Търся електронна книга - тема 4

• 126 792
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Последна качена книга в списъка: Лунна светлина - Рейчъл Хоторн 

Момичета, очквам предложения за поддържане на списъка - засега имам само един съекипник...

Пък си мислех да създадем и един екип за редактиране на лошо конвертираните книги...

# 121
Аз тази я поредактирах,защото при конверта стана ужасно - тирета на 1 ред, изречението на друг, имаше надписи,които се смесваха с текста. Самият текст не съм го пипала обаче. Simple Smile

# 122
Здравейте,бих искала да ви помоля който има книгата Кръвни връзки №3-Индигова магия в електронен вариант да ми я прати на имейл:hrisipalahanova@abv.bg
Благодаря предварително! Wink

# 123
jinchen, какъв е изходния формат, от който конвертираш? Ако е PDF, прати ми го на мейла в скрития текст, за да го видя.

За бъдещия редакторски екип. Редактирането на книги изисква да имате на компютъра български правописен речник. Такъв има в MS Office и, в частност, в MS Word - версия 2003 или по-висока. 99% от грешките се откриват чрез проверка на правописа чрез речник.

Малко бях зает в последно време, така ще е и в следващите 2-3 дни. След това мисля да пусна на сървъра едно кратко ръководство за редактиране на електронни книги.

Скрит текст:

# 124
jinchen, какъв е изходния формат, от който конвертираш? Ако е PDF, прати ми го на мейла в скрития текст, за да го видя.

За бъдещия редакторски екип. Редактирането на книги изисква да имате на компютъра български правописен речник. Такъв има в MS Office и, в частност, в MS Word - версия 2003 или по-висока. 99% от грешките се откриват чрез проверка на правописа чрез речник.

Малко бях зает в последно време, така ще е и в следващите 2-3 дни. След това мисля да пусна на сървъра едно кратко ръководство за редактиране на електронни книги.

Скрит текст:

Да, от ПДФ конвертирах. Sad Изпратих ти и двата файла на мейла. За съжаление и аз ще отсъствам тези дни...

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 21:52 от jinchen

# 125
  • Варна
Не знам за вас, но аз това чудо не бих изтърпяла да чета и 2 минути. Става въпрос за книгата на Рейчъл Хоторн. Малко цитатче:

- Лято далеч от тях. – засмях се.
- Не изглеждаха, така лоши, когато ги срещнах миналата година. – каза Линдзи.
- И не са. – признах,изваждаща свещта от кексчето си и мятайки го в огъня. – те са
наистина много яки.

# 126
zdraveite tursq knigata " Кросфайър - книга 3: Опиянена от теб" na pdf ? Heart Eyes

# 127
  • София
Здравейте,
исках да споделя за всички, които имат проблем с регистрацията във флибуста. При мен също не се получи, няколко дни чаках въпросния мейл с парола, търсих и в спам папката, опитах и чрез бутона за забравена парола...нищо. Накрая търпението ми се изчерпа. Направих си нова регистрация с друг мейл и потребителско  име, отговор с парола получих мигновено. Даже изтеглих една книжка.  Heart Eyes
Благодаря на всички, които споделят книгите си и чрез електронната поща, и чрез флибуста.   Hands Clap  Hands Clap

Уф от 3 дена се мъча,използвах 3 мейла и нищо...Няма го този въпросен мейл и това си е....Как да се регистрирам,дайте съвет моля ви....

# 128
Търся първата и втората книга от поредицата "Кръвни връзки" на Ришел Мийд. Моля ако някой ги има да ми ги прати. Благодаря предварително. Hug  bouquet

Скрит текст:

# 129
шмурди, мейла от Флибуста е или в кошчето ти за спам или доставчикът ти на поща е регистриран в някой от спам-сървърите и всичко, което идва от него се третира като спам. Копирай текста след кльомбата (@) в пощенския си адрес, отвори този линк http://blacklistalert.org/, копирай текста там (в полето IP or Domain) и натисни Check. Виж дали доставчикът ти не е в някой от спам-сървърите, изредени в списъка. Ако ДА - директно го обеси на първия телеграфен стълб.

# 130
Здравейте.Някой може ли да ми прати "Опиянена от теб"? E-mail : lusi_bs@abv.bg

# 131
Здравейте, страхотна тема. Търся в електронен формат на български език Училище за вампири - КНИГА 6 и 7. Ако някой я има ще съм много благодарна да ми я изпратите. Simple Smile

# 132
Търся 6та книга от Породите. И ако са издадени други след нея. Намерих 6та книга в Читанка, но не ме устройва формата.
Скрит текст:

# 133
Ако някой изпитва затруднение с регистрацията във Флибуста, може да използва този профил и парола:

потребител: bgmamabooks
парола: 1111111111

# 134
Здравейте,

търся "На крачка от гроба" на Джанин Фрост, ако някой я има e-mail: yordanovadessi@gmail.com  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт