Д-р Оги е отново сред вас :-)

• 251 383
  • 1 618
  •   2
Отговори
# 285
  • София
На колко сте години?

# 286
27 Cry Nqmam kirilica na komputara.Mnogo se izvinqvam no prosto mi e mnogo pritesneno.

# 287
Na kakva aparatura se vijda tova za da se nasocha na kudeto trqbva.Za sega sam se nasochila kum MBAL-Shumen.

# 288
Znam , che na ehograf tova ne se vijda.I na rentgen.Mnogo se pritesnqvam postoqnno placha i ne znam kakvo da predpriema.

# 289
  • София
Ако има топче над пъпа би трябвало да се види на ехограф. Там в процепа на сухожилието на срединната линия се пропъхва мастна тъкан. Тя обикновено не боли, но с времето може да срастне и да се появи болка. Нарича се супраувбиликална херния или херния на срединната линия. Операцията е невинна, аз също мога да Ви оперирам в Токуда.

# 290
Dnes hodih v Shumen lekarq kaza parvom lumbalna herniq.No v internet go namiram lumbalnata herniq kato diskova herniq.

# 291
D-r Ogi razberete ne iskat da me gledat na aparatura spored tqh nqma nujda.Kajete tova normalno li e , az veche zapochnah da se pritesnqvam ot toq fakt.

# 292
Az sega govorih s hirurga ot dnes i toi kaza sushtata herniq "paraumbikalna"taka uspqh da go zapisha.Ako ne q operiram moje li da dovede do problemi i da porasne oshte i da se zakleshti.

# 293
Molq da mi otgovorite.

# 294
  • София
Ако не желаете или Ви е страх да се оперирате - нищо лошо няма да се случи. Говорили сте с хирург, обсъдете с него проблемите.

# 295
# 296
Ами аз даже го усещам как това нещо се мести като се извартя примерно на една страна.Или като легна по гръб как едната част на корема ми е по-твърда по дебела или по-повдигната. Rolling Eyes

# 297
Здравейте, проф. Бранков.
Не е по темата, но тъй като Ви имам пълно доверие като лекар, искам да Ви попитам дали бихте могли да препоръчате свой колега - ендокринолог (за възрастен).
Благодаря предварително.

# 298
  • София
Здравейте, проф. Бранков.
Не е по темата, но тъй като Ви имам пълно доверие като лекар, искам да Ви попитам дали бихте могли да препоръчате свой колега - ендокринолог (за възрастен).
Благодаря предварително.
Пишете ми на лични - за какъв точно проблем става дума. Има специалисти по различни профили.

# 299
Здравейте, професор Бранков,
Дъщеря ми е на 1г и 7м. В Четвъртък миналата седмица и беше поставена четвърта доза Пентаксим в горната предна част на бедрото. Вечерта много я боля крачето, накуцваше ходейки. На следващия ден болката беше намаляла, боцнатото място беше зачервено в допустимите норми. Но това, което ме притесни и за което се обръщам към Вас, е леко подуване на лимфния възел в ингвиналната сгъвка. Единствено този възел успявам да опипам като леко подут - с големината на грахче. Останалите - зад ушичките - седят леко изпъкнали, но те бях така и преди ваксината. Под мишничките не усещам да има промяна.
Моля да споделите Вашето мнение относно това подуване - дали наистина би могло да е вследствие на ваксината, както предполагам, дали е безобидно и ще отшуми или да предприема изследвания?
Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт