Търся електронна книга - тема 4

• 128 388
  • 748
  •   1
Отговори
# 480

Търся "Аз преди теб"
panda_puh@abv.bg
Благодаря!

ех,че хубава темичка! Ще ми стане любима  Simple Smile)) След като за седмица "изядох" с кориците 50 нюанса сиво ще ви помоля за книжката Кросфайър  на Силвия Дей  Simple Smile

Книгите се намират във Флибуста.

Не я намирам там /или аз не знам как да търся/ затова помолих за линк или някой да ми ги прати на мейл silviya.e.eneva@abv.bg  Simple Smile

# 481

И в rulit, той поне не изисква регистрация.  Peace

е тук вече се справих ..Благодаря!!

# 482
здравейте, някой може ли да ми изпрати във формат epub книги на питър мейл.
пощата ми е teiateia@abv.bg

# 483
Здравейте,
Може ли някой да ми изпрати "Сърце на жена"-Лори Фостър.Знам че я има в Читанката, но не мога да изтегля.
antoniastoikova@abv.bg

Благодаря Предварително.

# 484
  • Според сезона

P.S. Само аз ли не мога да оценя нюансите, че не ми допаднаха?

И на мен  newsm78

# 485
  • Според сезона
И също да помоля за "Стъкларят от Мурано" ,"Тайната на Ботичели" и "Мадоната на бадемите"  Praynig
И аз да помоля за тези книжки!  Praynig
Скрит текст:

В Ескейп има първите две

# 486
  • София
Майка ми има огромно желание за всичко на Людмила Филипова ... не открих нищо за съжаление! Ще се радвам ако някой може да помогне!

Скрит текст:

# 487
  • В две мънички очи...
Определено ще започна да подготвям новата тема с линкове към всички хранилища за книги.
Това че може издателствата да започнат да пишат съм го казвала и преди, просто си защитават своя бизнес. Трябва да се намери начин по който да не се дават директни линкове и същевременно останалите потребители търсещи същата книга да се ориентират в намирането и, без да спамят допълнително.
Нямам администраторски права, но не ми пречи да моля администраторите на подфорума за съдействие Simple Smile

# 488
Привет момичета,
браво, че се опитвате да съберете всички книги на едно място. Това ще е в от голяма полза за такива като мен, които не четат редовно темата, но влизат да потърсят някоя книга и не искат да спамят.
Всъщност не исках и аз да ви тормозя и кликнах на линковете, които сварят файла с книги във флибустра. При мен файла е с около 40 книги и искам да ви попитам толкова ли е актуалния брой, защото по-назад прочетох, че имало проблеми с актуализацията на файла. Аз не съм с експлорър, а с гугъл хром.
Проблемът е, че в този документ като кликвам  върху ръководство за работа с флибуста и не иска да ми се отваря файла. Имате ли представа на какво са дължи това? Някъде по-назад мернах, че пишеше нещо за хора с интернет към БТК има някакви проблеми. Ние сме точно с такъв. Имате ли представа дали това е причината.
Признавам си, че тази тема не съм изчела цялата, но гледах да прочета цялата информация за флибуста. Успях и да се регистрирам. За инфо на някой, който  има проблем с регистрацията там първо с един мейл се регистрирах и не получих веднага писмо, затова се регистрирах с друг и веднага там получих. След известно време примерни около 1 час получих и на първия адрес. Така че явно при някои адреси става веднага, а при други по- бавно.
Още един път благодаря за труда, който полагате да съберете книгите

# 489
Петка, книгите във Флибуста, засега са тези, които в някои тракери са забранени за качване, а в други сайтове - срокът им за качване не е изтекъл. Тези книги са били споделяни тук във форума от момичетата(благодаря за което  Hug ) и за по-голямо улеснение са качени във Флибуста.
За техният брой и кои са, можеш да провериш във Флибуста, така: Влизате в профила с паролата и вдясно от менюто Книги се избира Последние поступления, след това от падащото меню за език вляво, се избира български.

Можеш да отвориш ръководството, като едновременно натиснеш ctrl и щракваш с мишката върху линка, автоматично се отваря нов прозорец към книгата или файла за изтегляне. Както и като дадеш десен бутон върху Ръководство за работа с Флибуста, след това "копирай хипервръзка" и поставяш в полето на браузъра, натискаш еnter.

Ysabell,  Hug

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 01:53 от Katrine

# 490
Скъпи дами, предлагам да спрем обсъждането на чисто моралния въпрос дали да се четат или публикуват линкове на нови книги или не. Ако не извършвате сканирането, въпроса допира до това - ако съм гладен и виждам един безпризорен хляб, да го изям ли? Ами ще го изям! След като една нова книга се появи в сканиран вариант, процесът е необратим - колкото и да спорим дали това е морално или не, книгата ще се чете. Въпросът с това кой губи и кой печели приключва с появата на първия скан. Аз лично никога не съм сканирал нови книги и нямам намерение да го правя. Но ако намеря такива книги - ще ги чета.

Elfadora, права си, ако се публикуват директни линкове - тогава те се виждат от всички и могат да се ползват. Това обаче, според моите наблюдения, се простира максимум в рамките на 2-3 страници, следва нов въпрос, нов линк и т.н. При пращането по мейл могат да се избегнат доста излишни постове. Нали знаеш как е: "Търся книгата Х", "И аз", "И аз"...; следва "Имаш поща", "Провери си пощата", последвано от "Благодаря", "Благодаря много" и т.н. По принцип пращането на книги по пощата не е споделено, както е с директните линкове, т.е. то се ползва само от получателя. Идеята ми е, че можем да намалим излишните постове, ако се използват повечко ЛС. Ще помоля пак Ysabell да включи в първата страница на новата тема препоръки по въпроса.

Петка, няма проблем с актуализирането на списъка - той сега съдържа около 40 от най-търсените заглавия, но ще бъде опресняван периодично (във всеки случай двете най-търсени трилогии са там, както и "Ад" на Дан Браун"). Утре в списъка ще има 100 книги, след това 200 и т.н. Що се касае до проблема с БТК, той е свързан с btc-net.bg, с другите доставчици от БТК няма проблем... Пратил съм официални писма до БТК и чакам отговор. Но при теб има интересен проблем и е по-добре да ми пишеш на ЛС, за да видим за какво точно става въпрос...

Важно. За да се активира линк вътре в списъка с книги, е необходимо да се натисне и задържи натиснат клавиш Ctrl и в същото време да се кликне върху линка с мишката. Това е начина, по който се работи с хипервръзки в майкрософтските документи. Правя това допълнение, защото получавам достатъчно ЛС за проблеми с активиране на линковете и проблема се оказа ненатиснатия Ctrl...

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 01:55 от PanJoro

# 491
Здравейте,търся книгата Мемоарите на една гейша,ако някой я има би ли ми я изпратил на lena_lm@abv.bg

# 492
Здравейте,търся книгата Мемоарите на една гейша,ако някой я има би ли ми я изпратил на lena_lm@abv.bg

Изтегли си я сама от тук:
http://www.rulit.net/books/memoarite-na-edna-gejsha-download-free-182242.html

П.С. Момичетата, които ми писаха за Катрин Панкол, нямам достъп до личния си компютър няколко дни, вероятно тази вечер или утре ще ви пратя книжката, мерси за разбирането!

# 493
Някой да има 'Яж, моли се и обичай'? Бях си запаметила линка от читанката и сега като реших да я сваля, виждам, че е премахната в знак на протест. Другаде пък не я намирам  Confused

# 494
  • София
Някой да има 'Яж, моли се и обичай'? Бях си запаметила линка от читанката и сега като реших да я сваля, виждам, че е премахната в знак на протест. Другаде пък не я намирам  Confused

Имам целия архив на читанката в mobi. Дай мейл и ще ти я пратя.

Общи условия

Активация на акаунт