У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 343
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • Berlin
Значи изгледах и Orphan, и Populatin 436 още от препоръчаните тук. Simple Smile Благодаря! Simple Smile Последният малко ми дойде постен, ама нищо, поне имаше леко загадъчен край. Simple Smile
Хижата в гората бе крайно разочарование за мен, обсъдихме я по-предните теми. Simple Smile

# 316
  • София
"Парфюмът" ти е у мен!  Tired
Квит сме, нали ти съхранявам Дориан Грей  ooooh!.
Трябва да се направи нещо по въпроса! Бира, цаца, вода, сок, картофи...

# 317
Чела съм я преди години,когато навлизах в жанра "Трилър" и тогава ми беше харесала,дано не ви подведа  Laughing

# 318
  • Ænima/Albuquerque

ОМГ, в таз Популация Фреди играе! Тегляяяяяяя!  Heart Eyes

Квит сме, нали ти съхранявам Дориан Грей  ooooh!.
Трябва да се направи нещо по въпроса! Бира, цаца, вода, сок, картофи...

Оооолелеее... най-любимото ми четиво! А аз се убих да я търся! Да, да, трябва да се направи нещо.  hahaha

# 319
  • София
Чела съм я преди години,когато навлизах в жанра "Трилър" и тогава ми беше харесала,дано не ви подведа  Laughing
Е, сега, и да ни подведеш, няма страшно! Благодаря за препоръката, ще я потърся тази Черна неделя!

Леле, Сарки, вярно ли! Пазя ти я най-старателно, не я мисли! Само не забравяй, че е в мен  Laughing!

# 320
  • Варна/Лондон
Скрит текст:
Ееее, няма мърдане, сбрахме се!
Вени, мило, книгата е интересна, но  си признавам, че имаше моменти, които ми бяха страшно монотонни, доскучаваше ми. Но бруталните сцени са си на ниво, даже повече. Peace
Arbitrage го помня с това, че края ...май нямаше край, поне аз не го разбрах.  Tired
Oblivion го мъчих до половината, отадох го на лошото качество, но то не пречи нещо интересно да се беше случило до тогава...изтрих го.
Леле как се разприказвах. ooooh!

# 321
  • Варна/Лондон
Оф, че бързо пишетеееее!!!
Сарк, направо ще се опетлая да те цитирам, за ПарфюмаА иде реч, книгата ми отлежава, година ще направи, но филма хич не ми хареса и все и се чудя...
И аз като Вени съм в абстиненция откъм трилър и наваксам с такива от на'што време. Laughing
И да се похваля-изгледах всички серии на Бързи и яростни. Оказа се добре пропиляно време.

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 22:18 от Джеронимо

# 322
"Популацията" става за гледане. Peace Подобен на него е и The Wicker Man с Никълъс Кейдж.
И като споменах Кейдж,скоро гледах "Season of the Witch" и учудващо не беше толкова зле. Дори го гледах с интерес.

# 323
  • Ænima/Albuquerque
Arbitrage го помня с това, че края ...май нямаше край, поне аз не го разбрах.  Tired

Ъъъ... бе, оказа се, че

Скрит текст:
жена му му направи мизерията на финала, след като разбра за любовницата и ония сделки. Остави го без избор, и без пари. Умна, умна Сарандън.  Heart Eyes

за ПарфюмаА иде реч, книгата ми отлежава, година ще направи, но филма хич не ми хареса и все и се чудя...

Уф, ами книгата е разкошна, като цяло, но аз лично я прочетох изключително трудно, нищо, че е има-няма 240 страници. Много описателна, но ми беше много тежка за четене.

И като споменах Кейдж,скоро гледах "Season of the Witch" и учудващо не беше толкова зле. Дори го гледах с интерес.

А стига, бе! Изпуснала съм филм с Кейдж?!  Shocked

# 324

А стига, бе! Изпуснала съм филм с Кейдж?!  Shocked

[/quote]

Не мога да повярвам,че не си го гледала. Mr. Green
http://www.imdb.com/title/tt0479997/ 

# 325
  • Ænima/Albuquerque
Ааа, оф, бе! Да, заспах на него!  hahaha
И какво казваш, става, а?  Thinking

# 326
И аз съм го гледала, но нищо не си спомням. Rolling Eyes

# 327
  • London
Форумката дето смята да гледа ''Сребърните водопади'' да го трие докато е време. Голяма боза е, тук някой ме беше предупредил и аз въпреки това го пуснах, но съжалих милион пъти. Елементарен и тъп филм, нискобюджетен и простоват.

Докато тук си хортувате аз изгледах The Poughkeepsie Tapes - филма е направен като документален, допадна ми. Помислих дори, че е действителна история, но уви не е. Намесиха по едно време Тед Бънди и Речния Убиец и това ме навя на мисълта, че може да е на база действителни данни, но уви. Хареса ми както ми допадат историте по Дискавъри на ФБР или Криминалисти. Оценката е средна 6.00. Абе гледайте Peace

След книгата ''Парфюмът'' ми е трудно изобщо да чета каквото и да било. Честно казано още не се е намерила книга да ме трогне така. Грюной просто е велик персонаж.

# 328
  • Ænima/Albuquerque
Ааа, аз на този му гледах някъв клип. Много болна работа.  Tired

# 329
Ааа, аз на този му гледах някъв клип. Много болна работа.  Tired

Tочно като за теб. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт