Търся електронна книга - тема 4

• 126 579
  • 748
  •   1
Отговори
# 630

има ли някой

'Миналото лято' - Нилс Фредерик Дал
'Семейни сцени' - Ясутака Цуцуи

herzen@abv.bg

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 11:10 от Herzen

# 631
Аз си търся:     " Господар на желанието"- Кинли Макгрегър
Моля ако някой я има да ми я прати.
tleonidova@abv.bg

# 632
И аз търся: Джон Шорс, "Под мраморното небе". Да сте я срещали из нета? Ако някой я има, ще пратя мейл на ЛС.

# 633
Аз пак да питам на Георги Господинов, Богдан Русев, Владимир Зарев, Николай Грозни намира ли се нещо?

# 634
Отсъствах известно време и виждам, че сте напреднали доста с материала... Вчера нямаше достъп до Флибуста на прекия адрес, а през проксито имаше съобщения за подписката. За моя голяма изненада преди малко установих, че Флибуста си работи като слънце...

Така или иначе нещата не отиват на добре. Поради това съм се заел с разработката на един проект за безопасен обмен на книги - надявам се до месец-два да е готов... Ще ви информирам когато приключа разработката...

# 635
Здравейте!

Аз пак да попитам някой има ли книги на Патриша Корнуъл извън тези в Читанката и Ескейп?

Аз не съм открила, а изчетох всичко нейно което можеше да се намери Simple Smile

http://www.rulit.net/author/kornuell-patriciya/bg/1/date

# 636
  • София
Здравейте!

Аз пак да попитам някой има ли книги на Патриша Корнуъл извън тези в Читанката и Ескейп?

Аз не съм открила, а изчетох всичко нейно което можеше да се намери Simple Smile

http://www.rulit.net/author/kornuell-patriciya/bg/1/date

Благодаря ти, но тези съм ги изчела.  bouquet

# 637
Здравейте,търся книгата"Понеделник сутрин" на Санджей Гупта. Благодаря предварително   bouquet
Скрит текст:

# 638
  • София
...

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 00:06 от puhhhche

# 639
Здравейте, колко е хубаво, че ви открих. Много моля, ако някой има възможност да ми изпрати "Нюансите" и "Ад" на Дан Браун в epub или mobi. Благодаря
iren_n@abv.bg

Книгите ги има в Рулит и Флибуста.
Не е лошо преди да се иска да се провери тук-там  Peace.

# 640
Здравейте, търся ''разговори с Буров'' и биографията на Стив Джобс
И Дао Тойота
jiji_a@abv.bg

# 641
И Дао Тойота
jiji_a@abv.bg

За Стив Джобс виж в Рулит Peace

# 642
Там,май, я имаше само на английски. Сега пак ще проверя

# 643
Момичета, искам да попитам за търсенето на книги в rulit - нали трябва задължително да е на руски, а след това, когато излязат резултатите, вече можем да търсим и на други езици (английски, български и т.н.)? За разлика от flibusta, където още в началото може да се търси на всеки език, на който я има съответната книга?

# 644
  • Пловдив
И Дао Тойота
jiji_a@abv.bg

Ей тази книжка "Срещи с Буров" съм я чела преди 15-на години, страхотна е. Ако някой я има и аз ще съм благодарна да ми я прати.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт