ЕВРОВИЗИЯ - Denmark 2014 / (тема 16)

• 25 011
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
За Малта - 9 т. - песента сама по себе си не е впечатляваща, но оставя приятно усещане с изпълнението и усмивката на Джанлука.

Гласуване за играта на Морфи:
12т 1976 – Brotherhood of men(Save your kisses for me) – Великобритания
10т 1982 – Nicole – Ein bibchen Frieden - Германия
8т   1980 – Johnny Logan – What`s another year – Ирландия
7т   1985 – Bobbysocks – La det swinge – Норвегия
6т   1984 – Herrey`s – Diggi loo diggi ley – Швеция  
5т.  1977 – Marie Myriam (L`oiseau et l`enfant)– Франция (хубави, но прекалени мелодични повторения - по схемата 4-1-3-2)
4т.  1979 – Gali Atari&Milk ahd honey( Hallelujah) – Израел (само една мелодия, повторена 6 пъти)
3т   1983 – Corinne Hermes – Si la vie est un cadeau – Люксембург (силовото пеене разваля мелодичното внушение)
2т   1981  – Bucks Fizz – Making your mind up – Великобритания
1т   1978 – Izhar Cohen&Alphabeta – A ba ni bi – Израел

# 511
  • MJF
 Този път от 12 към 1 започвам.
12т 1977 - Marie Myriam - L'oiseau et l'enfant
10т 1976 – Brotherhood of men(Save your kisses for me)
8т   1980 – Johnny Logan – What`s another year
7т   1982 – Nicole – Ein bibchen Frieden
6т   1983 - Corinne Hermès - Si la vie est cadeau
5т   1981 - UK - "Making your mind up"
4т   1985  Bobbysocks! - La Det Swinge
3т   1979  Hallelujah
2т   1984 Herreys - Diggi-Loo Diggi-Ley
1т    1978  Izhar Cohen & The Alphabeta - A-ba-ni-bi

# 512
Сигурно вече сте прочели, че с вътрешен избор на австрийския ТВ канал ORF, представител на Австрия в Евровизия 2014 ще бъде Том Нойвирт с артистичния псевдоним Кончита Вурст - за мен с нелицеприятна визия и затова още отсега изключвам Австрия от евровизионното си полезрение. Какъв контраст с естествената  Natália Kelly!

# 513
Бях на работа - сега го прочитам и докато ми се отвори френския форум на когото вярвам безпрекословно се молех "моля, моля да няма такава статия". Обаче има. Тъй като в ескфорума е с въпрос след името се надявах да е някаква педераска шега. Тая Кончита вече някъде съм я виждала. Обаче поне да можеше да пее. Ужаст просто! Интересно какво точно е отношението на хомосексуалистите към травеститите? newsm78 newsm78
http://www.youtube.com/watch?v=1MXIOWDfmog
Да допълня, че това чудо  е изпълзяло на музикалната сцена през 2006 от телеформата Starmania. Тогава не е имал този вид, опитах се да погледам едно клипче, но ми призля от нескопосаното изпълнение на  песен на Фреди Меркюри, затова не  го слагам.  Нещото е толкова бездарно, че травеститската визия е била явно  опит да се отличи от масата бездарни световно неизвестни изпълнители.
И да ви отговоря на въпроса как гейовете възприемат травеститите - Админът на френския форум е очарован от избора и вика, че оня имал чар.  Sick

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 18:51 от Morphea

# 514
Морфи, какви изследвания правиш!  - еди-кой си как възприема някой си   Simple Smile
Тези същества много държат да се изтъкват, да се заявяват на висок глас (или с вида си),че са такива особени, като че ли са по-висши! Не знам кога ще им светне, че точно това афиширане е недостатъка им.

Австриецът Кончита е бил втори в националния финал на Австрия през 2012 г. http://www.youtube.com/watch?v=_ni5n097kTs  Да го избере австрийската обществена ТВ - това може само да ни насочи какъв тип хора преобладават в състава на комисията.

# 515
Морфи, какви изследвания правиш!  - еди-кой си как възприема някой си   Simple Smile

Всъщност въпросът ми е съвсем логичен.  Hug  Знаеш, че преобладаващата маса от заклети фенове са хомосексуални. Защо се е получило такова явление, нямам никаква идея. Така, че са ми интересни реакциите на форумните маниаци и в двата форума и англоезичния и френския голяма част от хората не се крият. Но е факт - във френския форум много дълго време нямаше никакви жени, едва от година се появиха 2-3 заблудени като мен. И според мен избора на онова нещо от Австрия е също неслучаен. И отвратителен.

# 516
Новата песен на Anouk -"Wigger"(lyric)  

Желко Йоксимович ще бъде един от журито на X Faktor -Сърбия, който стартира от средата на октомври. http://xfactor-srbija.blogspot.com/
https://www.facebook.com/XFactorAdria

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 12:38 от Isis

# 517
Кончита Вурст е участвала в селекцията на Австрия през 2012 и е била класирана на второ място.  ooooh! Предполагам, че затова физиономията ми изглеждаше позната. Интересно, че продължават да обсъждат този избор, но не толкова както вокални качества, а заради визята. Защо ВВерка Сердючка ми харесва, даже много? Защото е с чувство за хумор. Но тук всичко е някак съвсем сериозно, не мога да го възприема.

# 518
От вчера могат да се чуят песните от конкурса Зелената песен на България.Идеята е да се създадат нови български песни, които ще съчетаят по модерен и забавен начин хубавата музика и отговорното отношение към природата и средата, която ни заобикаля.За участие в проекта слушателите (по инициатива на N-JOY, Z-Rock, Jazz FM и Оперативна програма “Околна среда 2007-2013 г.) номинираха Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Криско, Der Hunds, Революция Z и Рут Колева. На големия финал през декември едно от парчетата ще бъде избрано за големия победител - "Зелената песен на България". Награди ще получат и песните с най-добър текст и най-добър видеоклип. Може да се гласува тук - http://www.zelenatapesen.bg/

Tук могат да се чуят песните

За Малта 9точки.

Морхи,сега слушам песните от десетилетието и по-късно през деня ще ги класирам,ако не е късно Flutter

# 519
Туон      bouquet   Сайтът за гласуване още не е стартирал. Прослушах песните, най-много ми хареса песента на Рут Колева - Бледи следи  и ще гласувам за нея. Песни-подгласнички са  Der Hunds  "Дива птица" и Революция Z "Можеш да бъдеш всичко"? Другите песни притежават характерната за повечето бг песни отегчителност

# 520
Isis,от вчера е стартирал и може да се гласува.
http://www.zelenatapesen.bg/
Трябва да се цъкне на зеленото кръгчета на изпълнителя за който гласуваш.Отваря се нова страница със снимки и клипа на песента,пак натискаш гласувай,попълваш и накрая искат да потвърдиш написания имейл.Много дълго гласуване Crossing Arms
И аз вотнах за Рут.Хареса ми звученето на гласа и (незнам как звучи на живо).

# 521
  • MJF
 Blush дайте линк към тези "зелени" песни. Линка "тук" не ми се отваря. Изслушах само тези пуснати от Isis. 2 прилични чух.

# 522
 Crossing ArmsПриемат го като спам линка с песните.
Ето и другите Grinning

Графа-Седем езера
Billy Hlapeto ft. Дивна - Слънчеви дни
Михаела Филева - Приливи и отливи
Криско-Няма кво да стане

12т.1976 – Brotherhood of men – Save your kisses for me – Великобритания
10т.1980 – Johnny Logan – What`s another year – Ирландия
8т.1977 – Marie Myriam – L`oiseau et l`enfant – Франция
7т.1982 – Nicole – Ein bibchen Frieden - Германия
6т.1983 – Corinne Hermes – Si la vie est un cadeau – Франция
5т.1979 – Gali Atari&Milk ahd honey – Hallelujah – Израел
4т.1982 – Nicole – Ein bibchen Frieden - Германия
3т. 1985 – Bobbysocks – La det swinge - Норвегия
2т.1981 – Bucks Fizz – Making your mind up – Великобритания
1т.1984 – Herrey`s – Diggi loo diggi ley – Швеция

Ремикс на Бягсво на Авеню+Deep Zone
Скрит текст:

# 523
  • MJF
Мерси Tuon  Hug. Чути. "Стават " 2 -  Der Hunds  "Дива птица" и Революция Z "Можеш да бъдеш всичко"?. Текст при нито една не чух, което значи че не са хит  Laughing по моите критерии.

# 524
Харесах песните на Графа и на Михаела Филева. Даже и на Криско не е лоша. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт