Къде в Бургас (37)

• 90 105
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Привет, момичета!  Hug
Имам едно запитване ... къде в Бургас мога да намеря хубави платове? Трябва ми плат като за дълга рокля.  Praynig

# 46
Некст ще има в странд .Четох го в статия сега не ми се рови да ви я пускам .

# 47
  • Бургас
магазин ДОМКО, който беше на края на Славейков на светофара преди Кат и Търговската къща, премести ли се някъде или просто затвори

Снощи минах от там - табелата на вратата "казва", че ремонтът е от 01.07. до 21.07.  Peace

А аз бях хукнала да обикалям да търся детско килимче или мокет с улици, светофари и подобни. Някой ако скоро е купувал такова, моля да сподели от къде. Преди време беше писано в темата, ще търся и назад, но ми трябва спешно за един именник днес.

# 48
  • Бургас
Детско килимче като че ли съм виждала в Баумакс  Thinking

# 49
  • София

И аз мисля, че там съм виждала.

Ще има Овиезе, Лонсдейл, Френч Конекшън и още: http://strand.bg/bg/news/id/42.html

И още нещо на всеки 10 минути ще има шатълбус между Бургас Плаза и Странд - безплатно.

Мерси, искаше ми се да отворят Орсей и Некст.

Да, Некст ще има.

# 50
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Да, в Баумакс има и са на по-ниски цени от Домкото, разликата е около 10-на лева, не е много, но все пак да отбележа  Laughing
С пътища и светофари и аз исках, но в Домко имаха само малък размер не помня точно колко беше.Ние от там взехме с МакКуин - малкия това си хареса и повече с пътища не съм търсила.
Детски килимчета има също и в Айко  Peace

# 51
  • Бургас
Проверих в Баумакс, Брюколаж, Практикер, Хиполенд - няма! Ще видя в Айко и в Метро, в стари теми някой пишеше за Метро, та за това и там ще звънна.
Вчера се "отчетох" пред именника с играчка-багер, но килимчето си е обещано и ще го търся до дупка Simple Smile
Благодаря за съдействието   bouquet

# 52
  • Бургас
Може да провериш и в Карпетмакс, мисля че там съм виждала, но не съм много сигурна и аз.

# 53
Домко имат и онлайн магазин,в секция Мокети има такова килимче,но никога не съм поръчвала през сайта им.

Desire, няма много магазини за платове в Бургас,така че най -добре да обиколиш всички. За рокля,но къса си взех плат от магазина до Първо районно. На Александровска срещу Райфайзен банк има м-н за платове ,м-ни Чар,и пак в този район има още един за италиански платове,и нагоре една пресечка под Стоматологията-м-н Какаду. Тези магазини се сещам аз.

# 54
  • До морето :)
Къде в Бургас може да се извади медицинско свидетелство за управление на МПС? Утре сутринта мъжът ми ще ходи да си сменя шофьорската книжка, а се оказа, че ЛЛ е втора смяна. Та да мине някъде набързо, да си извади и едно медицинско...
ПП: Става въпрос за обикновено медицинско, за В категория.

# 55
  • Бургас
аз си вадих такова медицинско в Света София миналата година, то и без това май вече е задължително да минеш на очен лекар 

# 56
Аз съм си вадила медицинско в Ел Масри
Стикерите за Синята зона за календарната година ли важат или за 1 година от датата на издаването?

# 57
  • Бургас
1 година от датата на издаването.

# 58
  • Бургас
Аз съм си вадила медицинско в Ел Масри
Стикерите за Синята зона за календарната година ли важат или за 1 година от датата на издаването?
Една година от издаването.

# 59
Благодаря ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт