Декемврийски бебета 2013

• 39 024
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Вилхелм Тел аз не спирам да гледам анимации! Само че ти много си закъсняла Simple Smile аз го гледах на 3Д преди поне 3 седмици хаха Simple Smile сега даже чакам да излезе "Despicable me" с по-добро качество и да си го дръпна Simple Smile))...
Момичета аз тук в Испания се родих Simple Smile))) Всичко ми поемат хората само като им показах европейската карта!

# 661
Добре дошли на новите мами   bouquet  bouquet

# 662
Здравейте! Не съм писала от доста време!

Първо, добре дошли на новите очакващи!

Аз от около месец съм с по няколко стягания на матката на ден. Изписаха ми 4хМагнерот и 3хНо Шпа. Май ще си ги пия до края на бременността. С дъщеря ми не съм имала такива проблеми, но тогава нямах дете, след което да тичам и си стоях по цял ден на бюрото, необезпокоявана от нищо. 
Без работа съм от 7 месеца вече. Денят ми минава в обичайните домакински задължения, гледане на детето и учене на чужд език.

# 663
С това лежане , скука и безсъние се боря вече месец .Контракции  от седмица вече  нямам ама ми каза моята докторка още да полежа . Виждам че се увеличаваме от Бургас и  ще е много добре ако си организираме една среща . Предполагам това ще е възможно като на повечето им разрешат разходките / поне кратки /  Kissing Heart

# 664
  • Елин Пелин/Бургас
стискайте ми палци, че отивам на ФМ!

# 665
 Айде Кали после да кажеш какво е станало

# 666
Хайде момичета чакам ви с нетърпени да кажете как е минала ФМ

# 667
Добре дошли на новите мами  Hug
За болничния се полагат 180 дена ако трябват още се ходи на телк и става много сложно. Ама колкото и болнични да си била винаги майчинството ти е 90%. Болничния е на 80% ако не се лъжа, а майчинството винаги си е 90% от заплатата 24 месеца назад.

И аз като другите мами с деца по цял ден се занимавам с дребния, излизаме да си вземем кухнята и да се видим с другите майки в парка и после пак вкъщи да си дивее дребния и да прави бели. Иначе предната бременност я изкарах в невероятна скука и тогава се научих да плета на една кука и изплетох на дребния разни шапчици и терлички и някое друго одеало ей такива глупости ама той нали е момченце и нямах много поле за изява. Сега ако наистина е момиченце има да плета шапчици и пантофки и джиджани глупости с цветенца  Heart Eyes

Иначе сега да се оплача как от 3 дена страдам от зверски зъбобол и накрая се оказа че ми е много много възпален венеца и от това ме боли толкова много и сега го лекува доктора с някакво памуче напоено с някакви неща ама започна да действа и днес ми е значително по-добре Simple Smile

# 668
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
За болничните -при изчисляване на майчинството, за месеците, в които си в болнични се взима 80% от осигурителния доход. Поне аз така разбрах от цялото четене и питане...
Тук има един калкулатор: http://www.kik-info.com/calculators/maichinstvo.php
Взимате си ПИК от НОИ, регистрирате се в сайта на КиК и въвеждате сумите от осигурителния доход месец по месец, на месеците, в които сте били в болнични, давате 80% от падащото меню. Така може да получите най-точна прогноза за сумата на обезщетението  Peace

Същия калкулатор го има и на 1-ва страница  Wink

Аз в профила на Декемврийки не съм влизала от няколко дни, че нали се гледахме с малкия, сега ще влезна и ще добавя всички нови момичета   bouquet

# 669
  • София
Здравейте,мамчета. Аз скоро не съм се отбелязвала,ама си чета де Simple Smile сякаш повече из ФБ  се моткам... Аз тея дни не съм се запряла в нас и само меря улиците,ама поне вечер спя,явно защото се изморявам. Няколко дни подред си бях с ниското кръвно,ама аз вече не му забелязвам Simple Smile Що се отнася до детските филмчета и аз не съм ги пропуснала в последно време Simple Smile

Живот и здраве на 30ти съм на ФМ и се надявам да видим дребчо какъв е,че вече нямам търпение-няма да обяснявам колко много се изкушавам да купя нещо за малкото човече.
Вчера ходихме с една приятелка до Джъмбо и направо се уплаших в секцията за момиченца,че всичко е самоооо розово,а аз както не го тача много много....

Надявам се всички мами,които не се чувстват добре много скоро всичко да е наред и да се радват на бременността и на хубавото време,а не само да си стоят вкъщи  Hug

Хубав ден на всички и много усмивки  Heart Eyes

# 670
  • София
Здравейте момичета, само да кажа за любителките на наистина доброто фентъзи, че открихме велик сериал - не пада по-долу от Властелинът и Хобит според моето скромно мнение, а и има рейтинг над 9 - "Game of Thrones"! На HBO е, има субтитри и добро качество! Почва страшничко, но е страшно зарибяващ! Айде, ще кажете допада ли ви  Peace Скуката с него за мен тотално приключи. Както и лошото настроение вечер.

# 671
  • Елин Пелин/Бургас
розови гащички в нашата къща!!!!Ще си имаме мома!Много, ама много съм щастлива newsm44

# 672
Честито, Кали !!!
И аз съм от стоящите предимно вкъщи. Луднах вече ............... Предстои ни местене в друг град, та се надявам поне малко да се разнообразя. Ще се мотая около работещите и ще давам наставления  travel
Иска ми се да купя нещо за бебка, но още ме е страх. За сега само гледам и събирам мнения.

# 673
  • Елин Пелин/Бургас
охххх ходенето на ФМ ми се отрази като ходене на друг континент!Толкова се уморих, ама от приятната умора.Само да можех да пътувам newsm17

# 674
Честито kaliivanova,и аз много искам момиченце,в 16 седмица дали се вижда какво е

Общи условия

Активация на акаунт