СЕДМИ КЛАС - 29 тема - Три за щастие!!!!!

• 35 948
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Късмет и от мен на всички които са на трето класиране, дано да е за добро.Днес в нашето гнездо бях 8-ми номер ,може да не са много желаещите,но както и да е.
Аз лично ако се падне в паралелка са втори език друг различен от английски и немски ще го запиша на уроци ,същото важи и ако за първи език има друг различен от двата изброени по-горе.
Видях как е след като детето ходи на уроци и твърдо ще си продължим с уроците по математика и езиците.
Хайде да видим какво ще стане на 15-ти

# 736
  • София, Младост 2
Ако мама им говори непрекъснато, спокойно се получава научаването на езика без курсове и училище Simple Smile Аз с моето дете също говоря на английски вкъщи, когато го хванат лудите (доста често) - говори абсолютно свободно, ама не защото аз съм му говорила (ходи си на курсове), а защото нон-стоп играе в мрежовите игри с хора от цял свят и непрестанно говори на английски на скайпа. Има речников запас, който е няколко пъти по-голям от очакваното за формалното ниво и възраст (имаше тестове в един от сайтовете на големите речници), което не е постигнато в курсовете, а просто в този тип живо общуване. Така че става и без непременно да се минава през формалното образование.

# 737
  • гр.София
 Ъхъ,и после завършва ЕГ и вече не го говори на ниво да учи в чужбина .  Аз ли не прочетох добре Палето,или тя лошо се изрази...

# 738
НОВА  ТЕМА

УСПЕХ НА  ДЕЦАТА, ЗДРАВИ НЕРВИ НА МАМИТЕ!!!!!!

# 739
Ние си говорим предимно на български, но моят ходи на уроци по БЕЛ в седми клас.  Wink

# 740
Judy, Такева не я пзнавам,  Wink'такава' е, ама и аз съм се отпуснала еднаа....

Дороти си : ги е родила научени на езика, а аз, като съм бляла някъде пак, сега ще ми се мъчи детенцетоооо  ooooh!

# 741
  • София и там където не се пуши

Моля, споделете: на нас втория език е АЕ - учен до момента, това, че в 8 клас няма да го учи фатално ли е? Трябва ли да ходи на уроци за да го поддържа или не е необходимо?

Ми пак си зависи от детето, децата ми не са ходили на курсове, но си знаят езика идеално. Нито на училище са разчитали.

Е,от къде са го научили идеално newsm78 щом като не е курс или училище. Outta Joint
започнали са в детската градина и им е било интересно просто. Естествено в училище покриват.

# 742
Напълно съм съгласна, че всяко дете е различно и трябва да подхождаме индивидуално.

Моите деца не са лишавани от забавления, не са се подготвяли против волята си и аз не съм седяла с пръчка в ръка до тях.
Те отрано си имат ясни цели в живота и аз се гордея с тях.

И ясно съзнават, че изпитите в седми клас са необходимата стъпка нагоре, към постигането на амбициите им.
Ние ги възпитаваме в труд и други  ценности, които са позабравени в нашето опорочено общество. Wink Това не го наричам набиване на канчето. Crossing Arms
Пък който го разбира като ограничаване на правата на децата, си е негова воля. Стига после да не обвинява детето си, че не се е справило според очакванията на изпитите, както често се случва. Wink И да се започне едно вайкане, едно мрънкане... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт