Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с бебето на Василена?
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с бебето на Василена?
-
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
-
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
-
Какви са мненията във форума за подготовката за раждането и методите за предизвикване на раждане?
-
Какви са мненията на форума за случая със супенната ключица на бебето на Василена?

,я се стегнете,ще раждате ли или готварство ще развиваме

Само сладкишите ми стават, но това е защото гледам от книгата на баба ми, която е мнооого стара и специална. Имам няколко неща, които абсолютно винаги стават 
. През това време, ако има вариант някой да поеме грижа по домакинство и подобни ангажименти, ще е чудесно! А ти можеш да си поспиваш и денем с бебето.
(а опитвам, опитвам, с шкембе или без
). Контракции - йок, и тазът не ме боли... Ни - що.

!
.Ето и аз не се спирам ама само дето корема ми е паднал,а нали съм с отвоен канал на шийката на матката и пак нищо
За момента се надявам да успеем този синхрон , за който говорим. Тя е изключително на кърма, без никакви ограничения , без залъгалка. С Дари минах през доста изпитания , взех си поука от някогашните грешки ( едната беше,че я оставях с часове на гърдата - тя лекичко ме гъделичкаше с езиче и спеше кротко, а аз си мислех че суче и после се тръшках,че не спи ... Едно от най-важните за мен неща беше,когато в момент на силно колебание дали й стига и какво се случва се обадих на телефона за подкрепа за кърменето. Още на другата сутрин у дома дойде усмихната и ведра млада жена, която разсея всичките ми страхове и ми даде изключително полезни съвети . Дори в последствие , когато захранвах се обръщах към нея за съвет по-често, отколкото към доктора . За съжаление загубих координатите й .