Отговори
# 285
  • София
Мисти, Мъхче, Весе, благодаря ви! Опитвам се да не се шашкам, но нещо не мога да си намеря място.
ven_j честито, да ви е жива и здрава момата!
Сандалка, еми започвайте, къде е мъж ти?

# 286
Irishka, Pina и ven_j  ЧЕСТИТИ ВИ ДЪЩЕРИЧКИ! Да са много здрави и послушни малките ви принцеси!

blizna4e Честит Боян! Да ти е жив и здрав, много е голям малкия ти мъж!

fly2  Hug
verabel - Успех утре, дано всичко мине възможно най-бързо и леко и имаш стиснати палци от нас  Heart Eyes
Мъхчето  - силно стискай кълките, че то под напора на две мъхчета си е сериозна работа  Peace
Мисти - то бебчето си знае кога да излезе, може да те изненада, не се настройвай така негативно  Heart Eyes

# 287
  • София
Ей сега се чух с Близначето. Звучеше много добре!  smile3521
Много е доволна от болницата и отношението на лекарите към нея. Всичко е минало без проблеми, в момента е на болкоуспокоителни и нищо не я боли. Малкият е много хубав (ние това си го очаквахме), сестра и смята, че прилича на нея. Близначето пожелава на всички така леко да мине раждането. Праща много поздрави и прегръдки на всички.

# 288
честито на мами Таня1019, Ирина, Пина, Близначе и ven_j!!! Да са ви живи и здрави рожбите и много радост да ви носят!! А на вас бързо възстановяване и прибиране в къщи с малките слънца!!

verabelfingerscrossed
Sandalke, освен ТМ да те погне по стълбите за якия с**с, пък ти да припкаш надолу като зайче...(макар че това ще сработи, само ако искаш да избягаш от него, пък ти надали искаш...)
Мисти, честита награда!! Хайде без повече оплаквания за визията от теб!!  Mr. Green
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и на всички, дето им е ред вече! Чакаме добрите новини. Както е тръгнал деня, до довечера сигурно още бебета ще има!   newsm30

# 289
  • София
Гифтче, Цвети-дп, а аз все се каня да ви попитам (за малко статистика):
А как бяха бебоците в коремите ви с режима? Същото обърнато ли? В смисъл, нощем повече ритаха, отколкото денем, или обратното - нощем си спят непробудно?

Верабел, ми ние баш вчера се бяхме вихрили, ама пусто резултатът е само, че на ММ му се схвана крака  Laughing Пък бебето е добре  Twisted Evil
Успех на теб утре, ще си гугуткате заедно с Близначето после  Hug

МадленJoy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Ше ме умориш!  Joy

# 290
  • varna
Ихааа, какви новини днес самоооо   bouquet
Честито на Иришка и Вен!
Честита Юлия на Пина с толкоз мъки я дочака и все пак нормално раждане, браво! Живи и здрави да са двете!
Честит Боян на Близначето, и за нея много се радвам, че тя си е баш майка-героиня! Живи и здрави да са и те и скоро да са си вкъщи!

Агнес, Весе, Дени е добре вече, пишем си по Вайбъра, когато й остане време, днес би трябвало да й кажат дали ще ги пускат да си ходят, тъй че стискайте палци! Просто ние много бързо пишем и тя не успява да ни хване спатиите, когато свари да влезе, та се шегува, че аз съм нейното бюро справки Simple Smile

# 291
Сандалке, gemavar  - много интересна сценка ще се получи  Laughing
По този повод - ей ви един виц
В кокошарника петел гони кокошка.. Тя си мисля " Ако тичам прекалено бързо може и да не ме стигне ... ако тичам прекалено бавно , другите кокошки ще си помислят,че съм к...ва ... я най-добре да взема да се спъна "  Joy

# 292
  • София
Глупи, при д-р Игнатов бяхме.

Браво за Близначето! Искам и мен така да ме обезболят, че съм голяма страхливка! Сигурно като родя, ще изпратя най-напред смс "Ни съм умрела" (реф. Тери Пратчет).

# 293
  • София
Здравейтее, аз почвам пък докъдето стигна Simple Smile)))))

Сандалке, Мадлен, аз предлагам да се качат на най-високия етаж в блока и той да я подгони към вкъщи, така хем надолу ще припка като зайче, хем якият секс няма да й се размине Simple Smile))))))

Аз сега седя във фотьойлчето опънала гръбче, дето така ме мори тези дни и пия лактогонен чай, наздраве Simple Smile)))

Мъхче, на мен нали ми казаха за секциото от днес за утре, аз сутринта бях пила магнезий, лекарката каза, спираш магнезия, та 2 приема само пропуснах, обедния и вечерния, да де и на другата сутрин, явно е било достатъчно, ама после след секциото ми вкл. система с окситоцин от 2 следобед някъде (като приключихме) до към 5-6 сутринта, така че няма страшно за магнезия Simple Smile

Честито на новите бебенца в темата и на гордите мами Близначе, Иришка и Пина, да са ви живи и здрави младежите и девойките Simple Smile))))))

Ние изкарахме 1 ден повече в болницата, че нали вдигах температура няколко дни, кръвното ми също не беше много ОК първите дни и други малки проблемчета по мен (ей, голям карък съм значи, ама няма да ви разказвам с подробности, може би след 2-3 месеца Simple Smile), дребната е дребна верно, ама пък супер активна, хапва си, въпреки жълтеницата, която има от няколко дни, обаче не е тежка, качва си, всичко си и е наред, пу-пу Simple Smile Сега да видим с кърменето как ще се оправим, ама каквото-такова, да сме живи и здрави само Simple Smile Аз пия аугментин, ех това гърло дето ме боля няколко дни преди секциото, разказа ми играта, пия и още Допегит за кръвното, но с моята доза мога да кърмя и с 2-те лекарства, малко по малко се оправям Simple Smile Всеки ден съм -1 кг. (за сега съм точно -6-7 кг, ама очаквам още да си свалям така на ден по 1 Simple Smile)

Имам въпрос към родилите със секцио и спинална упойка, аз имам нещо като обривче под формата на полумесец точно на мястото на упойката и се чудя дали са ме боли толкова много пъти и са си дупчици или пък наистина се е получил някакъв обрив - алергична реакция, не са много пъпчиците, ама си сърби и е гадничко, дано минава скоро?

# 294
  • София
Честито на Ven_j!  bouquet
Честито на Близначето! Жив и здрав да е Боян!  bouquet
Честито на Пина! Жива и здрава да е Юлия!  bouquet  

Толкова е хубаво..... Heart Eyes Heart Eyes
Мъхче, на мен лекарката ми каза да спирам магнезия.
Соничка, добре дошла отново! Hug

# 295
Честити нови бебенца и бързо възстановяване на техните прекрасни майки.

# 296
  • София
Иришка, Пина,ven_j, близначе, честити да са ви бебоците! Много здрави и щастливи дечица!
Аз само ще рапортувам, че не съм родила и няма да раждам. През два дни съм тонове и всеки път контракциите стават все по-незабележими, вече имам и напълно равни линии. Е.аси иронията. За капак срещнах познат, който ме "успокои" как на третата му дъщеря терминът бил на 15.02, а се родила на 8.03 след помощ от страна на докторите. Красота.

Ще пиша пак като родя (ако някога родя, де), супер сдух ми е и няма смисъл от писане...

Успех на всички, на които им предстои!  Hug

# 297
Честито на новите мамита
Да са живи и здрави бебечовците, да си ги гушкат, да са щастливи и да имат много любов отвсякъде!!!

Аз се връщам от лекаря (ходих по друг повод, не на консултация) и както обясни скоро ще се обебвам и аз! Мина ми всичкият страх, защото акушерката обясни, че хормонално раждането започвала само след като майката се успокой и вече не й пука кога ще е....така, че Jingle_Gill - явно това е начина - свиркай си и то ще дойде Simple Smile

# 298
Гифтче, как ли не пробвах... и голичък го оставям, и дупето миеме на чешмата, и личицето миеме, и нослето щипкаме абе каквото се сетиме и каквото ни кажат ама не- малкия ни мъж явно е с тежък характер... Утре ще идва педиатърката, която ни е роднина и дано даде резултатни съвети, че вечер е много кофти така... А малката по колко пъти яде на денонощие и в какъв интервал от време? Че Кико яде по 5 пъти и пак общо взето, когато си поиска (2,5 ; 3 ; 4 часа)

Честито на новите мами  newsm44 Да са им живи и здрави малките бонбончета и много , много да ги радват   bouquet

Близначе, а ти излезе истински герой- браво  Hug Поздравявам те за големия мъж, който си родила макар през толкова трудности да мина   bouquet

# 299
Да се отчета и аз - тонове чудесни, записана цяла 1 контракция (макар че тази нощ на всеки час имах контракции и сега продължават, но не са болезнени или пък аз съм мазохист  ThinkingMr. Green На 8-ми спявка... Бебчо явно се чуства много конфортно и не му се излиза Laughing или си е харесал датата 07.07, терминът не е лоша дата, или пък чака до 13.07.13  Crazy След болницата, каречнацата леко-леко ме отведоха в Макдоналдс и си спечелихме чаша (то по принцип всеки печели, но аз съм карък и съм имала празни попадения). Та сега ни остава да се търкулнем на дивана и да релаксираме  Blush

Hug Терп  Hug, не се сдухвай, както ми каза днес Доки - явно добре го гледаш  Grinning

bouquet Вен-Джи, честито - здрави, усмихнати и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт