Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 581
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, прекрасни!

Агнес, хайде мила, няма ли да правиш тестче? Очакваме приятна изненада.

Естлар, всичко това може да е от стреса, както ти казваш. Дано нещата бързо да се подредят.

Аз днес пак съм с гадене, всичко ми се е качило на врата. Не пропуснах да се разболея!
На всички много  Hug

# 631
luba ani  Hug Надявам се да мине бързо. Може и да е от прогестерона, в който случай всичко е добре.

# 632
Добър ден на всички аз днес да се запиша с отрицателен тест Sad много ми стана криво  smile3511 EFN
така исках да зарадвам мъжа ми с две чертички Sad но уви!!ЧАКАМ МЦ 26 но сега смятам че предния месец ми е дошло на 29 ден Sad да ми се е изместило нещо?Оф !!!Тъжна съм много ,а такава тежест в гърдите и болни ниско долу

# 633
Хеййй мили те ми те привет, чак в късен следобед от много работа не мога да смогна да ви прочета

grahche1 милаааа много липсваш, не забягвай така за дълго  Hug Hug Hug - това със секса вечеее  Embarassed Embarassed Embarassed тази сутрин събудих милото в 5.30.... сещате се за какво...той не че се дърпаше иии чинно и старателно изпълни съпружеските си задължения  Embarassed Embarassed Embarassed хубаво амааа след около час подремване (толкова му се полагаше като почивка и време да презареди) му се наложи някъде към 7-7.30 отново да обърне внимание на ужасната си бременна жена  Embarassed Embarassed Embarassed. Честно хваща ме срам да си призная, не че той се оплаква илиии се дърпа, амаа не знам до кога ще ми издържи така - все пак още не се дърпа понеже това ми положение е едва от 5-6 дни, ноо подозирам, че скоро ще започне да се преструва на дълбоко заспал.

♥Пандичка♥ добре, че се завърна тук, че момичетата вече подпитваха къде си  Hug Hug Hug, нещо днес не ми се пишеше в отчетна... хормоните там са се разбушували, тааа реших да се въздържа от коментар   bouquet

# 634
Мааги - разсмиваш ме ... Simple Smile то не че има лошо да мислиш за секс, но пък чак тооолкова Simple Smile
Аз днес, такава скука ме е обзела на работа, че не е истина. И съм цял ден на плодове, че вчера попрекалих с яденето, а нали от месец се опитвам да посваля Simple Smile че да видим.
Нямам признаци за идване, а наближава ... да видим .. леко само ме понаболяват гърдите Simple Smile

# 635
не знам до кога ще ми издържи така - все пак още не се дърпа понеже това ми положение е едва от 5-6 дни, ноо подозирам, че скоро ще започне да се преструва на дълбоко заспал.
Joy

Маги, много си забавна, разсмя ме от сърце.  Grinning

mamanaviki, много неприятно с отрицателния тест.Дано е било рано за отчитане ... Thinking

Нямам признаци за идване, а наближава ... да видим .. леко само ме понаболяват гърдите Simple Smile
fingerscrossed

# 636
  • планетата Земя
А на мен толкова да ми се спииииииииииии  #Puppy dog .Умирам за сън,ама чак вечерта ще ме огрее.Освен ако не заспя на бюрото

Маги,наслаждавайте се сега,че като напреднеш може и да нямаш желание
mamanaviki,дано да е било рано за тест

На мен ще ми дойде със сигурност.БТ падна на 36,6.Август ще се потрудим повече и в най-смелите си мечти се надяваме да ни зарадват две черти за годишнината ни през септември

# 637
Здравейте,момичета !
Благодаря ви за подкрепата Hug Hug Hug Hug Hug
toito ,luba_ani Praynig Praynig Praynig Praynig
estlar-дано да е нещо преходно
maggi,благородно ти завиждам LaughingПри мен е точно обратното напоследък Sad
mamanaviki,още нямаш закъснение,нали?Дано просто да е рано за отчитане Praynig
grahche,естествено че те помним Grinning Hug

# 638
dbojidarova78 когато бебеправихме активно и особено в първите месеци, когато бяхме много ентусиазирани и опитвахме буквално сутрин и вечер - след 2я или 3я месец не ми се помисляше за секс - чак ми се гадеше при мисълта за секс и бях се притеснила, че нещо не ми е наред. Спокойно явно човек не бива да се пренавива и престарава, а и не е препоръчително. Нооо ще мине и този период  Hug Hug Hug

# 639
Маги, голям образ си, радваш ме!  Hug
На мен сега ми е добре, няма и следа от гаденето ми. Било е нещо моментно!
Голяма жега е днес и отивам до магазина за един сладолед! Mr. Green

# 640
# 641
Пу Пу да си взема малко прашец от Кокона  Hug Hug
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28
Та вече мога да кажа привет на всички след дългия работен ден  Hug Hug Днес температурите тук са направо непоносими  ooooh! Дано да се разхлади малко тези дни , че иначе не знам  newsm78
maggie_m хихи развеселих се от сърце с теб  Hug Hug Колкото до мъжа ти , едва ли ще се оплаче сега му се е паднало  Laughing
Много ви  Hug Hug Hug Hug всичкииии. Хубава вечер от мен Simple Smile

# 642
  • UK
Маги hahaha hahaha hahaha внимавайте с този кекс, аз не съм си позволявала от преди инв процедурата даже Crazy Бебетата, са ми на първо място, толкова време съм ги чакала, че сега за единия секс Mr. Green няма да си позволя да правя бели, та питай и док, дали и докога следва/можете/ да правите Hug

# 643
Магиии  Hug много ме развесели и много ти се радвам!   bouquet Давай в същия дух. Щом няма мед. причина да се въздържате, яхай мъжо и хич да не те е срам.  Joy Ох чакам и аз тази муза, ама дет се вика а дано, ама надали.  hahaha

Mamanaviki, съжалявам за теста. Успех следващия път!  Hug

Миленка, ех гадно за цикъла, но горе главата до следващото чакане!  Hug

Агнес, успех с тестче!  Hug

# 644
Здравейте и от нас!
Днес бях на втора фетална морфология!
Феталната морфология мина супер
В 20 седмица съм,бебето е 300гр  Много си го харесах,за мен е най-хубавото бебче на света все пак.Има си и бузки,и носа е изцяло на баща мудори доктора ме пита този нос на кой е,понеже не е моя хаха
Всичко е наред и растем.За пола-каза,че чурката нещо не я вижда,но и срамни устни не вижда добре оформени.Затова каза,че не може да каже с точност какво е.Приличало му на момче,ама това израстъче,което видяхме миналия път,каза,че може да се окаже друго.Докато не видим тестиси,не бил сигурен.
За мен няма никакво значение,искам мъничето ми да е наред.
В момента ме побутва и праща поздрави на всички!
Поръсвам ви с прашец,макар до скоро да беше син,но днес като не видяхме добре пишката,знам ли.. newsm62

Заговорили сте за секс-ние не сме правили,от преди да разбера,че съм бременна.Няма причина,но лекаря каза да не рискувам,стават големи бели понякога от секс-отлепване,контракции.И за мен бебето ми е на първо място,и затова ще си траем.Все пак има и други варианти за достаавяне на удуволствие.Хем като се има в предвид,че забременях лесно донякъде,от първия целенасочен опит,и пак ме е страх.Напълно подкрепям Кокона.И аз не искам да рискувам.Но всеки сам си преценя,има хора които нон стоп правят,но аз не мога.Иска ми се,на мъжа ми съшо-но засега това не е на първи план. Laughing

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 00:01 от Pretty Kitty

Общи условия

Активация на акаунт