Отговори
# 390
Ейй супер, да са живи и здрави малките мъхчета, да радвам много мама и тате!
Мама мъхче ти си герой, не едно две бебета и то по-големи от половина родили вече, как ги износи 6кг, супер си  Hug
 Обаче почвам да се плаша, вчера сънувах Мъхчето, че ражда, един ден преди Дени да роди бях сънувала и нея, снощи както казах, сънувах Сандалка, та утре най-много и нея очаквам, лошото е, че мен си не сънувам, възможно ли е изобщо да не родя  Thinking

# 391
Честити  принцеси на мъхчето. Да са много здрави

Аз след малко се оправям и отивам на преглед, да видим какро ще кажат

# 392
  • Бургас
Честити Мъхчета на мама Мъхче Simple Smile Виж какви големи бебки излязоха Simple Smile

Момичета, вчера на прегледа доки ми каза че малката вече била към 3200, а имам още 20 дни до термин...каза че можела да чукне 3800-4000...мале мале...да взема да ходя да купувам по-големи дрехи освен?

# 393
  • София
Жалина това го казваш за втори път, за това реагирах остро. Първият път го обясних човешки. Съжалявам но такива кокошкарски изпълнения ме изкарват извън нерви. Още повече когато става въпрос за деца (бебета). Как може да се прави разлика между бебета? Дали съм го родила аз, ти, тази или онази разлика има ли? Все е бебе, все е душичка. А тъпото изказване на акушерката, хич не ми се коментира.

Весела, ти ме отчая - мислех, че сексът помага безотказано. Щото аз имам заръка от моя док, ако не съм родила до днес, довечера да действаме с ММ и утре сутринта да ходя да раждам, пък то какво - няма гаранция Mr. Green

Съжалявам. Може пък да трябва няколко пъти.  hahaha Пробвай се (ако смееш), аз вече не давам.
Без майтап, обаче и аз това съм го чувала от доктори.

# 394
Да ти кажа за Шейново моята акушерка какво ми каза - да си купим най-евтинките памперси, че не ги слагали на бебетата нашите, а наред.
А, значи аз купих Памперс и ще слагат от него и на вашите бебета. Пък вие да вземете някой боклук от който моето да се обрине.И всичко това за да се спестят някакви 2-3 лв. Желязна логика, то само вашите ще са истински бебета в отделението, нашите не ги е раждала майка и може да им сложим от евтинките.
Винаги ще си стоим в блатото ако така разсъждаваме.

Но аз си взех вече тези премиум кеър на памперс Simple Smile

УЖАС! Как си се минала! Ако се застъпим в болницата и са сложили от твоите памперси на моето бебе, да знаеш, че като ни изпишат ще те намеря за да ти дам 50 ст. колкото предполагам е разликата между скапания и качествения памперс.

Ако някой мисли, че може да му е полезно - сравнителен анализ на памперси!  Simple Smile

http://www.peter.and.bilyana.net/2013/03/14/nay-dobrite-peleni-z … sravnitelen-test/

ENJOY!  baby_neutral

# 395
newsm44 newsm68 smile3501 Мъхче, честити дъщерички - да растат здрави, умни и усмихнати деца! Бързо и леко възсатновяване!  Hug  newsm51

# 396
Ейй супер, да са живи и здрави малките мъхчета, да радвам много мама и тате!
Мама мъхче ти си герой, не едно две бебета и то по-големи от половина родили вече, как ги износи 6кг, супер си  Hug
 Обаче почвам да се плаша, вчера сънувах Мъхчето, че ражда, един ден преди Дени да роди бях сънувала и нея, снощи както казах, сънувах Сандалка, та утре най-много и нея очаквам, лошото е, че мен си не сънувам, възможно ли е изобщо да не родя  Thinking

Ти сънувай мен, а аз ще сънувам теб и готово!  Simple Smile
Не че съм раждала още, ама какво всички казват, няма начин да си изпуснеш раждането  Wink

Честити бебчета на мъхчето, живи и здрави да растат госпожиците!

# 397
Jingle_Gill ти много не им вярвай, вече четох за няколко случая, дето заболял я корема, и накрая се оказало, че ражда, тя даже не разбрала, че е бременна, аз поне това разбрах. Laughing

# 398
Честито на мама Мъхче! Да са живи и здрави бебчовците, да си ги гушка много и да растат щастливи, умни и обичани дечица  Heart Eyes   bouquet

Jingle_Gill - супер е линка. Благодаря ти Simple Smile
Весе - айде споко сега и аз съм на същото мнение, пък който каквото иска да носи в родилното и после. Егасимус мислих те какво ми казах и ми стана гадно...сори ама няма нужда да ме нападаш, в крайна сметка тук сме се събрали да изразяваме различни мнения по различни въпроси, а не да се караме и обиждаме грубичко Simple Smile wflag ама наистина дай да приключим, че в крайна сметка ромките сигурно и памперси не си носят, а аз нямам нищо против да слагат на бебчовците им от "моите скъпи" Simple Smile)))

# 399
  • София
Мъхче, живи и здрави да ти бъдат дъщерите!

# 400
Jingle_Gill ти много не им вярвай, вече четох за няколко случая, дето заболял я корема, и накрая се оказало, че ражда, тя даже не разбрала, че е бременна, аз поне това разбрах. Laughing

Хихи, от нямане какво да правя какво ли не изгледах из youtube, вкл. и поредица  I didn't know I was pregnant... ставаше въпрос общо взето за девойки от САЩ, които изобщо не са и подозирали, че са бременни ...докато не ги приемат и не се окажат болките им родилни мъки...

Трудно ми е да го повярвам, освен всичкото имаше и такива, които вече са раждали...  newsm78
Но, хайде, тези, които бяха по-едри или с наднормено тегло, да кажем, че не са забелязали... ами другите, които бяха слаби като клечки? Къде ''скриха'' 3-килограмово бебе например???

Та, не знам на кой да вярвам, но дори и да не са знаели,че са бременни, със сигурност са присъствали, когато са раждали!  Joy

# 401
  Ей, супер новини! Честито на мама Мъхче!Да са и живи и здрави дъщерите , и бързо възстановяване!

# 402
Здравейте,майчета!
Понеже честичко влизам да надничам при вас,да се представя,за да не шпионаж Wink
Записана съм при Августинките,заради първоначален термин 31юли(и по някаква причина реших,че ще пренасям Whistling ) иначе термин 24,ще бъда мама на мадама и според моята АГ до сега трябваше да съм се обебила,заради ранно падане в малкия таз Tired

# 403
  • Зеленият рай в сърцето на България
Качих снимка на Крис в албумчето.

Ани аз не съм взела нито една дрешка за новородено, всички са от 3мес. нагоре. Обаче си зависи колко голямо бебе ще родиш, на бебенце 2500 (примерно говоря) тези дрешки които си купила може и да са големи.
Това е добро решение  Peace Аз за родилното бях купила пелени ПАМПЕРС ПРЕМИУМ КЕЪР НЮБОРН и се оказаха малки за Крис.  Wink

ЧЕСТИТО МЪХЧЕ  Hug ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МЪХЧЕТАТА И МНОГО МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ.

# 404
Мъхче, честити дъщерички! Да са ти много здрави малките мъхчета и много щастие на цялото семейство.   love001  

Честит професионален празник на служителите на МВР!

Мисти - хайде сънувай и мен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт