Търся електронна книга - тема 4

• 126 689
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Копирай в подписа си това:

Код:
[ftp=ftp://anonymous@retcom.net/FlibustaBooks.doc][b]Книги във Флибуста[/b][/ftp]

# 106
  • Плевен / София
Копирай в подписа си това:

Код:
[ftp=ftp://anonymous@retcom.net/FlibustaBooks.doc][b]Книги във Флибуста[/b][/ftp]
Благодаря smile3525

# 107
Съжалявам, но не мога да се справя със сайта флибуста.

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 16:37 от Аея

# 108
 и аз Съжалявам, но не мога да се справя със сайта флибуста, за да си изтегля "Опиянена от теб" на Силвия Дей 
Ако някой има желание нека ми я изпрати на мейла: adg23@abv.bg Praynig

# 109
Може ли да ми изпратите  трилогията на Панкол adg23@abv.bg

# 110
  • Deutschland
Аз нямам никакъв проблем с флибуста и си тегля. Благодаря на всички, които са се заели с това. Не видях обаче Академия за вампири никъде там, а ми се иска пак да я прочета. Може и от недоглеждане да е Shocked

# 111
Аз нямам никакъв проблем с флибуста и си тегля. Благодаря на всички, които са се заели с това. Не видях обаче Академия за вампири никъде там, а ми се иска пак да я прочета. Може и от недоглеждане да е Shocked

http://flibusta.net/s/18177 /вижда се след влизане в профила/

# 112
Само пак ви призовавам да не се лакомим много за новоизлезли книги. По-добре да изчакваме малко, отколкото да даваме повод да закриват сайтове.
Остави ти сайтовете. С тази пословична лакомия, скоро издателствата ще започнат да издъхват, в резултат на което новите книги на бг пазара ще намалеят драстично.
Не одобрявам това, което правят Ибис, които вдигат вой до небесата дори и за старите си книги, но това да сканираш роман, излязал преди дни... Залита се в другата крайност и последствията може да са пагубни за всички нас.

# 113
  • София
Здравейте,
първо едно голямо "Благодаря" за труда,който полагате тук - много сте полезни за мен!   bouquet
И да попитам дали някой знае от къде мога да изтегля "Един пръстен и е твой" и "Сватбена нощ" на Софи Кинсела?
Благодаря!

# 114
Търся книги на Антъни Капела, може и на английски да са. Не успявам да ги намеря.
Скрит текст:

# 115
Търся "Сграбчи нощта" на Дийн Кунц на български език.
Благодаря предварително  bouquet

# 116
Книги в библиотеката

Това е новата тема, в която ще се актуализира списъка на книгите, които сме качили и ще качваме на Флибуста. Вече съм въвел трите книги от КРОСФАЙЪР.

Не виждам как мога да разреша на някой друг да редактира списъка с книгите, освен ако някой модератор не може да даде такова разрешение. Ако може - да го дава. Иначе има само 2 решения:

• Пращате ми на лични списък на книгите, които сте качили и аз ги включвам в списъка.
  • Пускате пост в новата тема със списък на книгите, които сте качили. По-нататък ще добавяте книги в същия пост, за да не се раздува темата. Има вариант аз да копирам книгите в моя списък и да ви уведомя да си изтриете поста, но трябва да го обмисля (понякога ми се налага да отсъствам и не е добра идея нещата да зависят само от мен).

Вероятно има и други решения - приемам предложения в тази посока.

Под подписа ми ще видите едно бутонче [www]. Това е линк към темата "Книги в библиотеката". За да се отвори темата в нов таб на браузера, можете да задържите натиснат клавиш Ctrl е тогава да кликнете върху бутончето. Предлагам всички редовни участници в темата да променят профила си по подобен начин, за да има бърз достъп до списъка с книги. За заглавие на Web-страница задайте "Книги в библиотеката", а за адрес: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727156.0

Извинете за невежеството, но някой би ли ме светнал как се теглят книги от Флибуста?  Rolling Eyes

А от линка на Книги в библиотека защо ме препраща на началната страница  newsm78

# 117
в предишната тема Вилли търсеше "Гроздовете на гнева"
Цитат
Момичета, чете ми се Стайнбек, но не ме устройват произведенията в Читанка.
Някой дали има "Небесни пасбища" и/или "Гроздовете на гнева"?  Praynig
velislava_mail@abv.bg

не дочетох темата и не знам дали я намери,
но книгата я има в ателието на Читанка,
а за 'небесните пасбища' пише, че още се обработва

http://workroom.chitanka.info/workroom/entry/5390

# 118

Извинете за невежеството, но някой би ли ме светнал как се теглят книги от Флибуста?  Rolling Eyes

А от линка на Книги в библиотека защо ме препраща на началната страница  newsm78
Темата Книги в библиотека вероятно е изтрита, затова можеш директно видиш новите добавени книги в подписите на момичетата - "Книги във Флибуста". След това се регистрирай във Флибуста и си ги изтегли.
От този линк можеш да видиш(след регистрация) последните добавени книги: http://flibusta.net/new?lang=bg&type=

# 119
Тъмните пазители 1 - Лунна светлина - Рейчъл Хоторн  http://flibusta.net/a/118631 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт