Отговори
# 120
  • София
Прекрасно среднощно четиво!
Много бебенца, много нещо - нека са честити, здравички, засмени и да радват мама и тати!   bouquet
Прегръщам ви всички, момичета, страшно се радвам за вас! 
Hug

Герито, ти накъде бре, моме, аз сега как да те гоня по болниците?! Я, Бейб се запътила май също натам... да събираме ли компанията и ние? Джине, Ради? Айде!

Аз днес ударно чистене цял ден. Доволно вече!
После отидохме и купихме креватчето!  bowuu
Върнахме се вкъщи след като ме натъпкахме с джънкфуд... И няма да повярвате!
Аз казах: "Бебе, вече сме готови да те посрещнем!"
И катоооо се почнахааа едни контракции, братче - досега съм се мяткала по стени, дивани, бани, тоалетни, подове...  #Crazy
Уф.
И по едно време само му казах на бебока:"Раче-глупаче, много ме е страх."
И няма да повярвате!
Нещата утихнаха  Shocked
Ама възможно ли е така да разбира туй детенце, и толкова да слушка?  Thinking

Та тъй. Направих се пред ММ, че заспивам, та и той заспа, милият.
И постъпих като Ленин: избягах от детето, после и от мъжа и се домъкнах във форума да чета, да чета и да чета  Laughing
Пина, приеми ме в отбора на игнажденките... поне днес не стана, утре ще се опитваме пак... че Герито там ни чака за белот.

Ето и един линк с техники за прилагане по време на родилния процес, а и преди това (Мисти):
http://www.estestveno.com/node/42

Искам да попитам, ако някой знае. Че таквоз чудо не ми се бе случвало
Нормално ли е една контракция да продължава около 15-20 минути, преди да отпусне? newsm78

Гери Добрева, залипсва ми! Кажи едно "Хилоу, мацунки"  Hug

# 121
Здравейте,макар и малко късно се включвам и аз Crazy
Много от юлските бебета вече са се появили,да се живи и здрави!!!Моя термин е за 31.07,тайничко се надявам да избърза девойката,защото корема ми е огромен Mr. Green

Успех на всички Hug

# 122
Добро утро
Иси тук процедурата ако ти изтекат водите е същата, друг е случая, но как и да е.
Като чета Скреч, и си признавам това не е за мен, ако се налага аз по 24ч да кърмя, абсурд, отказвам се и да става каквото иска, това ми звучи, като изтезание, дано нямам проблемите на Луиза  PraynigЧе иначе язък за големите  bombs Предния път имах без да правя кой знае какво, така че сигурно и сега ще е така. После спря за един ден, от силен стрес, дано сега не стане пак така.
Сандалке то ще чета аз, ама нещо ако измислиш и за как да се стигне до това естествено раждане, давай идеи. Иначе не е нормално да трае една контракция 15-20 минути, а ти нали вече си раждала 2 пъти даже и сама знаеш, какво е това чудо контракция и колко време продължава, да не би да са няколко които са се слели, тогава бягай към болницата ако още не си отишла  Naughty Това да ти кажа четиво, е по-скоро опасно за моето здраве, аз не мога да лежа 3 минути по гръб без да ме боли кръста после 3 часа, камо ли да лежа на някакъв шал и упражнения да правя, а това с чаршафа на вратата ако се измъкне, най-много да се натъртя, повечето упражнения са опасни за бременни, които не са активни спортиски
Днес голяма разходка ме чака, и голям ден, ММ обеща, че ще оправи лайсната на ламината в холо-кухнята, чакам 2 години, точно на 1/7 преди 2 години се нанесохме, та току-виж съм доживяла все пак Laughing
EASpirit добре дошла, все пак по-добре късно отколкото никога  Grinning

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 08:00 от mysterious

# 123
Сандалка, добре дошла в отбора, но и добре отишла в болницата, ако си отишла да раждаш... Нямала съм такива контракции, не мога и да си ги представя. Моите са по 1 минута средно, някои по- малко, други повече, но до минута и 30-40 секунди стигат.
Тази нощ ви четох, ма не писах. Тъкмо контракциите бяха станали на 6-7 минути и почти регулярни и се замислих дали не е време и айде пак една контракция на 15мин  Tired После отново ме разреди на 20- 25мин и си легнах да спя. Иначе и да спя не смея, защото само засичам ли засичам, забравям колко е бил часа, сънувам разни часове, бъркам се и ме е страх да не закъснея за болницата. Така вече направих 36 часова офанзива контракции без спир  Tired Снощи говорих с доктора 2 пъти и той чакаше да станат регулярни и да тръгваме към болницата, ама нейсе. Днес ще ме видят как ми е разкритието и не знам - да се давам за системи ли, хапче ли... ще го видим какво ще предложи, ама така не се живее. Сега последната ми контракция беше на 12мин. Ни риба, ни рак.

Дано Бейб е родила, тя е младо, при нея по- бързо трябва да става.

# 124
Тони Ганев добре ми звучи ,а? Дайте мнение ,моля ви...ДЪржим да е с тази буква ,но за друго с Т не сме единодушни Crossing Arms

Тонислав, Томислав. Теодор предполагам сте го коментирали вече. Тихомир също не е лошо име. Имах колега от Белгия Тихо се казваше. Тихо Лауърс.

Роси за детските надбавки от цели 35лв (вече ако някой е отговорил сори) трябва да подадеш документи в социалните по адресна регистрация, която ти е по лична карта постоянен адрес. Отиваш там този месец до края на месеца и си носиш документ с банковата ти сметка (от банката ги издават специални за социалните, те си знаят). справка за дохода 12м назад от работодателя ти. С Петър нямате брак, така че той не играе особено пред държавата. Носиш си и акта за раждане на детето и копие от акта за раждане. От социалните ще ти дадът да попълниш един формуляр, но си вземи калкулатор, че има сметки. Так трябва да изчислиш средния си месечен доход за последните 12 месеца. Ако имаш болнични, те от там ще ти ги извадят, че и те влизат. Дано не съм пропуснала нещо, но в общи линии мисля че е това. Също така дохода на член от семейство не трябва да надвишава 350лв. Тоест за теб и бебето трябва да имаш максимален месечен доход под 700лв.

Мими, честито бебенце   bouquet Много здраве и щастие ви желая  Hug

Аз след малко тръгвам за запис на тонове и после се качвам към нас да чистя апартамента. Дано успея да понамогна, че искам до края на седмицата да се прибирам вече.
Май никой не ми отговори с идея как се чисти баня с голям корем  Rolling Eyes

# 125
Пина вземи се навивай на система, и да свършва това мъчение, че ти би всякакви рекорди какви са тия 36 часа  Shocked
Агнес взела съм един препарат на Медикс дето се пръска за баня, и една четка с твърд косъм, и една гъба, пръскаш мажеш с гъбата и търкаш с четката. Това е, и това обаче го правя 2 дни, щото наведнъж ми е много  Naughty И това е! Добре че ми е малка банята, което го намирам за недостатък по принцип, но в случая съм много благодарна  Laughing

# 126
Пина от мен имаш  Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed а накрая нека има едно   superuu

Hug успех и дано бързо да започва, че да свършва вече.

# 127
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро  Hug

Вестителска новина:
На 01.07 в 14:20ч. Elleanor е станала мама на Калоян  Hug Господина е 3350гр. и 50см., естествено раждане. Честито, майче!   bouquet

Днес на кой залагаме, че ще ни зарадва с хубави новини  Mr. Green

Аз съм на консултация от 14:00ч. и нямам търпение - хем да видя бебка колко е пораснала, хем да ми даде нещо за силното течение, че ще ме удави. На всичкото отгоре, от вчера си имам хемороид, който се получи в следствие на 8 часовото седене на изпита  Crazy Какво бяхте препоръчали за такива случаи, че не помня  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 08:24 от Katencetoo

# 128
Честит Калоян на Elleanor! Да е жив и здрав!

Благодаря за подкрепата, момичета! Аз за сега съм тук и вися във форума, защото друго няма какво да правя. И си чакам.

Катенце, проктогливенол хвалеха  Thinking  но не съм ползвала.

# 129
ДобрютроУ, Мацунки!  Hug
Чета ви тука с 300 зора, ма чак не ми се пише. Да са живи и здрави бебоците ни нови.  Hug Hug Hug Hug А аз и като първия път от понеделника съм се наредила да раждам, едва ли не го докарвам на психо-симптоми, но в действителност организъмУ ми хич и не бърза. В понеделник се събудих с контракции /според мен, хипохондрика/, изчистих банята, нагласих си чантата, изгладих последните дрешки, дадох напътствия на Милото и тръгнах за регулярните тонове, сигурна, че ще ме извикат да раждам. Е, да ама не - кьорава контракция нямах, даже младежа спеше през по-голямата част от времето. И така вече 3 дена - аз искам, то не иска.  Crazy Grinning И най-тъпото е, че не смея и да ям, ами ако се почне рабтата. Абе луди бременелски размисли и страсти.
п.с. и аз като Сандалка имам 15-20 минутни "контракции"  Whistling и болки в кръста и ............. чоооок мерак да раждам вече.  Wink

# 130
  • Бургас
Ехо, привет  Hug
Първо искам да благодаря на Таничка   bouquet

моля, моля....Simple Smile Радвам се че изпитът е минал добре Simple Smile

# 131
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро!
Честито на всички обебели се мами да за здрави бебоците и много щастие им желая newsm51(няма да ги изброявам поименно,за да не изпусна някой  Blush)
Пина харесва и на малката вътре и това си е  Simple Smile
Аз вчера пак бях цял ден по задачки и на работа та взеха да ме бъзикат,че ще родя някъда навън  hahaha но после като се прибера и като легна и са почват едни болки в кръста и корема...... #Crazy кошмар направо!Нали вчера ходих да си оправям болничния,че бил объркан и знаете ли за какво ми го върнали..........вместо на 28 години тази ме е писала 32  #Crazy как може за това да ми го върнат незнам!
http://www.oilatum.bg/video-urok-5.html Вижте на какво попаднах аз не съм го изгледала,но си мисля че ще е полезно за тези мами като мен дето ще им е първо бебе!

# 132
Честито на мама Elleanor, да й е жив и здрав Калоян
Кате залагам на Бейб, извинявай Пина ама мисля, че тя ще те изпревари.
Гери яж си бе човек, сега ти е за последно, после ще се разбере истината за килограмите, сега поне имаш оправдание  Laughing
Ани тези болки да не са контракции, ти ще вземеш верно да родиш навън.
Мами, да ви се оплача, за нищо не ставам вече, гледам тук на Ани линка и бебето реве и аз с него, станала съм отвратителна, рева само от най-малкото нещо ужас просто. Искам да родя, че да се успокоят хормоните вече  smile3518

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 08:57 от mysterious

# 133
добро утро  Hug
честито на мама Elleanor да им е жив и здрав малкия Калоян и много да ги радва  Hug

# 134
Здравейте, на всички бъдещи и настоящи мами!
Вече мога да се похваля, че на 01.07.13 в 20:35ч. станах горда майка на бебе Даяна с мерки 3460 гр. и 50 см.

Общи условия

Активация на акаунт