Декемврийски бебета 2013

• 39 023
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Честито за розовите гащи kaliivanova  stork-girl  bouquet Идея си нямам аз как ще издържа до 30ти и дано не е някое срамежливо човече и да не го видим какво е....

# 676
  • Plovdiv
Момичета здравейте,може ли някоя от вас да ми препоръча някакво мюстли,че нещо не случих с първото ,което си купих и сега искам да заложа на нещо изпитано Simple Smile

# 677
  • София
Аз харесвам тези българските на Фамилия Никола,има ги и с плодове,и с ядки Simple Smile

# 678
ro6li4ka, мисля че се влияе от болничните, може да е минимално, но има някакво влияние. Инече и аз от няколко дни съм мн зле с венците, сега почвам да се жобуря с една вода за уста уж специална за бременни и венци  Grinning
Вилхелм тел, аз го изгледах вече, че и два пъти даже, чакам с нетърпение новия сезон. Обаче има доста кървища и плаках няколко пъти, така че да предупредим, ако има такива, на които не им понася. Аз по принцип гледам само фентъзи и комедии почти и почти всички сериали на тази тематика съм изгледала  Grinning
Калииванова, честити розови гащи, браво, много се радвам за теб   bouquet stork-girl Hug

# 679
  • Елин Пелин/Бургас
Честито kaliivanova,и аз много искам момиченце,в 16 седмица дали се вижда какво е
  докато бях в болницата лежах с момичета 12 и 13 седмица.Всички знаеха какви бебоци чакат, само нашата беше срамежливка.

Честито за розовите гащи kaliivanova  stork-girl  bouquet Идея си нямам аз как ще издържа до 30ти и дано не е някое срамежливо човече и да не го видим какво е....

моята АГ така и не я видя.А днес на ФМ ми казаха, че даже сме 20 седмица, а не 19.Ама то пусти инат и днес все с гръб.Ядох бонбони и пак.Такова проклето, ама като знам, че е с майка рак и баща телец какво му се очудвам Crazy

# 680
  • Елин Пелин/Бургас
kadrova4kata благодаря!Толкова много исках мома. newsm44 newsm68
И сега съм с втори термин и моя е 6 като твоя!

# 681
kaliivanova честита мома   ylinfant
Айде сега роди я на 06,12 и да си имаме една Никол Stuck Out Tongue

# 682
  • Елин Пелин/Бургас
kaliivanova честита мома   ylinfant
Айде сега роди я на 06,12 и да си имаме една Никол Stuck Out Tongue
еми то защото съм си бургазлийче и то да уважи празника newsm03

# 683
  • София
Здарвейте, момичета! Влизам да пожелая на всички леко раждане и още по-леко гледане на бебчетата след това! Искам само да ви информирам за една опция, за която мнгоо хора не знаят.  Ако сте коментирали вече, моля да ме извините.

МОЖЕТЕ ДА ДАРИТЕ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ОТ ПЪПНА ВРЪВ БЕЗПЛАТНО И БЕЗВЪЗМЕЗДНО! По този начин можете да помогнете на непознат болен човек, но и на свой роднина, ако не дай си боже в близките години му се наложи такова лечение и клетките още не са използвани от друг.  Но за целта трябва да се обадите предварително в Александровска болница, да търсите Валя Атанасова на тел. 02/ 9230690 и тя ще ви каже първо, дали болницата, в която ще раждате осигурява тази услуга и второ, ще ви даде комплекта за съхранение на кръвта и няколко документа за подпис.

Повече инфо тук: http://dete.bg/n/bezplatna-banka-za-stvolovi-kletki.3366.html  и тук: http://www.puls.bg/health/news/news_7293.html

# 684
Здравейте, момичета  Hug скоро не съм се включвала. Ще си имаме момченце  stork-boy  newsm44, ако се роди на термина 6 декември ще ни е по-лесно да му изберем име, т.е. той ще си го избере, но всичко си е Божа работа все пак.

Последните седмици много ми се яде, постоянно се тъпча с разни неща, без да съм гладна  smile3555 с това темпо ще стана като топка  newsm78. Колко килограма качвате на месец?

Вече си купих някои дрешки за бременни и са много удобни  preggo

# 685
кали и мери честито !!! да са ви живи и здрави  bouquet
кали как беше ФМ ?

# 686
Меритта, честити сини гащи   bouquet Hug stork-boy
Аз още не съм качвала над първоначалните и друг път съм писала, едни 2 кг периодично ги качвам и свалям  Simple Smile

# 687
  • София
Kali,  newsm51 stork-girl Two Hearts!
Merrytta,  smile3525 stork-boy Two Hearts!
За банката за стволови клетки, колко по-рано трябва човек да се обади?
За филмите,  oops май наистина съм назад във времето, но като ходих на работа и на университет все нямах време за филми. Сега поне иниверситетът остана за на есен и съм наблегнала на домакинство и хубави филми. Но наистина филмът е възможно да е тежък за някоя мама. Но аз по принцип не гледам прекалени разни ужаси и пр, не ми понасят, а този засега съм на епизод 3 и съм ОК. Щом аз съм ОК, значи не е толкоз кървав, затова не го споменах.

# 688
Вилхелм тел, аз по принцип пък гледам по-гаднички, но изглежда от бременността съм се поизнежила нещо и на моменти си затварях очите даже, но за интересен е много интересен, то и книги има, но не съм търсила, пък и сега нямам излишни пари, нали ще трябват за бебчо?
А за стволовите клетки съм почти сигурна, че за Търново няма да стане  Sad

# 689
  • София
Да ви пейстна и двете любими песни на бебето сега:
http://www.youtube.com/watch?v=EL0pTo9Z_XU
http://www.youtube.com/watch?v=oUm4MHEeFCY
Като сложа ръка на корема ми понакога мога да го усетя вече! Но само с ръка най-вече и слабичко още.

Общи условия

Активация на акаунт