Къде в Бургас (37)

• 90 131
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Идвам от Пловдив - магистралата извинявам се, че блея вместо да обясня, като хората
 Embarassed

# 91
  • Бургас
Можеш да идеш да видиш "Странд". Поне е нещо различно, макар че не всички магазини работят. Като влезете в Бургас от магистралата, на първото колело завивате наляво, продължавате направо и на първия светофар - пак вляво и после направо. 

Другият вариант е правите обратен завой пак на същото колело, тръгвате все едно отново към София - по същия път и влизате в локалното, към "Баумакс". Там също можете да спрете колата. Даже мисля така ще ви е по-близо и по-лесно.

# 92
  • Бургас
Мога ли да намеря черни спагети? Не пълнозърнести, а с неро ди сепия. Проверила съм само в Метро.

За моловете - Странд е отворен от няколко дни и не всичко работи. Според мен Плаза е най-посещаван. В Галерия пък има по-голямо разнообразие от заведения - предполагам че след път ще искате да хапнете.

# 93
"Странд" близо ли е до Галерия ? В каква посока е? Мога ли да стигна пеша или трябва с кола? Видях, че има и влакче до Странд.

# 94
  • Бургас
"Странд" близо ли е до Галерия ? В каква посока е? Мога ли да стигна пеша или трябва с кола? Видях, че има и влакче до Странд.

Странд е почти зад Бургас Плаза, под Баумакс. Може да се стигне и пеша, но в това слънце не е препоръчително. Казаха, че автобус #4 ще ходи до там, но дали е вече факт не ми е известно.

# 95
vessita , благодаря за инфото.

# 96
Tintina  и Steltion,благодаря  за
 информацията
 Hug

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 16:41 от zlatina_ZZ

# 97
Майчета кажете някой магазин откъде да си купя нощница дълга с къс ръкав,за болницата ми трябва  Simple Smile

# 98
  • Бургас
От магазинчетата, които са по уличката, която води към Билла от Елкабел. По спомени с дълъг бяха около 20 лв преди година

# 99
  • Бургас
Майчета кажете някой магазин откъде да си купя нощница дълга с къс ръкав,за болницата ми трябва  Simple Smile

Калогера.

# 100
Здравейте, може ли някой да ми каже къде в Бургас има пункт за изкупуване на хартия? За предпочитане в центъра. Мерси  Hug Hug

# 101
  • Бургас
Здравейте, може ли някой да ми каже къде в Бургас има пункт за изкупуване на хартия? За предпочитане в центъра. Мерси  Hug Hug

На ул.Иван Богоров, след бензиностанция Петрол посока бул.Демокрация (точно срещу магазин Болеро)

# 102
Steltion,Vessita благодаря за инфото  Simple Smile

# 103
  • Бургас
А по колко я изкупуват хартията? Стана ми интересно.

# 104
Момичета,
къде бродират хавлии, става въпрос за 2-3 бройки. Но искам някой който работи наистина добре.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт