У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 303
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Гледала съм и двете версии и наистина филмите са интересни.И на мен ми е трудно да кажа,че е хубаво нещо толкова болно.Това е един от малкото филми,които наистина са ме трогвали и ми и идело да заплача  Tired
Гледала съм го, хубав е. Доколкото нещо толкова извратено нещо може да е хубаво.  Tired
Обаче гледай другата версия, по-реалистична е.

На мен ми беше и по-въздействащ,може би защото съм гледала него първо  Peace

# 436
  • Ænima/Albuquerque
Ми аз мисля, че във версията с Елън Пейдж, има повече цензура. Актрисата е известна, филма е бил разпространяван по-масово...

# 437
  • London
И аз мисля, че във филма разгледахме историята с оглед нейната гледна точка. Тоест разказаното от нея. Дефакто нещата са били доста по-грозни, но все пак истината варира някъде по средата. Wink Някой дръпна ли филма с Летисия Каста ,не го пропускайте носи миналото със себе си. Mr. Green

Снощи гледах филма за Чарлз Менсън и смятам, че съм го гледала и преди или др. версия, защото видях, че не е единствения по рода си. Никога не са ми допадали хипитата, но сега вече тотално ми опротивяха. Разгулен живот, наркотици, безраборен секс, липса на всякакви правила и устои, изобщо някаква пародия на секта беше това. Сейди ( Сюзън) чисто си беше невменяема....ето снимки на истинската Сюзън починала е от рак излежавайки присъдата през 2009
Скрит текст:

Убитата от нея актриса и съпруга на Роман Полански -  Шарън Тейт

Истинската Линда... гледам малко й е попроменена историята
http://farm4.static.flickr.com/3352/5799886066_b3ac00b4d7.jpg

А Менсън за мен е пълно кукуриго...

Но пък как луд човек умее така ЛОВКО да манипулира хората и да промива мозъци ???  Thinking
Катралче, филма за убитата съпруга на Роман Полански Helter Skelter ли е? newsm78

Тя е част от нея Simple Smile

# 438
  • Ænima/Albuquerque
Изгледах "Helter Skelter", не, не ми хареса изобщо. Ма не мисля, че е от статията, де. Не'кси много евтин беше филма. И актьора, дето игра Менсън, малко май преиграваше.

# 439
  • London
Хубаво, де. Гледам сега, и си мисля. Какъв човек трябва да си, че да вярваш на тъпизми от рода на Helter Skelter, Бийтълски некви глупости, война започната от негри, некви послания в "музиката" на Менсън?! Какъв тъпак трябва да си? И наистина не вярвам, че е възможно човек да бъде манипулиран по този начин. Камо ли да извърши подобно нещо, защото някой-си му е казал.

LSD не прощава на никой

# 440
  • Ænima/Albuquerque
А, не мисля, че е само това.  doh

# 441
  • London
Опитах се да го гледам и аз "Helter Skelter"...ама нещо хич не ме грабна  Cry
Някой има ли мнение за " An american crime" ...пак по действителен случай.....дали въобще да си правя труда да го гледам?!
http://www.imdb.com/title/tt0802948/

Да, хубав филм е. Отново действителна история.

# 442
  • Ænima/Albuquerque
Дотук стигам до извода, че тия американци са побъркани нацяло. Може да има нещо във въздуха.  Tired

# 443
  • London
Изгледах "Helter Skelter", не, не ми хареса изобщо. Ма не мисля, че е от статията, де. Не'кси много евтин беше филма. И актьора, дето игра Менсън, малко май преиграваше.

Оу , понеже не си виждала истинския Менсън как преиграва. Пусни си видео с истинския....актьора ще ти се стори песен.

# 444
  • Ænima/Albuquerque
Ама не, не, просто не чувствах актьора реален, това имам предвид. Не ме убеди.

(Пускам.)

# 445
  • London
За протокола снощи да кажа какво загледах понеже само тая темичка си обичам в тая общата е много хаотично и написаното минава и заминава. Та препоръчвам този филм с Летисия Каста. Семеен , драма и за вълци.
http://www.imdb.com/title/tt0996952/

Зодиак се изтегли , по-новата версия... навярно и него ще видя тази вечер. Mr. Green

# 446
  • Ænima/Albuquerque
Зодияк е хубав, кефи ме.

Гледам интервюта на Сюзън Аткинс... Ъъъъ... определено се опитва да изкара LSD-то, като причина.

# 447
Claustrofobia - http://www.imdb.com/title/tt1848824/?ref_=sr_1
Този е много хубав

# 448
да предложа и аз едно филмче evil dead (2013) сюжетът на римейка обхваща само историята от първия филм, в който група приятели попадат в отдалечена къща и се превръщат в жертви на най-различни свръхестествени същества и демони. Филма е лудница.

и още един филм може би един от любимите ми с Джим Кери казва се "числото 23" точно такъв тип филми обичам да гледам някои ако може да ми предложи подобен на този ще бъда много благодарен.

# 449
  • София
Снощи гледах "The girl next door"....интересен беше, но много неща не съвпадаха с историята на Гертруд Банишевски
Следва "Claustrofobia"...дано да си заслужава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт