Отговори
# 150
Късно е, мацки, изядох 2 чинни макарони с мляко.  Crazy Grinning
Иначе ме разонспирирахте, де. Клизмата не е толкова гадна, но не ми се клечи из тоалетните. Предния път така се бях амбицирала да изхвърля всичко от себе си, чак идва санитарката да ме търси, че доктора се притеснил да не падна в тоалетната /в старото ни родилно имахме екстрата - клекнала тоалетна, наистина е големо преживяване с тоя тумбак/. Другото ми терзание е, да не кажат - нема да ти сложим упойка, че си яла.
Пине, как може да те оставят без вода тея хора, баш сега?! Макар че като ги знам моите любимци как редовно ме оставят и като питаш - защо аджеба не сте казали? се отговаря - има съобщение в сайта. Излиза, че треба тоя сайт да ми стане любим и да не пропускам ден без да го посетя.  ooooh!
Айде отивам да почистя за 1200 път преди да родя. От притеснение, че ще ме хванат неподготвена болките - от 2-3 седмици само се запасявам /разбирайте домочадието си мисля, като ме няма да имат всичко вкъщи, че те милити магазина не са го виждали много много/ и чистя /пак заради тея Убавци моите/, а то кво?! Прецаквам се яката с една дума.  ooooh!

# 151
Честито на всички родилите и от мен. Живи и здрави. Беби стискам палци. Аз като се гледам също няма да издържа до 29-ти ама да видим. И един въпрос. Момичета има ли някоя на която и изтръпват дланите като най - вече сутрин?

# 152
Пина пак не съм била разбрала, мерси за разяснението, ooooh!Иначе ще пробвам номера с парче шоколад, знам, че обикновено действа до 30 мин безотказно  Laughing
Гери аз пък съм вече зарязала всичко, като вляза в болницата белким за 3 дни от кумова срама изчистят, писна ми да вървя подире им  Crossing Arms
Иринке ха дано имам повод да почерпя, обеща за днес уж, като се върне от работа щял да мине покрай магазина да купи нова лайсна, и да я монтира уж. То след 2 години чакане ми се изчака чакалото вече.
Къде е Весела? Да не би и тя да отиде да ражда  Thinking
Белатв ти пък как няма да издържиш до 29, как го правите този номер мацки  newsm78 Иначе на мен ми изтръпва лявата ръка основно, но няма сутрин няма следобяд, кога и дойде на акъл, ама и това го приписват на екстрите от бременността, така че другия месец ще съм нов човек  Laughing
Айде оставям ви, и тръгвам по задачи  Hug

# 153
  • София
На мен ми изтръпват, най-често, когато спя. От около 2 месеца насам.
Мисти, иначе и моето бебе днес не е много активно. Преди пих газирано по съвет на Терп и помогна. Отивам да си сипя една фанта Peace

# 154
Привет и честити нови попълнения   bouquet Само да са здрави, всичко друго се нарежда Simple Smile

Аз съм си все така, с болки и контракции. Ама нищо ново. Звънях на доки да я питам кога да ида утре, още не бил готов плана за операциите и не знаела час. Следобед ще се знаело. Много ми е притеснено, мъчно ми е че нямах късмета да си е моята си лекарка, мъчно ми е че не се сетих за друга дата (не знам какво пък я нарочих тая 04.07.), мъчно ми е че нещата не вървят както аз исках, че бебето ще се  вади 20 дни по-рано. И как никой не се сети да ме приемат в болница, да полежа, да ме проследяват и да се износи възможно най-най....Направо "Идвай за секцио".  Няма да се чуствам много сигурна в лекарка, която ме е видяла точно един път на ехограф. А моята си ми знае цялата история и познава матката ми като дланта си. И ми е едно...абе криво. Чувството когато сякаш нещо липсва, куца, не е пълно...не знам дали ме разбирате.  Embarassed
Спомних си и първото раждане и колко спокойна бях тогава. Доктора си ме следеше от-до. Спокоен и уравновесен човек, с опит, шеф на Патологията, спец по матки като моята.....абе всичко си беше наред. Не, че тая лекарка не е добра, четох само хубаво отзиви за нея. Но...млада е, няма опит с патологии...Абе каквото и да кажа, ще звучи като мрънкане а не е така. Просто не ми е спокойно и това е . Tired И тръгвам да раждам със свито от притеснение сърце, а не както преди 8 години - ведра и спокойна.

# 155
Мамчета, записвам се и аз да ви следя!
Честито на всички обебили се Wink) Да са живи и здрави мъниците и само радост да ви носят!

На мен вече въобще не ми се чака. Изтърпя ми се търпилото. Искам вече да се ражда! Да, ама не - бебо очевидно има друго мнение по въпроса. В понеделник бях на тонове - никакви контракции а матката. Сега ще ходя в неделя пак - предполагам положението ще  е същото. Чакаме...

В понеделник ми падна нещо, което аз определям като така наречената тапа. Бях се въодушевила, щото сестра ми преди години роди 20 часа след тапата. Ама при мен НИЩО

# 156
  • София
Близначе, какво значи, че от днес за утре не могат да ти кажат кога да отидеш? Close Една позната с двурога матка и киста, роди през април в ТК, без избор на екип и екстри, износи бебето до край, следяха я постоянно, последният месец влиза три пъти за по 2-3 дни за изследвания. Вещо не ми харесва тая работа. #Cussing out

# 157
Близначе това е защото навремето не си знаела какво е, а и като си млад не му мислиш толкова, казвам ти го от опит, същата паника  съм Hug Успокой се, а следобед ще звъниш отново, а пък и както те е страх, ако кажат 5 вместо 4, ще си отложиш проблема с един ден Laughing
Опис без тапа някъде пишеше, че и 2 седмици може да изкараш, а иначе май на всички ни писна вече да бременеем Hug
Джина ако не се размърда ще излизам с една дружка по обед, ще си поръчам фанта, тя ще ми се кара за газираното, ама то това не е нормално толкова време да спи, а майка й пък по цяла нощ да се върти и пуфти  Crazy

# 158
Момичета може ли някоя от вас да ми даде парола за snimka.bg  Rolling Eyes

# 159
Близначе аз също съм с двурога матка и ще раждам секцио.Много жени съм разпитала,които са с такива матки.Проблема е при износването и ако се прави аборт-да се изчисти хубаво.Много от тях са разбрали чак като са родили /и то нормално/,че са с такива матки

# 160
  • София
Честито на  мама Elleanor и мама gilcheva, да са им живи и здрави рожбите!

Стискам палци днес за всички които ще ни зарадват с хубава новина!

Роси за детските надбавки от цели 35лв (вече ако някой е отговорил сори) трябва да подадеш документи в социалните по адресна регистрация, която ти е по лична карта постоянен адрес. Отиваш там този месец до края на месеца и си носиш документ с банковата ти сметка (от банката ги издават специални за социалните, те си знаят). справка за дохода 12м назад от работодателя ти. С Петър нямате брак, така че той не играе особено пред държавата. Носиш си и акта за раждане на детето и копие от акта за раждане. От социалните ще ти дадът да попълниш един формуляр, но си вземи калкулатор, че има сметки. Так трябва да изчислиш средния си месечен доход за последните 12 месеца. Ако имаш болнични, те от там ще ти ги извадят, че и те влизат. Дано не съм пропуснала нещо, но в общи линии мисля че е това. Също така дохода на член от семейство не трябва да надвишава 350лв. Тоест за теб и бебето трябва да имаш максимален месечен доход под 700лв.

+ да добавя, трябва да се вземе от личната на бебето и документ с имунизациите които са му направени. Социалните не дават детски на деца които не са имунизирани. Задължително е преди да отидеш в социалните да си ксерокопираш акта за раждане на детето, защото там ще ти вземат оригинала за близо месец. И за майките на повече от едно дете, когато ходите от общината да си вземете акта за раждане на бебето си извадете "удостоверение за родените от мен деца". Това е за тези 600лв. еднократна помощ която се дава за второ дете. По този начин показвате, че това ви е второ, (трето) дете.

Близначе цяла нощ съм те мислила.  Hug Всичко ще мине добре, ще видиш.  Hug Аз заспах сутринта в 7.

# 161
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Вестителска новина:
С удоволствие съобщавам, че тази нощ в 24:00ч. на бял свят се е появил Йоан на мама **Baby**  Hug Младежа е 2950гр., 51см. И двамата са добре, а Бейби е родила без проблем за 3 минути. Честито, миличка! Нека бебчо расте здраво и усмихнато дете   bouquet

# 162
Ехеее, честито на мама Baby! Да й е живо и здраво детенцето!
В кой ден ли са го записали, ако се е родило в 24 часа? Дали на 2.7. или на 3.7.  Laughing

# 163
  • София
Добре дошъл на малкия Йоан! Да е жив и здрав, много радост и щастие да носи на родителите си! Бейб честито!  bouquet

# 164
Честито бебче Йоан на Baby! Рекордно раждане направо! Да са живи и здрави и скоро да се гушкат у дома! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт