Къде в Бургас (37)

• 90 107
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Килимче с пътища имаше в Мастерхаус, ако не се лъжа беше около 25-30лв. Аз съм харесала такова за племенника ми Simple Smile

А някой да знае какво стана с Mango? Извинявам се, ако някой вече е питал  Embarassed

# 61
  • Бургас
препоръчайте фирма за пътуване с автобус до Истанбул

# 62
Здравей, ние сме пътували с Metro до Истанбул, доволни сме Simple Smile

http://www.bgrazpisanie.com/bg/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B1%D1 … 82%D1%80%D0%BE/78

# 63
  • Бургас
Моля за спешна препоръка за тапицер- трябва да оставя за цяло претапициране диван с лежанка и 2 фотьойла днес.

# 64
  • Бургас
Моля за спешна препоръка за тапицер- трябва да оставя за цяло претапициране диван с лежанка и 2 фотьойла днес.

Ладида, използвала съм тапицера , който се намира на "Кирил и Методий", до магазинчето за шевни машини, отстрани на кооперацията...сещаш ли се? Тръгвайки от светофара нагоре към Автото, се пада от лявата ти страна.
Имам телефон - 0898 954552. Самото ателие е някак неугледно, но тапицерът си свърши много добре работата, а също така разполага и с каталог с дамаски и с транспорт ако се налага. /ние претапицирахме на клиенти в Равда и той сам дойде и си взе диваните, а после ги върна/  Цените са добри  Peace

# 65
Някой има ли идея къде в Бургас или околностите може да се закупи винил? Такъв, който се продава на метър или квадрат. В нет-а ми излизат само фирми за печат върху винил за реклама!

# 66
Подарявам безвъзмездно тоалетен стол
ако някой  има нужда  да ми се обади ,роднини ,комшии

# 67
  • Бургас
Някой има ли идея къде в Бургас или околностите може да се закупи винил? Такъв, който се продава на метър или квадрат.
Момичето от рекламна агенция, с която работя ми каза, че можеш да купиш от Зодиак срещу Елкабел.

magare, свързах се с жената, разбрахме се! Много ти благодаря!   bouquet

# 68
Някой има ли идея къде в Бургас или околностите може да се закупи винил? Такъв, който се продава на метър или квадрат.
Момичето от рекламна агенция, с която работя ми каза, че можеш да купиш от Зодиак срещу Елкабел.

Златна си, много благодаря!

# 69

LaDiDa, ще пишеш ли като ти е готов дивана колко ти е излязло тапицирането и дали си доволна. Може и на лични.

# 70

LaDiDa, ще пишеш ли като ти е готов дивана колко ти е излязло тапицирането и дали си доволна. Може и на лични.
+1 Peace

# 71
Момичета кажете детски клуб с двор, че в тая жега не ми се прави РД на закрито

Ох и забравих питала ли съм преди, но търся кръгла картонена кутия с капак, не държа да е декорирана, това аз смятам да си го правя, просто да е по стабилна самата кутия и да е към 30 см диаметъра поне, и към 10-15 дълбочина.

# 72
Здравейте момичета! Знаете ли кой е собственика на месарницата, коато се намира на ул. Кирил и Методий,

# 73
Здравейте, дами!
Да ви попитам къде тук има групова  аеробика? Сега започнах да ходя на йога в Младежкия, но искам и нещо по-раздвижващо.

# 74
Здравейте, дами!
Да ви попитам къде тук има групова  аеробика? Сега започнах да ходя на йога в Младежкия, но искам и нещо по-раздвижващо.

Pure фитнес в мола. Предлагат каквото душа ти иска.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=604763009548549&set= … ;size=2048%2C1448

Общи условия

Активация на акаунт