Търся електронна книга - тема 4

• 126 597
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Здравейте,

Свалих си списъка с книги във флибуста, но като дам на изтегли, прехвърляме към сайта, но там ми казва, че няма такава книга. Как мога да си изтегля и аз АД на Дан Браун? И друго да питам ( извинявам се за сигурно тъпия въпрос, но от скоро чета ел.книги) какво е това mobi (освен разширение), сайт ли е? Искам да си изтегля за Стефани Плъм, нов  читанката са свалени.
  bouquet

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 16:21 от ivka ♥ 007

# 511
  • София
1. И друго да питам ( извинявам се за сигурно тъпия въпрос, но от скоро чета ел.книги) какво е това mobi?
2.
Искам да си изтегля за Стефани Плъм, нов  читанката са свалени.

1. *mobi е формАт за ел.книги, който се чете на електронен четец като Kindle (например).
2. Не търсиш, където трябва  Wink . Можеш да си ги свалиш от ТУК - като отидеш в края на страницата, има линк "Сваляне на всички", избираш си формАт за сваляне и готово.

# 512
Здравейте,

Свалих си списъка с книги във флибуста, но като дам на изтегли, прехвърляме към сайта, но там ми казва, че няма такава книга. Как мога да си изтегля и аз АД на Дан Браун?
http://www.flibusta.net/b/327410

# 513
  • Пловдив
Благодаря ви много за помощта!   bouquet

# 514
Търся книгата "Забранено минало" на Линда Хауърд.
Еmail ми е katiaivanova89@abv.bg

# 515
         Искам да помоля за "Скитница" на Стефани Майер , но във формат, различен от пдф.
             emilowwa@mail.bg

# 516
Здравейте! Нещо не мога да отворя Флибуста! Може ли някой да ми изпрати на е-маил Опиянена от теб? Много ще съм благодарна!!!
Приятно четене Simple Smile
Може ли и на мен antoniastoikova@abv.bg
Много благодаря  bouquet

# 517
  • София
Здравейте! Нещо не мога да отворя Флибуста! Може ли някой да ми изпрати на е-маил Опиянена от теб? Много ще съм благодарна!!!
Приятно четене Simple Smile
Може ли и на мен antoniastoikova@abv.bg
Много благодаря  bouquet
Може! Simple Smile Приятно четене!  smile3529

# 518
Момичета вижте какво получих от "Тиара Букс". Смятам да не пращам повече книги защото те са в правото си.

Г-жо Милева,
искаме да Ви напомним, че всички права на издадени от издателство "Тиара Букс" произведения са запазени. Сканирането, публикуването и разпространението на тези книги или на части от тях в интернет, както и възпроизвеждането им под каквато и да било форма, без предварителното писменото съгласие на издателя, освен в случаи на кратки цитати в статии и рецензии е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права и Наказателния кодекс и се наказва по установения законов ред.
Опитахме по всякакъв начин да избегнем откритата конфронтация с Вас, но Вашето нежелание да съобразите със Законовата уредба, ни показва, че явно сте готова да понесете последствията от дейността си.
Имам въпрос към Вас, защо така упорито се опитвате да откажете Тиара Букс от издаването на любовния жанр? Как очаквате да продължим работата си по книги от жанр, най-слабо издаван у нас, но съответно най-безмилостно подложен на незаконно разпространение? Как очаквате да се развиваме, да предлагаме повече заглавия на читателите, когато човек като вас не дава абсолютно никакъв шанс за реализация на продукта ни?
За пореден път апелираме към вас да прекратите незаконната си дейност, с която вредите на само на нас, но и на редица колеги и на най-важното за бранша – нашите читатели.

# 519
  • София
...
искаме да Ви напомним, че всички права на издадени от издателство "Тиара Букс" произведения са запазени.
...

Не знаех, че те продават е-книги.  Rolling Eyes Може ли линк към някоя книжарница?

Имам предвид книжарница с последните им електронни книги.

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 13:12 от milenaka

# 520

Имам въпрос към Вас, защо така упорито се опитвате да откажете Тиара Букс от издаването на любовния жанр?

А ти как точно доста упорито се опитваш? Ако спреш да пращаш книги, жанрът по- силно издаван ли ще стане? А те мейла ти ли ще следят? Thinking
 И ако утре вземат, че фалират, ще си виновна само и единствено ти, щото, разбираш ли, толкова упорито си се опитвала да ги откажеш, че те, милите, накрая не могли да издържат под натиска ти и се предали. Жива да не бях.... Crazy
Разбира се, монетата има две страни. Ама много смешно са се обосновали, пък и заплашват...

Простете ми, не успях да се сдържа...

Аз пък очаквам да ми напишат благодарствено писмо, че си купувам от книгите им и подпомагам най- слабо издавания жанр.  Crazy

# 521
viki_kati и как те изнамериха, че и са фамилията ти? Пощата ли ти следят?

# 522
  • София
Здравейте,
някой от вас да е срещал книгата на Виктор Франкъл ''Виктор Франкъл'' в електронен вариант?

# 523
За пореден път апелираме към вас да прекратите незаконната си дейност, с която вредите на само на нас, но и на редица колеги и на най-важното за бранша – нашите читатели.

Как така незаконна дейност?! Ти нали не ги продаваш, т.е. не печелиш от това?! Как ще ме изплашат да не споделя хартиената книга, примерно?

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 14:50 от big pufana

# 524

Как така незаконна дейност?! Ти нали не ги продаваш, т.е. не печелиш от това?!

Хайде стига, все едно от марс падаш, авторски прави.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт