Отговори
# 375
Весе ако щеш вярвай ама ако има как да спя по 24 часа, хич не бих се почудила, вместо към края на имам някаква енергия аз имам чувството, че става все по-зле, то със спането вече е някакъв кошмар, чак ми е лошо от що ми се спи, като стана сутрин, изкарвам най-много един час и пак ми се доспива  Embarassed

# 376
ДОбро утро ,много е тихо тази сутрин тук Simple Smile
И аз да се оплача ,че цяла нощ не съм спала ,но не от болки ,а заради синчето ooooh!
Първо ставах да го мажа с Фенистил ,че са го хапали комари ,после става да пишка ,после като се закашля нещо ,та половин час не спря.От 2 до 3,30 си бях будна кукуряк,а така хубаво си бях заспала...Май през нощта имах някакви подговителни контракции ,но само 2 ,3 на брой,неболезнени,ама така им се зарадвах  Joy
Утре съм на пита на едно 40 дневно бебе.И аз като Жалина адски се вълнувам ,като съм сред бебоци.Даже мисля да не водя Петето ,за да пия едно кафе на спокйствие и да си почина малко поне.
А днес....днес смятам да спяяяя и следобяд ще си полегна ,и довечера по-ранко...
Отивам да купувам подарък за утре ,докато се върна - някой да се е родил Naughty

# 377
И при мен е така. Ставам нощем по 100 пъти, станам, общо взето по различно време (спалнята е в източната стая, та когато напече...общо взето), после пак ми се доспива. И ето, вчера легнах, спах няколко часа, станах някъде по средата до тоалетна, после излязох в 3 и се прибрах в 9, ходих доста, а пък накрая не успях да заспя и сега пак ме тегли към кафето...ц...ц...ц

Скрит текст:
А до секса, ами то моя човек иска, ама нали трябва да е по взаимно съгласие...хич не ми е до това, чак
вече се шегуваме, че чак на следващото...

# 378
  • София

А днес....днес смятам да спяяяя и следобяд ще си полегна ,и довечера по-ранко...

JoyНещо сметки без кръчмар виждам. А детето пита ли го, дали е съгласно? Joy

# 379
Ох,милите ми!!! Hug Hug Hug Дръжте се!Знам,че ви е тежко.Последните дни наистина е трудно,но скоро всичко ще приключи.
Пипилотка,стискам палчета за вас!! Flowers Four Leaf Clover
Момичета тази вечер опитах само да накърмя Елито,но не се получи.Не и стига кърмата,реве на гърдата и докато не и дадох мако АМ не се успокои,след това заспа веднага.Сега влизам в банята и си лягам,че след малко пак ще ме събудят,а много ми се насъбра.
Лека вечер и леко раждане на предстоящите!
Ели,не съм много сигурна,нова съм в бранша,но да не би малката да е свикнала на шишето,където определено е по-лесно и сега да я мързи да суче?Най-добре Скреч да ти каже,но помисли в/у това.

# 380
Мисти - къде си се ражраждала - имаш време още  Hug
Спането - и аз започнах да не мога да спя като хората през нощта, до вчера си спях като бебче. Обаче си спя следобед и това е - с нищо не може човек да ме събуди Simple Smile Абе явно се подготвяме за недоспиването  Confused
Ани88- няма да те оставям, като гледам и на теб ти е същото състоянитето като моето - смъкнат корем, шийка отворена....явно няма да дочакаме лъвчо ( а толкова исках). Моят доктор каза, че в това състояние можело да добутам най-много до 20ти. Ако издържа повече ще умра от срам, защото вече съм обяснила на цялата рода как ще раждам едва ли не утре Simple Smile Да ти кажа за Шейново моята акушерка какво ми каза - да си купим най-евтинките памперси, че не ги слагали на бебетата нашите, а наред. Но аз си взех вече тези премиум кеър на памперс Simple Smile

# 381
  • varna
Добрутро  bouquet
Пипилотка, стискам палци  Praynig
Мисти, Весе, и аз искам вече да раждам, писна ми да бременея. Ей сега ходих с колата да дам кръв и урина, нищо че е на 10 мин. пеша от нас, и после до другия магазин да взема последно пелените дето щели да остават в отделението (тяхната сметка), и той е на две пресечки от къщи, ама не мога бе, изобщо не мога да вървя вече, само да се търкалям Confused
А останалите дето са се разчистили, как изобщо намирате сили, девойки. Аз не мога да се мръдна от леглото до дивана вече  newsm78 За готвенето и аз не ставам, оставям милото да се развихря или ако трябва да е нещо сложно, систъра винаги е на линия  Mr. Green

# 382
Добро утро мамита,виждам,че снощи пак не сте спали-малко остана,стискаме палци.
Скреч благодарч ти много за отговора.След като снощи след кърмене пак я дохраних от 21часа е спала до 3през нощта,но аз в полунощ се изцедих и така си легнах.В 3 и 6часа бяхме само на кърма,но за 9 пак не и стигна,въртях я от една на друга и накрая я дохраних с изцедената кърма.Сега отивам пак да се цедя да видим дали ще излезе нещо.Самичка съм и няма кой да ми помага и за това вместо да спя я изкарвам навън на разходка,или тя докато спи готвя,пера......и по-голям син,много време за почивка нямам.Нали за това сме родители,не се оплаквам.
Гифтче иначе суче,но като не излиза нищо и започва да рита,да плаче и цялата става една червена,но и биберона играе лоша игра.
Скреч залъгалка не взема,плюе я,вода и давах,защото беше със завишени стойности на билюробин,но сега след като всичко е наред пие по-малко вода-50-60мл за денонощие,кърменичта са от 8-9 на брой понякога,зависи от интервала.

# 383
Жалина аз искааам ама накрая всички ще ме изпреварите, нито имам паднал корем /той при втора бременност можело и да не падне изобщо де/ нито имам контракции, нито ми е паднала тапа или каквото и да било, изобщо признаци никакви. smile3518 Опровергавам всички теории за късната възраст и ранното раждане.
Хера/b] не си само ти, поликлиниката преди беше на 15 мин от нас, сега с тоя корем вече е на 20-25 мин, еми мързи ме, едвам дишам като изляза на улицата, камо ли на тая жега да стигна до там, и вчера срам не срам виках такси. А коя чисти?
Скрит текст:
Днес излизам на терасата, печката ни е там, и гледам зад печката по дограмата пръснало явно мазнина от ядене, плъзнали мравки, преди минавах между печката и дограмата и я бършех, ама сега както и да се опитвам изобщо не мога да вляза там и се отказах, обрах ги с прахосмукачката, и до 1 час сигурно пак ще са там, ама ММ на работа, щерката беше до 1ч снощи и спи още, и няма кого да накарам. Еми какво да направя, ще си сложа титлата най-мърлява бъдеща майка и това е  Crossing Arms Embarassed

# 384
  • София
Да ти кажа за Шейново моята акушерка какво ми каза - да си купим най-евтинките памперси, че не ги слагали на бебетата нашите, а наред.
А, значи аз купих Памперс и ще слагат от него и на вашите бебета. Пък вие да вземете някой боклук от който моето да се обрине.И всичко това за да се спестят някакви 2-3 лв. Желязна логика, то само вашите ще са истински бебета в отделението, нашите не ги е раждала майка и може да им сложим от евтинките.
Винаги ще си стоим в блатото ако така разсъждаваме.

Но аз си взех вече тези премиум кеър на памперс Simple Smile

УЖАС! Как си се минала! Ако се застъпим в болницата и са сложили от твоите памперси на моето бебе, да знаеш, че като ни изпишат ще те намеря за да ти дам 50 ст. колкото предполагам е разликата между скапания и качествения памперс.

# 385
На 5.07. в 00:37 и 00:38 се родиха прекрасните дъщери на Мъхчето - Елена (3010гр./51см) и Деница (2800гр./48см). Добре са, а мама се възстановява от секциото.

На всички наскоро родили мами - честито. Не съм чела и писала, защото не остава никакво време покрай малките ми мъже,които са вече по 3020 и 3200гр.  Чакаме Мъхчетата, да се разхождаме заедно, ако успеем да си свалим количката по стълбите.

# 386
  • София
 newsm44Ей, браво на мама Мъхче! Честито! Да са живи и здрави Елена и Деница!newsm44

# 387
  • София
Вестителска новина Simple Smile

На 05.07 в 00:37 и 00:38 се родиха прекрасните дъщери на Мъхчето, Елена - 3010 гр. и 51 см. и Деница - 2800 гр. и 48 см. Всички са добре и се възстановяват! Simple Smile

Скреч, благодаря много за отговора  Hug Аз като я сложа на гърда усещам как гълта, нищо, че гърдите са ми меки, обаче след 5-10 мин заспива, сменяме гърдата, после пак, накрая вече спи дълбоко, обаче не е и яла толкова много, може би, защото е още малка и с жълтеница и се уморява бързо, много трудно я будя, да не кажа е невъзможно, АМ предлагам накрая и яде някой път 10 мл, някой път се разбужда, яде към 30-40 и заспива пак. После си спи почти 3 часа. Днес обаче само 20 мин се кърмихме, после изяде 60 АМ, викам си да се изцедя тогава, ми нищо не излезе с помпата, ама нищо, има-няма 2-3 мл...а гърдите са ми все меки, откакто започна да суче даже не усещам напрежение, вчера иначе е акала след всяко ядене, къде повече, къде по-малко и пиш има, но ако пие и АМ е малко повечко. Пробвах и с компресия, разбуждам я постоянно, ама пак си заспива, досега не е ревала, че няма какво да яде, ама знам ли я, една вечер се опитах да изчакам малко преди да започнем с кърменето още и много рева от глад, та на това се надявам да даде признак, честно казано още ми е объркано и не знам стига ли й кърмата, не й ли стига, как пък нищо няма да мога да изцедя, даже 10 мл нямаше...

# 388
Весе - аз също съм взела Памперс премиум кеър Simple Smile По същота логика като теб, но това ми каза акушерката. Просто казвам какво ми казаха Simple Smile Моля те не ме нападай, минала съм се вече  Sunglasses Тъпо ми е така!  Cry

# 389
Добрютро девойки!
Оф, и аз искам вече да раждам, че това висене така в очакване взе да ми омръзва. Освен това си бях харесала малките числа на месеца, а те почнаха да свършват май-май  ooooh!
Весела, ти ме отчая - мислех, че сексът помага безотказано. Щото аз имам заръка от моя док, ако не съм родила до днес, довечера да действаме с ММ и утре сутринта да ходя да раждам, пък то какво - няма гаранция Mr. Green
Иначе голямо падане на тапи при мен - за четвърти път намирам тапо-подобно нещо днес, вече започвам да се чудя дали е нормално.  newsm78 Така или иначе с това си оставам.

Да са живи и здрави Елена и Деница и бързо възстановяване на мама! 
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт