Декемврийски бебета 2013

• 39 047
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Аз също съм при Врагалева, но в четвъртък, знаете ли цената на Фм2 и БХС2, че като записвах час беше някаква заместваща и не можа да ми каже цените, а и аз не се обадих след това. Доколкото помня първата ФМ беше 70, а БХС 65.

# 646
аз нямам никава идея нито за док нито за цена моята докторка ми каза да ида там но неми е препоръчала тоно при кой да ида и сега съм малко притеснена  Praynig

# 647
  • София
Не знам за холистерола за съжаление!
Вчера, не ми се смейте, гледах "Университет за таласъми" беше ми много весело! Но аз обичам анимации. Това е за скучаещите мами, които също обичат анимации, те на Пулсар са им почти винаги много забавни.
А днес пак повръщах сутринта! Вече ме хваща съмнение, че бебето има пръст в това и като не му хареса връща поръчката! Ама чак в 4,5 месец да се сети  Thinking  newsm78. До сега ми ставаше адски зле часове наред и ми се гадеше, сега това е минало, но ми стана рязко зле и отидох и върнах закуската.
Имам си и първите бебешки бодита! Ужасно са сладки, но са еднотипни. Трябва да си намеря списък на различни дрешки, полека започвам и аз. Шарени са и няма розово  Laughing. Ако е момиченце ще има хората да го бъркат!

# 648
  • Елин Пелин/Бургас
Аз също съм при Врагалева, но в четвъртък, знаете ли цената на Фм2 и БХС2, че като записвах час беше някаква заместваща и не можа да ми каже цените, а и аз не се обадих след това. Доколкото помня първата ФМ беше 70, а БХС 65.
казаха ми 80 лв. и ако искаш диск 100, само че както каза моята АГ от тоя диск нищо няма да разбера

Не знам за холистерола за съжаление!
Вчера, не ми се смейте, гледах "Университет за таласъми" беше ми много весело! Но аз обичам анимации. Това е за скучаещите мами, които също обичат анимации, те на Пулсар са им почти винаги много забавни.
А днес пак повръщах сутринта! Вече ме хваща съмнение, че бебето има пръст в това и като не му хареса връща поръчката! Ама чак в 4,5 месец да се сети  Thinking  newsm78. До сега ми ставаше адски зле часове наред и ми се гадеше, сега това е минало, но ми стана рязко зле и отидох и върнах закуската.

и аз много се смях на таласъмите, но охлюва беше уникален, особено накрая Laughing
а за гаденето съм същата работа.Вече не зная с какво да го храня бебока, че да спра да връщам

# 649
сега питах една приятелка тя е платила 70лв без диск

# 650
  • Елин Пелин/Бургас
на мен това ми каза и АГ-то и на регистратурата.Не зная.Утре ще разберем със сигурност!И пола най - накрая ще разбера. smile3521 newsm44 Ще си изгриза ноктите вече!

# 651
Мами как сте с апетита ?От известно време изобщо не ми се яде.... SadЛошото е,че нищо не ми се и преяжда ....

# 652
  • Елин Пелин/Бургас
Мами как сте с апетита ?От известно време изобщо не ми се яде.... SadЛошото е,че нищо не ми се и преяжда ....
честно ти казвам завиждам ти!А аз хем ми е зле и пак ям като слон!Не спирам да меля цял ден!Верно, че плодове и зеленчуци, ама пак....лепят се на дупето Cry

# 653
Аз съм на същия хал,като Кадровачето и Росито!Основно пазя леглото по цял ден,тук -там сутрин и вечер слизам за по 10мин доло на двора да видя домашните любимци и да подишам чист въздух!
Чета си книжки,вися в Фейсбук и се радвам на хорските разходки и почивки,гледам телевизия и май това основно правя и ще правя...но всичко е с висша цел рабира се Naughty!
А относно храненето гледам да правя по 3 основни на ден.Като сутрин закусвам,обикновенно сандвич,после към 10ч хапвам някакъв плод,обяд,следобедна закуска(плодово кис.мляко,плод,кроасанче) и вечерям.Понякога към 22ч пак огладнявам Blush.Нямам си на идея колко съм качила защото не съм посещавала скоро ЖК,а и кантар си нямаме вкъщи!
Относно диска от ФМ,защо нищо да не се разбира...!?Аз вчера ходих,и си получих диск,днес си го гледах,пуснах го и на мама и мъжо...всички, всичко разбраха с малко разяснения от моя страна. Simple Smile

# 654
  • БУРГАС
Здравейте сладурки   bouquet

Аз по цял ден си стоя в къщи.Вечер излизаме с баткото да играе пред блока,защото трябва да седя,да не вървя много и далечни разстояния са забранени.Вечер заспивам към 2-3 часа, та през деня спиме по-до късничко.С баткото играеме,учим се,оцветяваме..ей такива нещща.Едно и също е всеки божи ден Simple Smile) Вчера с ММ ходихме напред назад да подавам документи за детски и еднократна помощ за първолаци,после до лекаря за болничния,после за ЛКК-то и 4 часа бх на вън..Нараво не можех да повярвам ,все едно бях на околосветско пътешествие  JoyВ понеделник съм на ФМ и много скам да видя какво става с нашата плацента.Аз пак ще се пазя така или иначе,но искам да се е оправила.От 7 седмици не сме се срещали с бебо и нямам търпение Hug
Така ми се иска да има някоя мама около мен близо поне на гости да си хдиме..заедно ще лежиме хихих ама за компания..Не сме свикнали така.Ние постоянно сме в движение и с ММ и с малкия.По разходки,обикаляме по градовете,всеки уикенд сме някъде и сега направо все едно съм птица в кафез.И на работа постоянно по банки ,институции,данъчни,клиенти....Абе всичко ще се оправи,дай боже декември ще си викам-еййй как искам да скучая хихихих..с бебеок и батко първолак  hahaha
Да се запиша и аз тук. И аз съм от Бургас, и моята дъщеричка ще е 1 клас, и аз по цял ден лежа...все едно за мен си чета. И моя термин е декември към края:). Всеки месец ходя във Варна(инвитро съм след загуба на 2 тръби от извънматочни) последното ходене ни казаха, че пак ще е мома. До преди 2 седмици адски повръщах, после малко прокървих, но за 1 ден, казаха неоформена плацента и ниска. Във Варна казаха всичко е Ок. Тук съм при Ангелов, само добро съм видяла след като все ме е спасявал след светилата на Бургас. Пожелавам леко бременеене на всички мами.

# 655
Здравейте мами Simple Smile
и аз да се разпиша, нова съм тук но видях темата и реших и аз да се похваля Simple Smile Моето бебче живот и здраве ще се появи средата на декември. Първа бременност ми е и съм много ентусиазирана и малко уплашена Simple Smile Случиха ми се много неприятни неща и затова още не мога да се нарадвам пълноценно на бременността си, но се опитвам да продължа напред Simple Smile Още не зная какъв пол ще е бебо, но и не съм сигурна дали искам да разбера Simple Smile

# 656
добре дошли на новите мамчета лека бременност   bouquet ако искате може да  си дадете имейлите и ще ви добавим в групата във фейсбук  Hug

# 657
Привет на новите мами   bouquet Имам си и градска  Hug

Ивеее не си ми се похвалила,че имаш диск..суперрр..на мен дали ще ми дадът....каквото такова само да го видя,че направо вече лудвам от чакане #2gunfire

kalinanova блазе ти:)много е хубаво,че ядеш витамини.Аз главно вечер хапвам плодове..понякога вечер ми се отваря апетита,ама рядко...Шкембъла тежи едвам го нося,а къде е още....

# 658
Вилхелм Тел, аз да ти кажа при мен така стана. Първо повръщах почти всеки ден, да не кажа даже всеки поне по 2 пъти може би, после на 2-3 дни, по-късно на по-дълъг период от време, но по цял ден повръщане. Сега последно където съм повръщала нито ми се гадеше нито ми беше зле изведнъж и едвам изтърчах до тоалетната хаха, ама май вече спрях с това. Не смея да го кажа чак. Laughing Така че може да приключваш вече с повръщането и ти. Simple Smile

# 659
  • София
Да, добре дошли, нови мами!!!     bouquet  bouquet  bouquet
Само да кажа, че аз последно разбрах, че целият болничен (независимо от кой изписан) не трябва да ми превишава 180 дена и точно затова сега след 50 дена болничен се мъча да поработя месец и нещо, че да мога спокойно пак да помоля за болничен, пу-пу, дано не се налага де. Но все пак мисля, че 7ми месец вече ще искам да съм си вкъщи с огромната пупа. Но не знам и аз дали правилно съм разбрала! Сигурно може и повече болничен, но май тогава се отразява на майчинските и вместо 90% ти плащат 80% от заплатата през първата година майчинство.  alert може тази информация да ми е неправилна!

Общи условия

Активация на акаунт