Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 602
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • UK
Хайде малко двоен прашец и от мен  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Миленкааа хайде давайте  Hug

# 286
Questo sono io и Коконка събирам си  newsm79 newsm79 newsm79 newsm75 newsm28 newsm79

# 287
Леле колко много близнашки прашец, момичета благодаря  Hug
Toridim честита ви радост!
На всички нечакащи стискам палци!

# 288
  • планетата Земя
Ами,даваме,даваме.Вчера се сексахме.Днес БТ скочи на 37.Според мен О я изпуснахме,но все пак има някакв шанс мисля.Ще се разбере

И аз си крадвам от прашеца на Торидим.Много искаме близнаци с мъжо,но едва ли ще ни огрее

# 289
Голямо затишие настана, къде се скрихте всички!  Mr. Green
Мен такава меланхолия ме е налегнала......., че не е истина!
Имаме ли НЕ чакащи?

# 290
Ами,даваме,даваме.Вчера се сексахме.Днес БТ скочи на 37.Според мен О я изпуснахме,но все пак има някакв шанс мисля.Ще се разбере

Еее, Миленче, защо да сте я изпуснали? Нищо не се знае, нали знаеш! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 291
luba_ani Аз съм от нечакащите,имам леки симптоми за лелчето.Ще зачитам закъснение след 15-ти

# 292
Здравейте момичета, как вървят почивните дни?При мен от вчера има болки  в областта на яйчниците, надявам се, че са от настъпваща овулация, защото и вчера имах положителен теста за ову! В интерес на истината преди да започнем с опитите, не съм имала болки в яйчниците, а сега всеки месец, дано да е от овуто. newsm78

Приятна почивка на всички! Hug

# 293
  • планетата Земя
Еее, Миленче, защо да сте я изпуснали? Нищо не се знае, нали знаеш! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ами,щото сексането беше точни преди да се вдигне Т на 37.Сега тя ще си остане така до М т.е вече съм във втората фаза.Но надежда има.Някоя заблудена яйцеклетка може да сме я приклещили,а защо не и две  Party

rossti08 ,да,това със симптомите е нормално.Работи ни под съзнанието и фантазията в такива случай.На много момичета се случва.Включително и на мен

# 294
  • UK

Ами,щото сексането беше точни преди да се вдигне Т на 37.Сега тя ще си остане така до М т.е вече съм във втората фаза.Но надежда има.Някоя заблудена яйцеклетка може да сме я приклещили,а защо не и две  Party

rossti08 ,да,това със симптомите е нормално.Работи ни под съзнанието и фантазията в такива случай.На много момичета се случва.Включително и на мен

Praynig babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 295
  • планетата Земя
Добро утро.Пожелавам приятна неделя.Ние стаахме рано и сега тръгваме към басейна

kokona20  Hug

# 296
Здравейте,момичета!!! Hug
Не съм влизала от 4-5 дни,тъй като свекъра ми почина Sad
Стискам палци на всички нечакащи/голям застой нещо/
Аз този месец само ще ви  стискам палци Praynig Hug

# 297
Здравейте!
dbojidarova78, моите съболезнования!Бог да прости свекъра ти! Flowers Rose Flowers Rose
Казват(чувала съм), че когато изгубиш близък човек на мястото му идва нов член в семейството.
Пожелавам ти съвсем скоро на сегашната ти болка да има нова радост, мила! Hug
Аз изпращам лелчето след ден-два и се залавяме с мъжо за априлчето.
Спокоен неделен ден ви желая!

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 10:21 от jeniv

# 298
Добро утро, момичета!

dbojidarova78, съжалявам за случилото се! Пожелавам ти скоро да имате повод за радост! Hug

Миленче, благодаря ти за кафенцето!  Hug

Хубав и спокоен неделен ден, ви желая!

ПП. Допълвам поста си, за да не пускам нов.
Сега погледнах темата за графиките. V V, какво става, виждам че си пускала кръвен тест? Не си писала скоро в темата!

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 13:33 от luba_ani

# 299
Момичета искам да ви попитам нещо! Simple Smile Както вчера ви писах, мисля, че този месец си усетих овулацията - положителният тест за о. беше в петък вечер. В събота имах болки в яйчниците, особено при сядане, днес усещам тежест в ниско долу, но само, когато съм права и отново леки болки в двата яйчника. Моля, някой да ми каже дали така си усеща овулацията или имам някакъв друг проблем, че малко се притеснявам? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт