СЕДМИ КЛАС - 29 тема - Три за щастие!!!!!

• 37 169
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • София
пак най-важната информация ще липсва - колко деца и с какви балове остават за трето класиране. Дотук оставам с впечатлението, че са с няколкостотин повече в сравнение с миналата година, което увеличава рисковете. Очаквам и тази година свободните места да са доста по-малко (лично мнение - горе-долу наполовина по-малко). Не забравяйте, че са останали доста деца некласирани никъде заради лоша подредба или недостатъчно писани училища, но с доста добри балове!

# 16
  • Пловдив
G..D.. - благодаря за подкрепата! Щом си завършила МГ Пловдив, значи знаеш как е там. Нищо чудно да се окажем съученички - аз съм завършила 1995 година.
Обаче подочух нещо, че ще местят училището. А на нас това ни беше основния проблем, заради който искахме в ЕГ (до ЕГ имаме директен рейс). За МГ трябва да сменя два рейса. Някои чул ли не нещо за местене на ОМГ Пловдив?

# 17
  • София

Момата ми е мноого въодушевена, че и руснаците си имали читав хард рок (песните са силен стимул за учене на език при нас), иначе на Любэ е почитател от години. Joy
Mоята тази година започна втори ЧЕ Руски. В началото се тръскаше, че бил по-труден от НЕ  Laughing, но пък учителката й е страхотна и така се въодушеви, че сега само руски песни слуша.
До година се е записала на СИП по РЕ за подготовка за Олимпиада.

# 18
Здравейте, вчера разбрах, че ще уча в 133 СОУ с първи език руски. Искам да попитам какви точно документи трябва да се носят за записването. Казваха ми за някакви снимки и за такива подобни, които няма как за 1 ден на ги взема. Благодаря предварително Simple Smile

# 19
Здравейте, вчера разбрах, че ще уча в 133 СОУ с първи език руски. Искам да попитам какви точно документи трябва да се носят за записването. Казваха ми за някакви снимки и за такива подобни, които няма как за 1 ден на ги взема. Благодаря предварително Simple Smile

Оригиналите от служебната бележка и удостоверението за завършен VІІ клас. Не е за един ден, записването е повече дни и почва от утре.
Питай в училището да ти изброят конкретно какво трябва да им занесеш, да имаш време да се подготвиш.

# 20
  • София и там където не се пуши
Снимки искат на всички, но при започване на учебната година.

# 21
  • София
Мирела, това е работа на родителите ти. Кой от тях отговаря за всичко относно кандидатстването и записването?

# 22
СПРАВКА
за минималния и максималния бал по паралелки
в РИО СОФИЯ-ГРАД
Към дата 04.07.2013

# 23
Мирела, това е работа на родителите ти. Кой от тях отговаря за всичко относно кандидатстването и записването?
хаха предпочитам сама да се оправям, просто родителите ми ми имат доверие

# 24
Ще се оправиш, не е трудно, Мирела, просто питай в училището да не излезе някоя претенция горница и имай предвид, че при записването вече се иска появяване на родител. В краен случай и някоя баба може- много деца имат родители, които работят в чужбина, все пак. Иначе документите си можеш спокойно да си събереш сама.
Успех!

# 25
  • Пловдив
escapee, синът ми е в същата специалност, не беше първото му желание /искаше системно програмиране/, но се записа още след първото класиране. Аз бях много щастлива, че успя да влезе, защото това е и моето училище  - завършила съм ОМГ Пловдив през далечната 1988 г.  Grinning Желая много успехи на децата ни!

# 26
Честито на всички класирани на второ и късмет на чакащите трето!!!

Mirella99, защо не влезеш на сайта на училището и да вземеш телефоните им - ще ти кажат какво точно искат - всяко училище различни неща иска при записването Simple Smile

# 27
Ще се оправиш, не е трудно, Мирела, просто питай в училището да не излезе някоя претенция горница и имай предвид, че при записването вече се иска появяване на родител. Иначе документите си можеш спокойно да си събереш сама.
Дада знам, че и родител трябва и благодаря за информацията

# 28
  • София
има статистика от второ класиране на стр на РИО - София Честито и от мен на класиралите се и палци за Хедра,Шони Елин и всички на които по една или друга причина им се налага да рискуват с трето класиране

# 29
  • София
Изобщо не е въпрос на доверие, а на родителска отговорност. И от морална, и от законова гледна точка.

Къде е статистиката? Виждам само файла с минималните и максималните от първо класиране.

Общи условия

Активация на акаунт