Търся електронна книга - тема 4

• 126 741
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Ако някой изпитва затруднение с регистрацията във Флибуста, може да използва този профил и парола:

потребител: bgmamabooks
парола: 1111111111

Ако е възможно, ще е хубаво да се включи в следващата тема. Simple Smile

Също, много лесно могат да се видят новодобавените книги във Флибуста. Влизате в профила с паролата и вдясно от менюто Книги се избира Последние поступления, след това от падащото меню за език вляво, се избира български.

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 23:02 от Katrine

# 256
  • Варна/Сливен
Здр   bouquet
Моля за помощ между мъника и куп др занимания успях да прочета " Прелестни създания" сега издирвам 2- та книга " Прелестен мрак" но нямала тираж и не мога да я открия никъде няма я по книжарниците. Случайно попаднах на този форум Simple Smile
Така че се моля някоя добра душа да се смили над мен и да ми изпрати книжката  на е- майла  Praynig semruna@gmail.com
Благодаря предварително.
Хубава и успешна нова седмица  Peace

# 257
Ако някой изпитва затруднение с регистрацията във Флибуста, може да използва този профил и парола:

потребител: bgmamabooks
парола: 1111111111

Ако е възможно, ще е хубаво да се включи в следващата тема. Simple Smile

Също, много лесно могат да се видят новодобавените книги във Флибуста. Влизате в профила с паролата и вдясно от менюто Книги се избира Последние поступления, след това от падащото меню за език вляво, се избира български.

Благодаря многооо . Имах големи проблеми с получаването на паролата с този сайт  Hug Hug

# 258
Търся книгата "Хиляди сияйни слънца", видях я на руски,ако някой може да помогне да я намеря на български.   bouquet

# 259
Търся книгата "Хиляди сияйни слънца", видях я на руски,ако някой може да помогне да я намеря на български.   bouquet

Ето я в читанка.

# 260
Линка явно не е активен,нищо не ми отваря.Вече я намерих и на БГ.Благодаря.

# 261
 Simple Smile Simple Smile Heart Eyesbouquet
Мили момичета привет.Искам да помоля ако някой пристрастен буквоядец има книжките от поредицата "Нощен свят" на Л. Смит и има желание да ги шерне

на zveti_kab@abv.bg ще бъда много благодарна.Хубав ден от мен!

# 262
  • София
Здравейте,най-после си поръчах четец и нямам търпение да пристигне Party записвам се да следя,и се надявам да ми помагате,защото хич не съм наясно откъде какво и как се качва Simple Smile хубава седмица!

# 263
  • Варна
Здравейте момичета ...
Искам да питам, някоя от вас знае ли  дали има излязла вече четвърта част на поредицата  Кросфайър, независимо езика. Не я търся точно сега, просто ме интесирува дали е написана, или ще чакаме Силвия Дий да и дойде музата  Laughing

# 264
  • Deutschland
Какво се е случило с ChetiMe? Не ме пуска да вляза, няма такъв имейл, няма такова име, опитвам да вляза във форума им, но изписва страницата не е намерена! Confused

# 265
  • Пловдив
Какво се е случило с ChetiMe? Не ме пуска да вляза, няма такъв имейл, няма такова име, опитвам да вляза във форума им, но изписва страницата не е намерена! Confused
Току-що влязох в Чети.ме - всичко си е ОК Peace
Явно е някакъв временен срив при твоя интернет доставчик. Пробвай по-късно или още сега през друг браузър Sunglasses

# 266
  • Deutschland
Благодаря ти.

# 267
   Здравейте, момичета. Търся една книга за фотография на Майкъл Фрийман - "Светлина и осветление", на български. Ще съм изключително благодарна ако някой се отзове.   bouquet

Скрит текст:

# 268
  • София
Здравейте момичета ...
Искам да питам, някоя от вас знае ли  дали има излязла вече четвърта част на поредицата  Кросфайър, независимо езика. Не я търся точно сега, просто ме интесирува дали е написана, или ще чакаме Силвия Дий да и дойде музата  Laughing
Не е написана все още. Авторката предпочита да не дава дати, а да обяви написването на книгата когато то стане факт. Много хора нямат търпение да разберат продължението на историята!

# 269
  • София
Моля за помощ! Преобразувах pdf в epub, но при отваряне на книгата (чета от Самсунг Галакси S3) изреченията не са ми подредени, а се четат през ред. За пръв път ми се случва. Какъв може да е проблемът?

Общи условия

Активация на акаунт