Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с бебето на Василена?
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с бебето на Василена?
-
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
-
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
-
Какви са мненията във форума за подготовката за раждането и методите за предизвикване на раждане?
-
Какви са мненията на форума за случая със супенната ключица на бебето на Василена?

Че иначе язък за големите
Предния път имах без да правя кой знае какво, така че сигурно и сега ще е така. После спря за един ден, от силен стрес, дано сега не стане пак така.
Това да ти кажа четиво, е по-скоро опасно за моето здраве, аз не мога да лежа 3 минути по гръб без да ме боли кръста после 3 часа, камо ли да лежа на някакъв шал и упражнения да правя, а това с чаршафа на вратата ако се измъкне, най-много да се натъртя, повечето упражнения са опасни за бременни, които не са активни спортиски
После отново ме разреди на 20- 25мин и си легнах да спя. Иначе и да спя не смея, защото само засичам ли засичам, забравям колко е бил часа, сънувам разни часове, бъркам се и ме е страх да не закъснея за болницата. Така вече направих 36 часова офанзива контракции без спир

и болки в кръста и ............. чоооок мерак да раждам вече.
Радвам се че изпитът е минал добре
(няма да ги изброявам поименно,за да не изпусна някой
)
но после като се прибера и като легна и са почват едни болки в кръста и корема......