

# 234
  • Ænima/Albuquerque
Не че съм ОК с такива неща,но си мисля,че нещата се наредиха добре за момичето.

Точно, точно.

Малко встрани от темата, но снощи гледах The best offer с Джефри Ръш и съм впечатлена!

# 235
  • London
Е защо финала реално не ви харесва? В крайна сметка има доза истина в този филм, а именно, че има наистина много, много лоши родители, които реално само и единствено дърпат детето си назад и нямат шанс себе си да оправят какво остава да дадат старт на поколението си. Възприемам много добре финала, смятам, че момичето се оправи в живота.. Peace

Blood - и аз го бях препоръчала неотдавна. Добро филмче е. Peace

А вчера гледах ''Червени светлини''/ Red Lights - Беше интересен, малко тип Досиетата Х и финала бе неочакван. Тоест въртиш се около две предположения за финал и накрая БАМ изкача трето.

# 236
  • Ænima/Albuquerque
Е защо финала реално не ви харесва? В крайна сметка има доза истина в този филм, а именно, че има наистина много, много лоши родители, които реално само и единствено дърпат детето си назад и нямат шанс себе си да оправят какво остава да дадат старт на поколението си. Възприемам много добре финала, смятам, че момичето се оправи в живота.. Peace

А, не, не си ме разбрала, не че не ми хареса, напротив. Обаче се бях нагласила за мистерия, хорър, може би затова не останах впечатлена.
Иначе съм абсолютно съгласна с всичко по-горе написано.

Red Lights ми хареса.

# 237
  • В Космоса
Аз вече го забравих как точно беше, но не беше ли концепцията такава, не само до конкретния случай. Знам, че е нещо като отворено поставен въпрос, ама като че ли си пролича твърдо мнение. Може и да съм се заблудила, де...

# 238

Blood - и аз го бях препоръчала неотдавна. Добро филмче е. Peace

А вчера гледах ''Червени светлини''/ Red Lights - Беше интересен, малко тип Досиетата Х и финала бе неочакван. Тоест въртиш се около две предположения за финал и накрая БАМ изкача трето.

Добре казано! И аз нямах проблеми с финала,а със самия филм. Също очаквах някаква мистерия или нещо паранормално,затова и може би не ме впечатли толкова.

"Червени светлини" е много силен филм! Peace Със страхотен актьорски състав.

# 239
  • Ænima/Albuquerque
Ей, да гледате "The best offer"! Цял ден го рекламирам насам-натам!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт