Хотел Сана Спа в гр. Хисаря

• 5 156
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
С моето семейство ходихме на почивка за един уикенд в Сана хотел и останахме очаровани. Препоръча ми го една приятелка, която е в хотелиерския бизнес и понеже й имам голямо доверие и разбира доста от тези неща, решихме да го посетим на нейна отговорност (доста съм взискателна по повод хотелите, обслужването, хигиената, храната и т.н)! Мога да ви кажа, че наистина си заслужава парите. Вярно по-скъпо е от другите хотели, но пък по този начин подбират посетителите си и този, който е отишъл знае защо да се върне отново и отново. Ястията им са страхотни, обслужаването също, а за Спато просто нямам думи... Който има възможност и желание нека да го посети, аз го препоръчвам с две ръце както на прителите си, така и на всеки, който чете тук и търси мнение за хотела, но все пак колкото хора толкова и мнения. Колкото и да е хубаво дадено нещо все ще се намери някой да го оплюе, така че идете и сами се убедете...Simple Smile Simple Smile

# 16
  • Благоевград
Аз също имам познати, които са ходили там с карта от цигарената. Доволни са, защото им е безплатно, ние също гледахме да отидем но ни се видя скъпо.Банско ни е по близо и има много хотели от които да избереш.

# 17
  • София
Ходили сме няколко пъти в този хотел. Базата е хубава, поддържат чисто и персонала е учтив. Имат уникален детски кът, и чудесни аниматорки. Плюс е детската част на басейна. НО СПА процедурите са безбожно скъпи, както и ресторанта. Посещавали сме точно два пъти ресторанта в хотела - абсурдни цени, за някакви псевдо гурме ястия. За хотела - да, за ресторанта, обаче - не. Сега разбирам за какви ваучери ни питаха в ресторанта  Crazy

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 00:11 от Еndira

# 18
 Бяхме в този хотел като награда - подарък от Mall Plovdiv, страхотен е хотела, но наистина цените в ресторанта са доста скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт