Хотел Сана Спа в гр. Хисаря

• 5 152
  • 18
  •   1
Отговори
Продължение към темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466238.0

Аз лично имам позитивни впечатления от хотел Сана Спа от предишни екскурзии и това лято съм решила да изкарам почивката си там. Удобството е, че пред хотела има външен минерален басейн, а за децата има външна площадка за игри. Спокойна съм, че мога да ги оставя при аниматор, докато си почивам. Харесва ми разнообразието от услуги, които хотелът предлага – не само в спа центъра, но и в програмата за развлечения..изобщо всичко е съобразено с нуждите на цялото ми семейство.  Кухнята е съобразена с вкуса на всеки гост, за децата има чудесно детско меню, а гурме специалитетите са уникални! С нетърпение очаквам да се върна отново там.

# 1
  • София
Аз съм му хвърлила око на този хотел, но се чудя защо е толкова скъпо?! Какво пък чак толкова е по- различно, че да са такива цените?

# 2
  • Варна
Хотела е на Корпоративна Банка и чрез него перат пари.Служителите на банката и дъщерната им застрахователна компания ползват 4 дневни безплатни ваучери и чрез високите цени си докарват разходната листа.Иначе хотела е хубав , лъскав , но със шантаво високи цени и в ресторанта.Понеже ваучерите са с таван цени за полувмирисана печена пастървичка ти оскубват 15 лв. , една палачинка е 5 лв . Който се хване на въдицата се е файда , те и да нямат външни клиенти пак са си на далавера.

# 3
Дам може да е по - скъпо, но определено си заслужава парите. Спато им е уникално, обслужването е супер, а за ресторанта не мога да се съглася с мнението по - долу, защото всичко, което сме пробвали там е било чудесно.

# 4
Здравейте! Чета коментарите за Сана Спа хотел и виждам, че има разнородни мнения. Това, което мога да споделя е, че хотелът е прекрасен за почивка, особено сега през лятото. Миналия уикенд бях там и цялата обстановка в него почти ме омагьоса. Не сте виждали такъв спа център - уникални терапии, ползват маркова козметика, а персоналът се държи на високо ниво. Останах доволна от масажите и маските за лице и тяло, препоръчвам на всички дами да отидат да се разкрасят в "Тайните на Ливия"!:)

# 5
  • София
То за тези пари остава и да има недоволни Simple Smile

# 6
  • Варна
То за тези пари остава и да има недоволни Simple Smile

То пък остава и да сте доволни ако ви сервират вмирисана пъстърва за 16 лв.

# 7
  • София
Еми така е  Wink Явно имат много клиенти и могат да си позволят да сервират вмирисало.

# 8
  • Варна
Други служители на хотела има ли? Crazy

# 9
Аз също съм ходила в хотел Сана спа в Хисаря и смятам, че кухнята им е много хубава.   chef В крайна сметка, когато храната е качествена, напълно логично е да е с по-висока цена. Така е не само в изисканите ресторанти (какъвто е в сана спа), но и в магазините. Тъй като съм почитателка на гурме кухнята, мога да кажа, че ястията са им изпипани не само на визия, но и на вкус. Личи си, че държат на клиентите си и се стараят да ги глезят по всякакъв начин:)

# 10
Здравейте, аз също мога да се присъединя към темата, защото съвсем наскоро се върнах от почивка в Сана спа и такова нещо с вмирисана пъстърва няма. Мъжът ми е голям почитател на рибните деликатеси и поне три пъти си поръчва рибни ястия и всичко беше много прясно и вкусно. Да наистина малко по- скъпо е в рестонанта, но определено си заслужава, поне нещата, които опитахме ние бяха много хубави.

# 11
Всичките хвалебстия за хотела са от потребители с нула мнения. Да вярвам ли?.........

# 12
Всичките хвалебстия за хотела са от потребители с нула мнения. Да вярвам ли?.........
Това направи впечатление и на мен (вапреки, че и аз пиша тук от скоро)...

# 13
  • София
Други служители на хотела има ли? Crazy
Явно има Mr. Green
Поне като пишат и четат служителите - да вземат да направят нормални цените.

# 14
Това относно броя на публикациите не знам дали винаги е вярно.Ето, аз например ми излиза ,че имам 1 публикация ,а пиша от доста време и като си вляза в профила са много повече.Много моля, да ме светнете как става отразяването на тези публикации.

Общи условия

Активация на акаунт