Ох, така не ми се иска да тръгва на ясла и градина
Все още чакаме отговор ( сериозен отговор, а не просто усмивка и " Хубаво!") Колкото повече минава времето обаче, все повече и повече резерви имам към бабиното гледане и може до пролетта да реша твърдо да я пускам на ясла. Освен факта , че става дума за свекървата, ами и сега осъзнавам, колко малки ще са контактите на Дани с други деца и т.н. По мои изчисления БИ ТРЯБВАЛО да ни приемат следващата есен/края на лятото.

Мрънкане реване и всички екстри. И постоянно като плаче повтаря или МАМАААА или ТАТААААА Захванахме втора седмица с този режим и няма оправия, а венеца е подут, но зъб така и не избива. Как ще се оцелява не знам 

Каза, че ако плачела, щял да я натовари в колата и да ми я доведе. 
Но има такива като Зари, които прохождат хванати за ръка, при нас колан или гащи са абсурден вариант, той си търсеше за кого да се хване. За мен лично това е по-удачното прохождане, защото се научава да пада по дупе (а не като свободно ходещите, които се захлупват по лице), освен това като трябва да се наведат да вземат нещо - клякат, а не го правят с изпънати крака (тогава действа гравитацията и пак се захлупват по лице).
Така, че каквото и както си решиш ти за твоето дете - никой не трябва и дума на криво да ти казва 
Виж на детска градина ще ходи... уви пак ще е частна, освен ако дотогава не построят достатъчно държавни. Но съм сигурна, че сигурно има и читави ясли и за някои деца/родители е по-добрия вариант - та успех с намирането на най-доброто 
)) Обаче Дзуфляна си е мързел и сал гъне кълки и още изобщо не може да стои стабилно изправена. Инак отдавна да я бях окаишила Препоръчани теми