Д-р Оги е отново сред вас :-)

• 248 919
  • 1 618
  •   2
Отговори
# 165
Д- р Бранков, здравейте!
    В сряда се чух с вас по телефона за да уговоря час за преглед на моето детенце за понеделник(01.12.2014г.) в Токуда за 10.30 ч.- Крум Стефанов Тодоров на 5години.
   Тъй като сме на 400км от София, ако прочетете поста бих искала само да знам дали със сигурност ще ни приемете, предполагам че сте ангажиран човек. Simple Smile

# 166
  • София
Приемам всеки ден в детския център след 10.30 - 11 часа, като прегледите са платени, освен в петък, когато половин ден преглеждам с направление по ЗК

# 167
Юлианна, направила си добър избор  Peace
Скрит текст:
Дано не бъркам  Embarassed, ама нали от темата за фистулите се знаем?

# 168
  • София
Отправям към всички родители и техните скъпи деца най-сърдечни пожелания за здраве, сили и благополучие, за дни на радост с усмивки и веселие, за мигове на сбъднати мечти и ползотворни дела, за споделена топлота и обич. Не преставайте да пазите надеждата в сърцата си и да вярвате в доброто !

bouquet

# 169
Здравейте, доктор Оги,

Иска ми се да разбера Вашето мнение по следния казус:

Конвенционална или лапароскопска операция е подходяща за двустранна ингвинална херния при мъж , без съпътстващи заболявания.

Благодаря предварително!

# 170
  • София
Извинете ме, пропуснал съм мейла Ви. В случая със съпруга Ви по-подходяща е лапароскопската херниотомия. Но, все пак зависи от конкретната патология.
Имате ли насока кой да го оперира?

# 171
Здравейте д-р Бранков!  Момченцето ни е на една година и се роди с ляв тестис високо разположен. Кога е подходящо да дойдем при Вас на консултация и евентуално да насрочим операция,  бихме искали Вие да се заемете със случая. Благодаря от сърце!

# 172
  • София
Вече е време за консултативен преглед. Елате в Детския център на ТОКУДА след 11 часа всеки ден или ме потърсете на 0888 373 857
 Hug

# 173
Благодаря за бързия отговор! Имаме записан час при Вас за вторник сутрин 9:20 в болница Токуда. Детенцето ни се казва Захари.
Хубав уикенд Ви желая!

# 174
# 175
Здравейте,докторе! Синът ми е на 12г. е забелязал, че в еректирало състояние пенисът му е леко извит надолу.Иначе няма никъква болка и кожчката му е добре забелена.Трябва ли да го водя на лекар и ако да , на какъв ?Благодаря Ви предварително!

# 176
  • София
Здравейте,

възможно е да има къса юздичка, трябва да се провери.
Доведете сина си при мен в Токуда - всеки ден след 11 часа в Детския център, или в "Зелената къща" - записване на 02 851 00 99

проф.Бранков

# 177
Здравейте, д-р Оги Simple Smile
Когато синът ми беше на 2 месеца дойдохме при Вас за консултация и тогава установихте, че десният му тестис се намира в ингвиналния канал и препоръчахте операция на 1 г. и 5 м. Той навърши тази възраст преди няколко дни и възнамеряваме скоро да Ви посетим отново. Тогава доста се бяхме изплашили и почти нищо не ви попитахме. Благодарение на темите тук, се запознах с повечето въпроси, които ме интересуват. Това, което в момента се питам е, операцията лапароскопска ли е или открита?

Поздрави,
Диана

# 178
  • София
Здравейте,докторе! Синът ми е на 12г. е забелязал, че в еректирало състояние пенисът му е леко извит надолу.Иначе няма никъква болка и кожчката му е добре забелена.Трябва ли да го водя на лекар и ако да , на какъв ?Благодаря Ви предварително!

Нека го прегледа уролог. Възможно е да има къса юздичка или вродена деформация. Ако сте от София елате в Токуда - така ще го видим двама специалиста.

# 179
  • София
Здравейте, д-р Оги Simple Smile
Когато синът ми беше на 2 месеца дойдохме при Вас за консултация и тогава установихте, че десният му тестис се намира в ингвиналния канал и препоръчахте операция на 1 г. и 5 м. Той навърши тази възраст преди няколко дни и възнамеряваме скоро да Ви посетим отново. Тогава доста се бяхме изплашили и почти нищо не ви попитахме. Благодарение на темите тук, се запознах с повечето въпроси, които ме интересуват. Това, което в момента се питам е, операцията лапароскопска ли е или открита?

В много страни се извършват лапароскопски операции при задържан тестис, но специално тогава, когато тестисът е в корема. При положение че се опипва в ингвиналния канал стандартната операция чрез кожен разрез е за предпочитане. Вече е време да дойдете, аз започнах да оперирам тези тестиси по-рано - около 1,2 годишна възраст.

Общи условия

Активация на акаунт