Отговори
# 270
  • София

Абе момичета, знаете ли какво става с Дени? От как писа, че е родила никаква я няма. Мимс, Хера имате ли контакт с нея, че определено много ме притесни.

И аз я мисля, с това трудно раждане където е имала.

И за близнаците на Поля се притеснявам, как ли са. Praynig

Флай  Hug

# 271
  • София
Честито на Иришка, да е жива и здрава Ема!  
Честито Пина, свършиха най-накрая и твоите болки, да ти е жива и здрава малката Юлия!
Близначе,  браво на теб! Много се радвам, че всичко е минало и вие сте добре!  Да ти  е жив и здрав Боян! Ти издържа геройски всички болки и неразположения, за пример си ни!
На всички мами бързо възстановяване!

И аз съм утре наред в 9,00 трябва да съм в болницата,  лелееее newsm43!

# 272
честито на мама пина да им е жива и здрава Юлия и много да ги радва  Hug
Иришка, да ти е жива и здрава Ема и много да ви радва  Hug
Близанче да ви е жив и здрав Боян и много да ви радва  Hug
честито на мама  ven_j  да им е жива и здрава Никол и много да ги радва  Hug

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 10:51 от пламена84

# 273
Плами84 а ти няма ли да тръгваш, гледай почнаха да те преварват на опашката докато се моткаш  Laughing
Верабел емииии късмет и на теб.
Флай ха дано, ама надали, това за 20 ми изглежда супер невъзможно  Thinking та аз няма как да родя до тогава, като си знам тъпия късмет, ще има да се мъча до 30 юли и накрая ще се проклинам, че не се навих на варианта с предизвиканото раждане  smile3518

# 274
  • София
Добро утро!  Hug Декларирам свръхбагаж все още!

Честито на новите мамииии - Иришке, Пине, Близначе, ТАНЯ1019 (да не пропускам  newsm78) - да са ви на първо време здрави дечицата, да са ви безкрайна радост и отмяна, наричам ви ги с много късмет в живота, красиви, умни и добри хора!  Hug   Hug   Hug Ощастливихте се и вие, а сега - бързо и безпроблемно възстановяване!

На всички в очакване за днес - имате всичките ни стиснати палци!

Мисти, не е начи дъщеря ти красавицата в семейството!   bouquet Браво, имаме си мис-ка
в темата : ) Хайде и новото бебе да печели само награди Simple Smile Нищо чудно да си ме сънувала - аз цяла нощ бях с контракции, болки и ританици. Мислех, че ще раждам нощес, ама съм заспала. Сега сутринта нещо ми изтече, но е твърде малко да са води, може да е пишшшш. Днес съм на нокти, щото е 4-ти, пък нали в моето семейство всички жени сме на 4-та дата... Датата ми е за другата седмица, за да ми е възможно най-дълго време гадно и притеснено. ММ ми вика, че ще правим фото-финиш. Сега лежа и стискам кълките.

Верабел, споко, колкото по-бързо мине, толкова по-добре. Да отметнеш работата, дет се вика и после - нека гушкането да започне Сега! : ) Прегръдки!

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 10:41 от Мъхчето

# 275
mysterious   Hug
изпревариха ме бе аз си викам юни ще раждам ама тц на бебка не и се излиза още  Laughing
сега се оправям да ходя на тонове и ще ме преглеждат и вагинално та ще видим какво ще каже доки кога се очаква да е великия ден  Laughing после като се върна ще пиша  Hug

# 276
Мисти,не дърпай дявола за опашката с този лош късмет,дето все го призоваваш Grinning.Пък и що да си предизвикваш раждане,по-болезнено е ,а и бебето си знае датата,няма да я пропусне.Споко ще дойде и твоят ред,според първа страничка Цветибрамли трябва да затвори вратата Grinning.
Моля,всички родили и неотчели се да направят усилие и да драснат два реда,не се блъскайте,една по една... Grinning Hug

# 277
  • E-CLM & CH-VD
Днес сутринта ven_j стана мама на Никол, 50 см, 2770 гр::balon:: Да е жива и здрава малката госпожица, а мама бързо да се възстановява!  Hug

Честита Юлия на Пина, Боян на Близначе и отново Ема на Иришка!   bouquet Hug

# 278
Леле, леле разревах се  Simple Smile
Толкова много бебета и толкова щастливи майчета  Hug

Честито, мили момичета Пина, Близначе ,ven_j , ( и на всички останали )  честито !!!!
Бъдете здрави , а децата - палави и щастливи ! Бързо възстановяване , милички и пишете   bouquet  bouquet  bouquet

# 279
Здравейте, на всички. Спрях да пиша отдавна, но, сега, когато моментът наближава, не мога да се въздържа. Искам от сърце да честитя на всички обебили се мами, да са им живи и здрави малките рожбички и много радости да им носят.
 През цялото време съм ви чела и сега се вълнувам много от всяка новина, за появило се бебче:) Въпреки, че не съм писала, ви чувствам много близки.
 На всички, които са в очакване като мен, пожелавам леко и безпроблемно раждане и живи и здрави бебчета   bouquet

# 280
  • София
Ехааа! Ихууу! Ахууу!  newsm68 newsm68 newsm68
Пина, честита Юлия!  newsm35   baloni  (естествено раждане все пак - браво, браво, УРА!)
Иришка, честита Ема! sohappy baloni (дългичкаааа  Heart Eyes Манекенка ще я правите!)
Близначе, честит Боян!   261uu baloni (ама че дебелачко! Браво на Близначето, съвсем доказан ГЕРОЙ !)
Вен-Джи, честита Никол!   Hands Clap  baloni

Нека дечицата ви са здрави и засмени, останалото ще им го купите!

Ники, ти къде си днес? Бурята помага ли?

Мисти, ето, че ТМ пророчески сън все пак е имал - второ място си е второ място  Twisted Evil Да си закачиш грамотата (напиши я, ако трябва!) на видно място в хола и дебело подчертай - втора по красота!  Mr. Green Да си натрива носа всеки път, когато го навира там  Whistling

Аз съм тук, за компания на дълго бременеещите.
Днес на прегледа док констатира: никакво разкритие, съвсееем леко скъсена шия, супер спокойна матка  Rolling Eyes Малко кофти нюз, ама... ще се правя, че се наслаждавам тогава на бременното си състояние, дет' ме горят киселини, изригвам и хълцам и се блъскам във всичко и всеки с корема  Confused

За изгонване предписа:
Як секс, ама наистина ЯК секс и погледна ММ ей така --->  newsm53  newsm48
Не толкова качване на стълби (макар че можело), колкото слизане надолу по стълбите. Но не слизане в стил Баба Меца, ами каза като зайчето от "Ну, погоди!"  hahaha
Лесно му е да ги говори такива - мъж е, доктор е... кво ли разбира  Mr. Green

# 281
  • София
ven_j честито, да ви е жива и здрава рожбата!

Лили и аз като теб се разревах. Преживявам го с всяка една от нас.

Верабел ще стиснем по едно палче утре, не се притеснявай. Виждаш като стискахме с Близначето как всичко мина добре! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug

Соничка помним те. И съм те виждала да надничаш от терасата, само дето не разбрахме защо така спря да пишеш, но то няма и значение вече, важното е, че с бебо сте добре. И на теб леко, бързо и безболезнено раждане с прекрасен здрав финал!  Hug

# 282
  • София
Йеееей, днес много ползотворен ден, а даже не сме го преполовили още! Честито на ven_j, да са здрави, щастливи и бързо прибиране у дома!   bouquet  newsm18

Соничка, добре дошла отново!

Абе, според вас, като ще съм секцио, трябва ли да спирам магнезия? Да не ми попречи после да ми се контрахира и прибере матката? За колко време се изчиства от организма?

# 283
Ехейй ставам и колко много бебета Simple Smile

Честити принцески сладки на Иришка и Пина, да са много здрави, а на тях бързо възстановяване.
Честит голям мъж и на Близначео, нея може и от това да я е боляло, че е много голям и няма място. Живи и здрави Simple Smile)

Страхотни новини, аз все повече нямам търпение, утре съм на лекар. Искаше ми се в събота да може мъжа ми да ме вози и да съм спокойна, но докторката не приема тогава. Та сега утре. Нищо де, дано каже че ще е скоро. Ей не ми пречи вече бременеенето, ама пусто как искам вече да си го гушна това бебе. И Марти е нетърпелив. Вчера отворихме кошарката, изпрах последната пералня, днес мисля да измия прозорците колкото мога.

Мисти, не се притеснявай ей сега ще дойде.

Верабел, имаш стиснати палци и от мен

Данче и на мен сега най ми се иска някой да вземе детето или просто да е тук и да го гледа, а аз да си действам или да лежа. Иска си той внимание, а вече ми е по-трудно. На мен пък и приятелките не ми предлагат помощ. Сестра ми замина днес на морето, а и да не беше, тя си ходи на работа. Та ще си седим и после ще се мъчим.

Флай, кажи много ли е трудно да балансираш между три деца и мъж?

Мъхче
, забравих да те питам, ти при кой доктор беше онзи ден?

# 284
Цвети_дп,и аз бях така с бебка първите 5 дена.Спеше през деня,а през нощта будуваше.Един ден я държах малко повече будна през деня и после се буди само веднъж през нощта.Вече 2 нощи успявам да се наспя.Може да го будиш като го съблечеш малко по-голичко. Peace
За кърменето въведох режим.Много съм строга Mr. Green На 2 часа и половина най-много 3,я будя и я храня.Мисля,че и тя свикна.Пия същия чай като Лили_Сф.Мисля,че помага.

Честити бебчета на ven_j ,Иришка,Пина и Близначе!!!Живи и здрави да са мъниците,а на майките бързо възстановяване!!!разплаках се

Мисти,отдавна те подозирам в измама теб! NaughtyНещо си ми съмнителна.Първо все пишеше кооолко ти голяяям корема и как ти е тежко.После пусна снимка и всички видяхме,че съвсем не е така.По-късно пишеше колко си напълняла,а печелиш конкурси.Нещо май ни работиш!М?

Общи условия

Активация на акаунт