Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с бебето на Василена?
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с бебето на Василена?
-
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
-
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
-
Какви са мненията във форума за подготовката за раждането и методите за предизвикване на раждане?
-
Какви са мненията на форума за случая със супенната ключица на бебето на Василена?
Признавам си, че не съм ви чела обстойно, само минах през страниците да видя вестителските новини. Много се радвам, че има толкова много бебчета и всичко е наред с тях и мамите
Иначе -
А междувременно ходих на ЖК, нищо интересно, казах им, че хич не ме интересува колко кг съм качила, само ме депресират, да не ми казват, тя каза, че корема ми вече бил мноого нарастнал до 115см, като че ли мога да го спишна, чухме тонове за 1-2мин екстра са и така. Вече може да раждам, щом имаме матрак. Сега се връщам да ви чета, коя е родила днес и т.н.
Много ми липсва моята писанка, тя също ми се милваше на корема, но сега я гледа майка ми, нали ние сме в София. Но мисля като се приберем с бебчо и нея веднага да си взема, ще си ходи навсякъде, само без спалнята, където ще бъде малкия. А понататък ще ги запозная
сега съм +1 на седмица и е
ужас просто.