чисто етимологично погледното "гаще/иризон" идва от съчетаването на гащи и риза, така че, както си го знаем от време оно, квото има ръкави и крачоли си е баш гащеризон
Докопах се до компютър без малката хала да ме усети. Ние се прибрахме от морето вече. След 2 месеца там бях се затъжила за вкъщи. Мина леко смяната на обстановката макар точно тогава да му избиха горните два предни зъба (най-сетне
). Вече нямаме грам покой - малкия иска постоянно да е прав, подпира се по стени, мебели и всичко наоколо и "ходи", лази, пада, става, мрънка за внимание, абе тъй да се каже аз съм постоянно блокирана, ако не е баща му вечер да ме отмени за малко. Яде почти всичко без кисело и прясно мляко, не съм давала още, но от сученето за десерт и приспиване не се отказва моят сукал

Толкоз от мен, ще гледам вече да съм по-редовна.
За сметка на това татко и баткото съм ги засичала да си дърпат телефоните и сега само за тях мрънка като ги съзре 

Всички детски пасти 6+ до 12+ са така, за по-натам си има други пасти за зъби, когато детето се научи да плюе.
явно двата месеца на море им се отразяват лудо
Добре че все още седи в количката и не дава зор да излиза от нея като сме навън.
Слава богу имаме две баби пенсионерки и първата година мислим на тях да го поверим, а от догодина - ясла животи здраве.
Препоръчани теми