Отговори
# 330
Глупи и мойто зверче ме ядосва днес.Станал с мисълта ,че ще му купувам играчка ShockedАз спокойно обясних ,че днес играчка няма да види.Винаги ,като му обещая нещо - го изпълнявам.Но такова купуване без повод никак не одобрявам аз ,имам си свой поглед за отглеждането на деца -консуматори.Уж забрави,тръгнахме на разходка и по едно време като ревна това дете Shocked Искам ,та искам да ми купиш нещо,защо ме ЛЪЖЕШ Shocked Това беше нещото,което ме изуми.Мисли ме за лъжкиня,направо побеснях ви казвам.
Отделно това ,че заспа в 15 часа ...час и половина мъки в приспиване и за какво...Утре му казах ,че изобщо няма да спи цял ден ,да го видя какво ще прави.Иначе аз сготвих
Скрит текст:
Скрит текст:
пиле с ориз и леща
Моят мъж днес пак ме дразни адски много,не знам как ще се оправяме с него.
Все едно не съм бременна ви казвам,не че държа на някакво особено внимание ,но той пък изобщо не се впечатлява.Ми сърдита съм пък  Crossing Arms Crossing Arms

# 331
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Привет, мами  Hug Признавам си, че не съм ви чела обстойно, само минах през страниците да видя вестителските новини. Много се радвам, че има толкова много бебчета и всичко е наред с тях и мамите  Hug Мен ме чака много работа по първа страница, докато ги вкарам, ама така е то  Simple Smile Иначе - Честито на всички обебили се мами! Нека дечицата ви растат здрави и умерено палави, както и да не спират да ви радват  Hug

На мен днес ми беше втория и последен изпит. Нямам си на идея какво съм направила, но се надявам поне на 4/въпреки, че имам съмнения, че много искам/. Важното е, че от тук нататък бебка може да се ражда, когато пожелае. Вече съм свободна, нямам задължения, няма ремонти...УРА!  newsm68

# 332
Златно зайче - http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&products_id=1221 аз пия този чай и с Дари и сега с бебето и смятам,че има добър ефект.
В този смисъл исках да питам Скреч  - има ли момент на привикване към чая и губене на ефекта му след постоянна употреба ? Трябва ли да го пия по-рядко, за да действа или може и постоянно ? Благодаря ти  Hug И още едно питане - малката се храни доста често - чувам,че преглъща, пълни памперсите и изглежда видимо спокойна . Нужно ли е да цедя допълнително  или мога да оставя на нас двете да се напаснем, без да се притеснявам,че ще дойде момент на недостиг ..
Чувала съм,че прием на Шуслерови соли ( но незнам кои номера бяха ) имат добър ефект за кърмата . Скреч - да знаеш повече за това ?
Глупи  - много неприятно това с помпата и е доста разочароващо , Дала си,за да помогнеш а ти се връща в такъв вид.. Дано си свършиш работа с резервните части.
Аз пък за пръв път от мнооого време насам спах почти два часа  Laughing

# 333
Данче, явно сме с еднакви проблеми Simple Smile и мъжа и детето еднакви Simple Smile

Лили, скоро ще свикнеш без сън и ще си екстра Simple Smile))

# 334
Сутринта отидох на кафе с приятелка, и се прибирам сега  Laughing и то с последни по-големи покупки за бебето, взехме с ММ матрака, коритото и повивалника, че днес бил на заплата  Grinning А междувременно ходих на ЖК, нищо интересно, казах им, че хич не ме интересува колко кг съм качила, само ме депресират, да не ми казват, тя каза, че корема ми вече бил мноого нарастнал до 115см, като че ли мога да го спишна, чухме тонове за 1-2мин екстра са и така. Вече може да раждам, щом имаме матрак. Сега се връщам да ви чета, коя е родила днес и т.н.
Видях, че ви викат всеки ден на тонове, мен за същата тъпа процедура като днешната ме викат след 2 седмици, та си мечтая да не се налага да ходя.  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 16:56 от mysterious

# 335
Пина, Близначе, да са ви живи и здрави рожбите !

# 336
Здравейте момичета,
честито на новите мами,много здраве и щастие на новите бебоци и бързо възстановяване на майките!
Ние днес бяхме на консултация,малката за един месец е качила 1200 и даже не разбрах колко на дължина,защото много се ядосах.На 20 ден като ходиме на кон-я беше наддала 600гр и докторката каза,че е малко.Директно ми каза да я дохранвам и аз започнах,да не изостане детето,но днес ми се скара,че е наддала много.А вчера моят мъж е срещнал една наша приятелка,която е неонатоложка в родилното и тя е казала да спирам АМ.Да съм кърмила на поискване,нищо,че наддава малко,за да не стане с наднормено тегло.
Скреч можеш ли да ми дадеш съвет какво да правя,да спирам ли АМ,ако го спра детето ще остане гладно,защото след храненетто в 9сутринта кърмата ми драстично намалява,тя започва да реве на гърда и докато не я дохраня не млъква.Да не говорим,че в 21часа директно замествам хранене.Иначе пак си спи по 3 часа,навън в количката дори и по-вече.

# 337
verabel - олеле милото котенце, толкова е сладко  Heart Eyes Много ми липсва моята писанка, тя също ми се милваше на корема, но сега я гледа майка ми, нали ние сме в София. Но мисля като се приберем с бебчо и нея веднага да си взема, ще си ходи навсякъде, само без спалнята, където ще бъде малкия. А понататък ще ги запозная  Grinning

# 338
 baloni ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО СЕ СДОБИХА С МАЛКИ СЛАДКИ ВЪРЗОПЧЕТА. Пак станахте много и затова няма да ви изреждам поименно, за да не пропусна някоия от вас. Пожелавам вие и малките сладури да сте живи и здрави и много, много да ви радват.  baloni

Извинявайте, че ще се повторя, но имам молба: МОЖЕ ЛИ ПАРОЛА ЗА snimka.bg

# 339
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мисти, и мен вчера ме депресираха като ми заявиха, че последния месец съм качила близо 5кг., което било проблем. Определено успяха да ме стреснат и сега се чудя какво да предприемам  Crossing Arms Иначе тоновете на бебка бяха супер.

# 340
ven_j честито, да ти е  жива и здрава малката Никол
За конкурса аз не приличам вече на човек с моите килограми, ама сестра ми явно е организирала доста народ в тази работа  Laughing
Иве направо ми даваш нова надежда, че с нея си останах, дано има шанс това -1 кг на ден мнооого ми харесва  smile3521 сега съм +1 на седмица и е  newsm45 ужас просто.
Кате най-ме е яд, че 8 месец нищо не качих, и си виках край приключих, до тогава всеки месец +2, обаче откак съм в 9-тия няма оправия, писна ми вече. Дано ме чуе мойто дете, и се роди в неделя, че съм си харесала датата 7/7 , а според еди кой си децата родени в неделя са големи късметлии, та искам пък в неделя  Crossing Arms

# 341
Благодаря Ви момичета за паролата.  Hug

# 342
  • София
Глупи, на теб пак са ти я върнали. Аз от дъщеря ми всичко почти раздадох, като единствено количката я подарих. Но кошарата и помпата за кърма ги дадох за временно ползване, а после ползвателят изчезна безследно. За това сега съм решила, като приключим с процесите, всичко в продавалник, така и така планирам това да ми е последното дете.
Мисти, неделята не е ли кофти ден, с оглед това, че е почивен и докторите го дават малко по-така....
Един въпрос, встрани: какво разбирате под "чаена чаша"? Искам да направя кекс и в рецептата пише чаена чаша. Да, ама моите ч.ч. са едни такива големи, като халби, не знам дали се сещате, дали няма да дойде прекалено?

# 343
  • varna
Мисти, забравих да ти честитя второто място - видя ли сега, а ти ще ми разправяш, че си погрозняла  bouquet
Джине, аз за чаени чаши по рецептите обикновено ползвам тия, дето по принцип си пия кафето, щото и в тях пия чай все пак - http://www.vertinet.com/souvenirs/mugs/. Една такава е около 200 грама, което е и нормалното дето пишат по рецептите. Слагай смело  Mr. Green

# 344
  • София
Точно такива. Сложих. Сега да видим какво ще стане, ако изобщо нещо стане Grinning

Общи условия

Активация на акаунт