Търся електронна книга - тема 4

• 128 588
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Опиянена от теб (Силвия Дей) е оправена и качена на Флибуста. Цялата трилогия е маркирана с готова. Сканирането не беше качествено, много думи не бяха разпознати правилно и се наложиха доста ръчни корекции. Не гарантирам, че съм поставил всички подзаглавия (три звездички - ***), защото от PDF-а в някои случаи не могат да се определят.

Нормално е една книга да се проверява от двама коректори. Ако някой се наема да прочете внимателно "Опиянена от теб" и да маркира откритите грешки, които съм пропуснал - да ми се обади на ЛС. Нямам спомен кой беше качил първата версия на книгата във Флибуста - тя си стои, но мисля, че вече е излишна и може да бъде премахната.

Списъкът с книги на Флибуста е актуализиран с още няколко заглавия.

# 361
  • Бургас
 Katrine- Единствена любов- от Братството на черния кинжал, я имам в текстови файл, дай мейл ще ти я пратя ако не си я намерила вече.

# 362
Katrine- Единствена любов- от Братството на черния кинжал, я имам в текстови файл, дай мейл ще ти я пратя ако не си я намерила вече.

Може ли и на мен да я пратиш? Мерси предварително. Simple Smile  jinchen@abv.bg

# 363
  • Бургас

Може ли и на мен да я пратиш? Мерси предварително. Simple Smile  jinchen@abv.bg

Тук е в FB2 Формат с добро качество мисля, но не съм сигурна защото още не съм я чела.
Изтривам линка към книгата защото получих заплашително лично съобщение от Ибис. Ще се консултирам с адвокат запознат със закона за авторското право дали е нужно това при положение, че нямам финансова /пък и никаква друга/ изгода.
Освен това много ми е интересно как точно мислят да ме спрат да давам на всичките си приятелки хартиените им книги, които между другото съм закупила втора ръка по интернет.
Да не говорим, че получихме поредното доказателство, че сме следени и подслушвани в он-лайн пространството.

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 13:16 от ataklena

# 364
 Ако може да ми изпратите Последна саможертва Кн.6 от поредицата Академия за вампири.  Моля!  Embarassed genbor@mail.bg

# 365
Ако може да ми изпратите Последна саможертва Кн.6 от поредицата Академия за вампири.  Моля!  Embarassed genbor@mail.bg

Готово. Simple Smile

# 366
Търся "Историята на О", някой срещал ли я е? Скоро е излязло второ издание на бг, но някак не съм убедена, че си струва да си я купя...

# 367
Някой.да.има.поредицата"Сватбена агенция" на Нора Робъртс?  Praynig Незнайно как съм я затрила...
Скрит текст:

"Кървавото евангелие" на Джеймс Ролинс търся също.

Приятен почивни дни на всички!

# 368
Някой.да.има.поредицата"Сватбена агенция" на Нора Робъртс?  Praynig Незнайно как съм я затрила...
Скрит текст:

"Кървавото евангелие" на Джеймс Ролинс търся също.

Приятен почивни дни на всички!
Има ги в ескейп.

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 17:08 от Katrine

# 369
Някой да има по-читав пдф на Паднали ангели - Терзания?
Моят е с малко изрязани страници.

# 370
Някой да има по-читав пдф на Паднали ангели - Терзания?
Моят е с малко изрязани страници.

Имам фен преводд,ако те интересува пиши ми да ти го пратя. Simple Smile

# 371
Мили момичета, да ви е попадала книгата Шантарам?????

# 372
Нека помогнем на Читанка!
Асоциация „Българска книга“ (АБК), с предводител Веселин Тодоров, подготвя нова атака срещу „Моята библиотека“Телефонът им - +359 2 958 15 25; 958 92 11
Имейл - office@abk.bg
Нека всеки който не е съгласен с затварянето на любимия ни сайт им се обади или пише. За да видят, че няма да успеят тихомълком да ни лишат от Читанка!

# 373
  • Русе
  bouquet
Здравейте,
Търся Камино на Шърли Маклейн.Благодаря предварително.
"Камино" в doc http://dox.bg/files/dw?a=ae4d783f05

bouquet  bouquet  bouquet

# 374
Обновена е програмката за ремонт на FB2-файлове RepairFB2.exe в папка 05 TOOLS на сървъра.

Общи условия

Активация на акаунт