Отговори
# 135
  • Бургас
Честито на gilcheva, на Елеанор и на Мими Simple Smile Да са живи и здрави бебоците Simple Smile

# 136
Честито и на gilcheva

# 137
Честита Даяна на gilcheva!
Честит Никола на Мими.то!

Мисти, тя Бейб може вече и да е свършила работата. Както снощи е питала за интервала на контракциите... Пък и мен всички ще ме изпреварят, май  Joy  Ох, не ми е смешно...

# 138
pina, ако те успокоява и аз имам същите терзания. Имам чувство, че целия свят ражда, само аз стоя тук пред компа.  Crazy Grinning

# 139
Пина точно затова заложих на нея, щото не е писала от снощи Grinning Няма страшно и твоя ред ще дойде  Peace Но наистина като почнат контракциите, почвай да се разхождаш, друго не знам какво ли да направиш  Hug А ние стискаме палци Praynig Тази сутрин нещо никакви ви няма  Thinking Пина, да не би всички да раждат днес, а ние с теб да изтървем деня, ако нещо са се наговорили, поне да бяха ни предупредили Grinning
Гери станахме 3, още една и може да играем белот  Laughing
Я да ви питам нещо, сутринта ставах в 6, че едни кучета си правеха купон под прозореца, и бебето леко се размърда, оттогава не е мръднала нито веднъж, та студено ядох, от което ефекта беше уау за стомаха ми, та лежах на ляво, със свити крака нищо, дайте други идеи  newsm78 Ако до обяд не мръдне, като изляза ще мина през докторката, ама не ми се иска да се филмирам излишно

# 140
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, стискам палци за всички ви  Hug Която се запъти към родилното да ражда бързо и безпроблемно  Heart Eyes А ние ще чакаме хубави новини  Hug

gilcheva, честита рожба   bouquet Да ви е жива и здрава!

# 141
Честит Калоян на Elleanor! Да е жив и здрав !

Катенце,за хемороида помагат студени душове.Също така пий повече вода.Важна е хигиената.Не използвай тоалетна хартия,защото ще го раздразниш още повече.Измивай!Може също да си правиш бани със смрадлика.Лекарства не мога да ти препоръчам.При мен не помогна никое.

Честита Даяна на Гилчева!Да расте здрава и щастлива малката!

Аз залагам на Пина.Така ми го говорят звездите.

Мисти,Добрева май се притеснява от клизма,не от килограмите.ГериД.,поправи ме ако грешно съм те разбрала.

Искам да благодаря на Скреч за безценната информация,която споделя с нас!!!Специално благодаря и за съвета й да кърмя бебето малко по-голичко.Така наистина не заспива.!!!Среч,БЛАГОДАРЯ!!!  bouquet

# 142
  • София
Да са живи и здрави новородените бебенца!  bouquet

Сандалка, аз нямам признаци за раждане. Предполагам, че ще си изкарам до край, само дано не пренося. В събота пак ще ходя да ми мерят тоновете.
На мен за хемороида пролетта ми помогна прокто-гливенол. Още от първият път. Обаче наскоро чудовището пак се появи и сякаш от мехлема ми ставаше по-зле. Гифт правилно е написала- студените душове помагат. Даже преди около седмица беше толкова отвратителен, че се видях в чудо и след поредният студен душ /разбирайте на всеки 30 мин/ го намазах и с мехлема и стоях надупена 40минути, но помогна. Жалка история.
Дано на Бейби да и олекне скоро. Пине и теб те мисля. Hug

# 143
Джине, мерси!

Мисти, ми то не е ли нормално от сутринта до сега да не е мърдало бебето?! То още сме си сутрин...

Аз тъкмо се обръснах цялата. Много се колебаех кога да свърша тази работа, колко ненужни бръснения направих тази седмица... все спешни. Но получих вест, че ще ни спират водата за 12 часа...  Tired та викам си докато има вода да се остържа аз, пак за всеки случай.

Гери Добрева, и аз го мисля това с яденето. Мен от клизма не ме е страх, не че са ми правили, ама не е ли подобно като взимат проба на чревен кабинет? Обаче нали Флай каза, че не било добра идея да се натъпчем преди раждане и не разбрах за голямо тъпкане ли става дума или за всякакво ядене  Thinking  Също не разбрах защо - по- лесно се напъва на гладно ли, да не ни се доповръща ли  Thinking  Сега малко кисело мляко мисля да хапна, да не е съвсем гладна да стоя.

# 144
Мисти,моята лекарка ми каза,че малко преди раждането е нормално бебето да се движи по-малко.Може би идва момента.Успех!

# 145
Пина  е нали уж за 2часа трябвало да има 10 движения  newsm78 преди време Ники каза, че така са им казвали докторите на запад, откъде да знам.
Мими идва друг път имам още 20 дни и нямам кьорава контракция, само таза ме боли, но това е от поне две седмици. Така че малко малко, колко да е малко 20-тина дни  Joy Аз по метода на Сандалка, съм й казала на момата на 7/7 да излиза, че ми харесва датата, ама то ако с договорка ставаше, Пина досега да е родила  Joy

# 146
Здравейте момичета. Хайде и аз да се включа в новата темичка. Simple Smile Честитто на всички обебили се мамчета. Да са им живи и здрави бебчовците и много да ги радват. Извинявайте, че не се обръщам поименно, но не искам да пропусна някоя от вас. Бебчетата наистина започнаха да валят едно след друго и заглавието на темичката ще се оправдае. Толкова е приятно да се четат такива хубави новини.
А сега искам да пожелая и много успех и бързо и леко раждане на всички мами, които са в очакване на събитието.  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 147
... На всичкото отгоре, от вчера си имам хемороид, който се получи в следствие на 8 часовото седене на изпита  Crazy Какво бяхте препоръчали за такива случаи, че не помня  Rolling Eyes

Аз преди 2 дни бях шокирана като открих, че и аз имам  Shocked
Мислех да си взема едно кремче, но предната вечер се топнах в смрадлика за около 20мин. и това гадно нещо просто... ИЗЧЕЗНА!!!  Shocked Златна е тази смрадлика... Сега мисля през няколко дни да се топвам профилактично  Wink

Честито на всички родили мамчета! Hug

# 148
Мисти, ама то беше да се изберат 2 часа в денонощието, в които традиционно бебето е най- активно и през тях да се засекат 10 движения. Не на всеки 2 часа през цялото денонощие да не се спре. Поне аз така разбрах  Thinking  Паузи от по 3-4-5 часа са си напълно нормални, според мен, нали и то спи, почива. Поне аз винаги съм имала такива паузи. Последните дни много шава, де, струва ми се, че се натиска надолу, поне по болката така го определям. Щото докато нямам контракция пък бебето ме напъва нанякъде... изобщо страшна авантюра се оказа цялата история и не знам вече как се хванах на това хоро.

ако с договорка ставаше, Пина досега да е родила  Joy

100 пъти!  Tired

# 149
Сандалка, да не е някой бъбрек туй чудо бе?! (И това ти го казва една дето е раждала, раждала ...  ooooh! Blush)
Мисти, айде тогава стискаме палци за лайсната, че й е дошло времето. Пък после да почерпиш!
Пина, много зор ми звучи това! Пожелавам ти, докато пиша още, да те започнат регулярни на 5 минути и като отидеш в болницата, за половин час да се обебиш! Стигат ти толкова терзания вече! Praynig
Агнес, трудно се чисти. Аз в последния си опит го докарах само до двете стени и от тогава насам не съм я чистила Blush Но се разбих просто. Който иска - моля да заповяда!
Честити бебчета на мама Elleanor и мама gilcheva! Да са им живи и здрави! bouquet
Ама я си хапвайте като ви се яде! Представяте ли си да ви пристъргва в болницата?! Аз не бих могла. Ям си като за последно! Blush
На мен вчера както ми беше мързеливо, ММ като се прибра, ме изненада много приятно. Ще ни трябват две рафтчета на стената и той човекът, вместо да са им бели металните стойки, т.к. ме усети, че не съм много въодушевена да ми светят на лилавия тапет, самоинициативно взел, че ги боядисал в едно хубаво лилавичко  Heart Eyes И след като напазари, почти от вратата се захвана да прави "подобрение" на кошарката и нали си ми е сръчен, целта беше постигната. И на мен като ми дойде музата, айде пак чисти кошарка, постилай чекмеджета, пускай прахосмукачки (с негова помощ естествено) и в 22 ч. неусетно как цялата ми клавиатура беше разпарчатосана на платки, гумички, копчета и болтчета и си мина и тя по реда си, че отдавна й се канех (сега й е много гадна шпацията и се натиска трудно Crossing Arms). Гери Добрева, всичко овършах с Фрош-а, уж добре чисти, ама такова надишване си направих ... еле пък като стигнах до клавиатурата с тези копчета ...
Днес ми е малко повече музата. Мисля да ударя ей сега един бърз скубинг и да изляза да купя хасе за чаршафки, че не мога да си харесам сносен комплект, да си взема за болницата някакви тестери шампоани и душ гелове, за да не мъкна всичко, че не зная с какъв сак ще се озова накрая, пък и да си ги прибера от сега, защото иначе в последния момент ще забравя. И накрая, ако имам късмет, може и да ме огрее за една подстрижка, че съм като плашило. После като се прибера ще гладя и довечера ще довършвам с останалите задачки. Искам вече да ми олекне, че "съм готова".

Общи условия

Активация на акаунт