Търся електронна книга - тема 4

• 126 606
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, пак за помощ идвам Simple Smile)
Видях аз, че пише, че 3тата книга от Кросфайър поредицата е качена у Флибут, ама аз нямам никаква идея как се борави с това нещо. Руският ми е на ниво спасибо и дотам. Затова ще помоля за малко обяснение или направо някой да ми я прати по имейлу Crazy Ще бъда силно благодарна Hug

# 571
  • София
Момичета, пак за помощ идвам Simple Smile)
Видях аз, че пише, че 3тата книга от Кросфайър поредицата е качена у Флибут, ама аз нямам никаква идея как се борави с това нещо. Руският ми е на ниво спасибо и дотам. Затова ще помоля за малко обяснение или направо някой да ми я прати по имейлу Crazy Ще бъда силно благодарна Hug

Горе, дясно, в полето "искать", пишеш "Силвия Дей";
горе, ляво ти излиза линк с името на авторката;
натискаш го и ти излизат и трите книги  Simple Smile

ПП Забравих - след като ти излязат книгите, трябва да натиснеш върху "скачать" срещу съответната книга, за да се свали.

# 572
Milenaka, уж така направих, ама ми излиза "Не найдено" и дотам и отгоре едно сложно меню и направо още повече се изприщвам ooooh! Можеш ли да ми го пратиш линка с 3те книга, смисъл тук да го постнеш, че ми се плаче колко съм руса ooooh! Hug

# 573
Помощ Praynig Търся "Прелестни създания', евентуално и следващите от поредицата, във формат за ел. книга. Намерих един ПДФ вариант, но не ми върши работа Sad
Скрит текст:

# 574
Здравей те мили дами.Търся "Горещи страсти в Рая" на Сандра Браун.Прочетох добри отзиви за нея, но не мога от никъде да си я сваля.Благодаря ви предварително.
tleonidova@abv.bg

# 575
Здравейте, може ли да помоля някой, който е свалил Ловецът на хвърчила
Халед Хосейни да ми я прати. В читанката са я свалили за момента. Предварително благодаря.
Скрит текст:

# 576
kokoshinkata, имаш поща  Peace
Приятно четене  Hug

# 577
kokoshinkata, имаш поща  Peace
Приятно четене  Hug

bouquet хиляди благодарности

# 578
Мдааа.... за жалост не само книгите на Хосейни са свалени от Читанка, а и огромен брой други заглавия  Sad
Нещо не го разбирам този "протест". Сега какво правим??  Rolling Eyes

# 579
Мдааа.... за жалост не само книгите на Хосейни са свалени от Читанка, а и огромен брой други заглавия  Sad

Търсим в rulit, там ги има качени доста голяма част от книгите от читанка.
Но и аз не го разбирам този простест.  newsm78

# 580
  • Ямбол
Аз имам свалени книги за няколко години напред.
Ако нещо, което искаш и го имам, няма проблем да ти го изпратя. Моите са 95% от Читанка. Само там книгите са подходящо форматирани.
Другият вариант е да се свали цялата библиотека. Аз се въздържам все още от този ход, поради доста причини.

# 581
евентуално прочетох и четирите теми и ??????????????????

# 582
  • На планетата Земя

.... И евентуално никой не е длъжен да следва мисълта ти, за да разбере какво имаш предвид.
Тръшканици у дома пред мама.

Виж в rulit, там ги има всичките.

# 583
# 584
  • София
евентуално прочетох и четирите теми и ??????????????????

И в тях е написано н-пъти от къде да се свалят 50-те нюанса.

Общи условия

Активация на акаунт