Аватарно - професионална / Тема 33

• 25 458
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета. Отдавна не съм се включвала, но ви следя. Реших да участвам в тази игра с нещо носено ,но не ми се търсеше тепърва (поомръзна ми чесно казано).

# 616
  • Сопот, Пловдив
Момичета, аз извинете, че като развален грамофон все едно и също си повтарям, но търся някой който отсега да се наеме да направи следващата тема вместо мен. Ние всъщност сме в някакво затишие и ако задържим до почивните дни може да успея и аз, но преди това едва ли ще имам време. Мартин пак е болен вкъщи, няма на кой да го оставя, аз съм със адско главоболие и някакъв бодеж в гърдите от няколко дни(въобще, явно ще се мре  Laughing ) , а работа имам бол, в четвъртък пък ще ходим в София, още един ден ще си изгубя. Преди ги правих нощем темите, тези дни нищо не ми се прави през нощта, ако не съм задрямала на компютъра, предпочитам да си пусна някаква музика и да си изключа мозъка.

Така, помрънках хубаво, чакам да видя има ли желаещи да ме заместят този път.   Mr. Green

Като стана въпрос за идване до София - няма да имам време да се виждам с никой, с Мартин ще съм, ще пристигенм малко преди часа на прегледа, ще бързаме да гоним такси да не го изпуснем, после ще се опитаме да се приберем на същия ден, а ако случайно ми остане малко свободно време, ще гледам да се видя с шефа ми по служебни въпроси. Така че и този път няма да мога да се видя с никой. Но ще бъда благодарна, ако ми кажете горе-долу колко време ще ми отнеме да се придвижа с такси от Централна гара до жк Гоце Делчев, някъде между 11 и 12 на обед? Бгмапс ми го дава за около 12 минути, вие как мислите?

А, и още нещо, този път не, но може би скоро ще идвам по друг повод до София за една вечер сама, та, ако стане, тогава ще видя кой не е духнал към морето и кой има време за среща. Simple Smile

# 617
  • КиТ
Гледа ли с метрото,дали има спирка там където ти трябва  Thinking Или държиш с таксита,те там като лешояди чакат Tired Joy Joy Joy

# 618
  • Сопот, Пловдив
Не съм гледала с метрото, но не знам дали да гледам въобще, не съм пътувала досега с метро, докато се нчудя кое-къде и ще си изпуснем часа, а имаме време не повече от 25 минути да се придвижим от централна гара до кабинета на доктора, или трябва да го вдигам по нощите да пътуваме сто часа с един пътнически влак, за да пристигнем час и половина преди часа ни.

# 619
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Rois, от ЦГ до Гоце Делчев пътува автобус 74 ... за о/о 30 мин. ..., та такси може наистина да е за 15-тина минути Simple Smile Предполагам 10-тина лв. ще ти вземе ... А и час за лекар --- колко да е точен  newsm78 винаги има разминаване и чакане от страна на пациента Simple Smile

# 620
  • Сопот, Пловдив
la vida loca , мерси, ние да стигнем навреме, колкото искат да ми взимат, то таксито ще ми излезе повече от билета за влака, но наистина не ми се лашка по пътническите влакове, голяма мизерия е там, макар че не съм се возила от години, но се съмнявам да има особено подобрение. Иначе ние нека сме си навреме, а ако се наложи там ще почакаме.

# 621
  • В Космоса
Момичета, върнахме се от планина, но съм много изморена. Още никой не съм запаметявала.  Tired

# 622
  • Живее на Луната
Браво Акаша, добре завърнала се  Mr. Green
Ако имаш нужда от някаква помощ, аз съм на разположение в следващите 2 часа. Пиши на лични ако решиш  Hug

# 623
  • В Космоса
Благодаря, Белла! Hug Ще почина малко и довечера ще го мисля, предполагам, че ще успея да го направя. Peace

# 624
  • Варна
Включвам се и аз- с една от най-любимите ми снимки форевър: огряно от лунна светлина котенце! Heart Eyes

# 625
Аз май ще пропусна тази игра. Нямах никакво време да търся картинки, а не знам и до довечера дали ще успея да търся и да се наглася. Надявам се поне да успея да се включа в гласуването.

# 626
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, колко отказвания, дали не е време за ваканция Joy Joy Joy

# 627
  • В Космоса
Да, аз съм за почивчица. Crazy

# 628
  • КиТ
Блазя ви за ваканцията  Tired

# 629
И аз замиванавам петък newsm68, нямам търпение вече Party.

Акаша, пращам ти на лични, че се преобличам след малко  Simple Smile

Ройс, мога да се пробвам да направя темата, не съм правила досега, не знам доколко ще се справя, но мога да опитам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт