Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с бебето на Василена?
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с бебето на Василена?
-
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
-
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
-
Какви са мненията във форума за подготовката за раждането и методите за предизвикване на раждане?
-
Какви са мненията на форума за случая със супенната ключица на бебето на Василена?

!
та аз няма как да родя до тогава, като си знам тъпия късмет, ще има да се мъча до 30 юли и накрая ще се проклинам, че не се навих на варианта с предизвиканото раждане 
) - да са ви на първо време здрави дечицата, да са ви безкрайна радост и отмяна, наричам ви ги с много късмет в живота, красиви, умни и добри хора!
Браво, имаме си мис-ка
Нищо чудно да си ме сънувала - аз цяла нощ бях с контракции, болки и ританици. Мислех, че ще раждам нощес, ама съм заспала. Сега сутринта нещо ми изтече, но е твърде малко да са води, може да е пишшшш. Днес съм на нокти, щото е 4-ти, пък нали в моето семейство всички жени сме на 4-та дата... Датата ми е за другата седмица, за да ми е възможно най-дълго време гадно и притеснено. ММ ми вика, че ще правим фото-финиш. Сега лежа и стискам кълките.
.Пък и що да си предизвикваш раждане,по-болезнено е ,а и бебето си знае датата,няма да я пропусне.Споко ще дойде и твоят ред,според първа страничка Цветибрамли трябва да затвори вратата
(естествено раждане все пак - браво, браво, УРА!)
Манекенка ще я правите!)

Нещо си ми съмнителна.Първо все пишеше кооолко ти голяяям корема и как ти е тежко.После пусна снимка и всички видяхме,че съвсем не е така.По-късно пишеше колко си напълняла,а печелиш конкурси.Нещо май ни работиш!М?